Blog

Crocoblock de ultieme toolkit voor WordPress

Crocoblock de ultieme toolkit voor WordPress

Crocoblock is een plugin die gebruikt wordt in WordPress. Hiermee krijg je toegang tot verschillende plug-ins, widgets en templates. Je kunt er nu eindelijk voor zorgen om je website een extra tintje te geven met deze speciale functies. Je website zal er een stuk professioneler uitzien door gebruik te maken van Crocoblock. Dit komt door de hoeveelheid functies die je aangeboden krijgt om mee te werken.

Wat krijg je met bij wordpress plugin en hoe werkt het?

Met deze gave plugin krijg je toegang tot 20 verschillende plug-ins, 200 verschillende widgets en meer de 60 verschillende templates. Hiermee kun je er dus voor zorgen om je website er beter uit te laten zien en je zorgt ervoor dat je website een extra tintje krijgt. Hierdoor kan je ervoor zorgen dat klanten langer op je website blijven. Dit heeft allemaal te maken met hoe jij je website presenteert aan je klanten.

Hoe werkt de plugin Crocoblock?

In het begin zou het nog even zoeken zijn naar hoe het precies werkt, maar als je dat eenmaal weet is Crocoblock erg gebruiksvriendelijk. Zo hebben zij ook een verschillende widgets die je hierbij kunnen helpen om het zo minder moeilijk voor je te maken.

De kosten een aaschaf ervan

*Er zijn 4 verschillende manieren om gebruik te maken van Crocoblock.

*Je kan elke plug-in apart kopen en betaalt dan elk jaar een bepaald bedrag.

*1 all-inclusive pakket dit kost je €199 per jaar hierbij krijg je toegang tot alle plug-ins, widgets en templates maar kan je maar gebruik maken van één website.

*2 all-inclusive unlimited pakket dit kost €399 per jaar het enige verschil met dit pakket is dat je onbeperkt aantal websites kan gebruiken.

*3 lifetime pakket dit kost je eenmalig €999 en je kunt dan voor altijd gebruik maken van Crocoblock met alles erop en eraan.

Hoe IWA-Groep je kan helpen met Crocoblock

Wil jij als bedrijf een website laten maken en hebben die er op en top uitziet door middel van Crocoblock. Dan raad ik je aan om de IWA-Groep in te schakelen. Zij bouwen de website die jij voor ogen hebt. Een echte professional zorgt ervoor dat je website er perfect uitziet en dat alles op elkaar is aangesloten.

Blog mogelijk gemaakt door: onze stagiair Delano Cocu