Blog

Digitaliseringsvoucher Gelderland MKB

Digitaliseringsvoucher Gelderland

Digitalisering Gelderland is van enorm belang voor elke onderneming binnen de provincie.. Tegenwoordig gaan steeds meer processen digitaal, wat de efficiëntie en productiviteit verbetert. Daarnaast kunnen er veel kosten bespaard worden door uw bedrijf te digitaliseren en biedt de digitaliseringsvoucher meer groeimogelijkheden voor uw onderneming. De kosten voor deze processen zijn echter een grote investering, waardoor kleine en middelgrote ondernemingen vaak twijfelen om deze stap te zetten. Gelukkig biedt de digitaliseringsvoucher een oplossing voor dit probleem. Zo wordt de stap om uw bedrijf te digitaliseren verkleind. 

Wat is de digitaliseringsvoucher?

De digitaliseringsvoucher Gelderland is een initiatief van de provincie Gelderland om lokale samenwerkingen te stimuleren. De digitaliseringsvoucher Gelderland is bedoeld om mkb-ondernemingen te ondersteunen bij het digitaliseren van hun bedrijfsprocessen. Hierbij kun je denken aan een website, inzet van online marketing of het opzetten van social media kanalen. De digitaliseringsvoucher biedt bedrijven met maximaal 50 werknemers in Gelderland de kans om voordelig hun bedrijf te digitaliseren. De voucher heeft een waarde van €1.000,- tot €10,000,- en dekt tot 50% van de kosten voor het digitaliseringsproces. De digitaliseringsvoucher Gelderland is een initiatief genomen door de provincie Gelderland en loopt tot en met 31 december 2023. U kunt de digitaliseringsvoucher eenvoudig aanvragen via de provincie Gelderland. Deze voucher is opgesplitst in regio. Bij IWA-Groep kunt u zowel de digitaliseringsvoucher Duiven als de digitaliseringsvoucher Arnhem (De Webdesigners) besteden. 

Hoe komt u in aanmerking voor de digitaliseringsvoucher Arnhem?

U kunt als MKB-ondernemer in Duiven bij IWA-Groep terecht voor het digitaliseringstraject. Als u als ondernemer in Arnhem gevestigd zit kunt u terecht bij dewebdesigners.eu, onderdeel van IWA-Groep. Er gelden enkele voorwaarden voor het aanvragen van de digitaliseringsvoucher Arnhem. U kunt de digitaliseringsvoucher aanvragen als uw onderneming voldoet aan de volgende voorwaarden:

  • Uw bedrijf telt tot maximaal 50 werknemers
  • Uw bedrijf is gevestigd in Gelderland
  • Uw jaaromzet of balanstotaal bedraagt maximaal €10 miljoen
  • U kunt aantonen bezig te zijn met een digitaliseringsproces of interesse te hebben om dit op te starten.

Tot wanneer is de digitaliseringsvoucher Gelderland geldig?

U kunt de digitaliseringsvoucher tot 31 december 2023 aanvragen. Wees er snel bij, want het aantal subsidies is beperkt. Als u hulp nodig heeft met het aanvragen van de digitaliseringsvoucher Gelderland kunt u eenvoudig contact met ons opnemen, dan begeleidt IWA-Groep u door het aanvraagproces.  

Hoe kunt u de subsidie aanvragen?

U kunt de digitaliseringsvoucher Duiven of digitaliseringsvoucher Arnhem eenvoudig aanvragen via de gemeente Arnhem wanneer uw onderneming in deze gemeente gevestigd is. Omdat de regeling bedoeld is om lokale samenwerkingen te stimuleren, kunt u enkel als ondernemer in deze gemeente ondersteuning ontvangen van IWA-Groep en De Webdesigners. 

Waarom is digitalisering belangrijk?

Digitalisering biedt voor elke onderneming enorm veel voordelen. Wanneer u ervoor kiest een website te laten maken bent u uiteraard online beter vindbaar. Uw klanten zullen een beter beeld krijgen bij uw onderneming wat de klantrelatie verbetert. Daarnaast kunt u hiermee een voordeel op uw concurrentie creëren, doordat klanten u eerder zullen vinden dan uw concurrent. Naast een website kunt u nog veel meer stappen ondernemen om uw bedrijf te digitaliseren. Door bijvoorbeeld uw digitaliseringsvoucher Gelderland uit te besteden aan online marketing zoals SEO (Search Engine Optimization) of social media advertising kunt u uw online vindbaarheid verbeteren. De subsidie kan echter ook gebruikt worden voor interne processen, waardoor uw workflow geoptimaliseerd wordt. Hierdoor kunt u efficiënter te werk gaan waardoor uw productiviteit zal verbeteren. Dit bespaart natuurlijk weer kosten. Tot slot zorgt u ervoor dat uw onderneming toekomstbestendig wordt en loopt u niet achter op de huidige ontwikkelingen en trends. 

Waarmee kan IWA-Groep uw bedrijf ondersteunen?

IWA-Groep biedt verschillende diensten voor uw digitaliseringstraject. Zo kunt u bij ons terecht wanneer u op zoek bent naar een website voor uw bedrijf, verschillende online marketingdiensten en voor het ontwerp van uw logo. IWA-Groep beschikt over een zeer ervaren webdeveloper die u kan ondersteunen bij het ontwikkelen van WordPress websites en webshops, Shopify webshops en Lightspeed webshops. Daarnaast biedt IWA-Groep nog tal van andere diensten zoals SEO-teksten, social media advertising en linkbuilding. Kortom, dit zijn uitstekende oplossingen om uw digitaliseringsvoucher Arnhem op in te zetten.

Start het digitaliseringsproces van uw onderneming!

Als u als ondernemer in Duiven uw digitaliseringstraject wilt starten bent u bij IWA-Groep aan het juiste adres! Indien uw bedrijf gevestigd is in Arnhem, verwijzen wij u graag door naar dewebdesigners.eu. De Webdesigners is onderdeel van IWA-Groep. Mocht u vragen hebben over het aanvragen van de digitaliseringsvoucher Arnhem of de digitaliseringsvoucher Duiven kunt u uiteraard altijd eenvoudig contact met ons opnemen.