Wie Is

IWA-Groep

Website laten maken?

IWA-Groep: een full-service internet -, marketing-, media- & reclamebureau vol energie. Gespecialiseerd in de strategische inzet en productie van hedendaagse marketing– en communicatiemiddelen. Vanaf een startfase waarin de basiselementen van een bedrijf of merk als een huis moeten staan tot aan het bedenken en uitrollen van grote en innovatieve strategieën. De ideale partner in productie van al uw media. Dagelijks werken 4 vakspecialisten aan de realisatie van uiteenlopende producties. Alle technologie en creativiteit samen onder één dak. Met uitmuntend werk als resultaat.

Google pagespeed

  Dienst:

  IWA-groep

  Creëert

  We bedenken ideeën en oplossingen voor onze klanten en ontwikkelen en produceren content, techniek en functionaliteit in alle vormen en maten. Van video’s tot apps en van infographics tot de ontwikkeling van nieuwe verpakkingen, producten en diensten. Met een gefundeerde strategie voor zichtbare resultaten.

  IWA-groep

  Distribueert

  We ontwikkelen complete communicatieplatforms en -campagnes. Van e-commerce websites, live streaming cursusomgevingen tot mobiele apps en diensten. Onze expertise op het gebied van SEO, SEA en Affiliate Marketing combineren we met de laatste technologieën. Daarnaast verzorgen we een optimale media-inkoop, inclusief planning en onderhandeling, zowel digitaal, televisie als print.

  IWA-groep

  Beoordeeld

  We vinden dat resultaat het beste bewijs is van succes en dat strategie gericht moet zijn op aantoonbare resultaten. Resultaten meten we met slimme tools of gefundeerde doelgroeponderzoeken. Zo beoordelen we niet alleen het resultaat van onze eigen activiteiten, maar kunnen we ook sturen om het resultaat op langere termijn van een nog grotere waarde te laten zijn.

  IWA-groep

  Ondersteund

  We bieden flexibiliteit in ondersteuning. Vaste afspraken over productie, onderhoud, monitoring en doorontwikkeling of continue strategische ondersteuning. We houden van lage drempels en korte lijnen.

  IWA-groep

  Is Modulair

  We bieden een complete dienstverlening maar zijn ook een modulaire partner. We werken graag en vaak samen met diverse landelijke reclame- en marketingbureaus, retailers, kleinere zelfstandigen, uitgevers, overheidsinstellingen, productiehuizen en tv-zenders die een deel of delen van onze expertise of productiecapaciteit inzetten.

  IWA-groep

  Is No Nonsense

  We kunnen nog veel meer roepen, maar we vinden het leuker als je ons zelf ontdekt. Heb je een idee, opmerking, offerte-aanvraag, pitch of een second opinion nodig? Laat het ons weten en je ontvangt spoedig een reactie.

  EEN WORDPRESS WEBSITE

  Op Afbetaling?

  Het is algemeen bekend dat een website gemaakt in een  van de CMS platformen leuk van prijs zijn. Natuurlijk heb je hierdoor wel een ijzersterke website die extreem duurzaam is! Bij IWA groep is het mogelijk om deze website op afbetaling bij ons af te nemen! Dat betekent dat je hem in 12 of 24 keer kan betalen.

  Play Video