Animatie video laten maken

Ben je opzoek naar een extra kanaal om jouw producten te verkopen?
Dan kun je ons een animatie video laten maken.
Ons team heeft al meer dan 100 filmpjes gemaakt en weet dus precies hoe zij jouw bedrijf op de kaart moeten zetten.
Wij werken op een originele en opvallende manier want de boodschap van jouw producten of diensten moet opvallen.
Wil jij weten wat we voor jouw bedrijf kunnen beteken?

Google pagespeed
Stappenplan animatie video laten maken

Stappenplan animatie video laten maken
Wij beginnen met het maken van een script wanneer jij ervoor kiest om ons een animatie video te laten maken.
De belangrijkste elementen zijn de tekst en het product.
Wij bedenken hier vervolgens dan een beeld en stem bij die we kunnen gaan gebruiken.
Het is het verhaal van jouw bedrijf dus wanneer wij dit idee hebben laten wij jouw dit weten.
Vervolgens kun je ons animaties aanleveren maar wij hebben er ook genoeg in huis om jouw video te laten stralen.
Als je akkoord bent met het voorstel dan beginnen wij met het maken van een animatie video. Vervolgens zoeken wij hier de bijbehorende geluidseffecten bij en spreken wij of een voice-over de video in.
Binnen enkele dagen of weken is jouw video klaar om online te gaan dit is afhankelijk van de lengte van de video.

Het effect van een animatie video

Het hebben van een animatie video zorgt ervoor dat je ook een extra verkoopkanaal hebt. Mensen kunnen dan via de omschrijving of direct via de video naar jouw webshop toe. Het is een ideale manier om klanten in een oogopslag kennis te laten maken met jouw product. Met de perfecte verkoop pitch en de juiste zoekwoorden groeien de conversies. Afhankelijk van wat bij jouw product past maken wij een offerte op maat. Voor het ene bedrijf is 30 seconden al voldoende omdat ze meerdere producten verkopen. Maar wanneer je diensten of abonnementen verkoopt dan is vaak 60 seconden wel het minimale wat je nodig hebt.

Wat zijn de voordelen van een animatie video?

Wat zijn de voordelen van een animatie video?
Een animatie video voldoet in de behoefte van jouw klanten om een beeld te hebben bij een product. Uit onderzoek blijkt dat video’s meer verkopen hebben dan plaatjes en het is een nieuwe manier om jouw product op de kaart te zetten. Je kunt de video’s op meerdere kanalen publiceren waardoor je dus ook meer klanten kunt verwelkomen. In vergelijking met onze concurrentie zetten wij net dat stapje meer. Wij zorgen namelijk dat eerste het verhaal duidelijk is voor wij een video gaan maken. Dit zorgt ervoor dat je niet voor onnodige concepten hoeft te betalen maar eerder een goed resultaat hebt.

Play Video

Wat voor animatie video’s maken wij?

Wat voor animatie video’s maken wij?
Wij maken o.a. bedrijfsvideo’s en verkoopvideo’s voor diverse sectoren. Dagelijks houd ons online team zich bezig met het creëren van zoveel mogelijk conversies. Een animatie video draagt hier ruimschoots aan bij. Maar op verzoek kunnen wij ook trainingen of demo video’s maken. Wanneer je een programma wil verkopen willen mensen namelijk zien wat jij te bieden hebt. Dit brengen wij dan duidelijk in kaart zodat klanten geïnteresseerd raken. 70% van de geïnteresseerde klanten van een video koopt ook daadwerkelijk het product of een dienst. Wegens tijdgebrek raken veel klanten visueel ingesteld en kijken ze dus eerder naar een video of een korte tekst.

website laten maken

    error: Content is protected !!