Blog

Een Shopify webshop laten maken

Een Shopify webshop laten maken

Shopify is een handelsplatform waar verkopers een webshop kunnen bouwen, beheren en aanpassen. Via dit platform kun je op diverse plaatsen jouw producten verkopen. Hierbij kun je denken aan verkopen via internet (zowel op PC als mobiel), maar ook in fysieke winkels. Shopify is gemaakt met de intentie om het voor verkopers zo eenvoudig mogelijk te maken om een webshop te bouwen en beheren. Alle plug-ins en andere koppelingen zitten dan ook al in het platform verwerkt.

Wat kan ik allemaal met Shopify?

Werkzaamheden die je onder andere met Shopify kunt uitvoeren zijn voorraadbeheer, betalingen, producten toevoegen of verwijderen en e-mail marketing. De hosting wordt door Shopify zelf gedaan, dus hier heb je verder geen omkijken naar. 

Shopify website laten maken door IWA-Groep

Je kunt bij IWA-Groep terecht voor het laten maken van een Shopify webshop. Van tevoren zal er altijd een gesprek plaatsvinden waarin je kunt aangeven wat je eisen en wensen zijn en wat je van de webshop verwacht wat betreft bijvoorbeeld het uiterlijk. Vervolgens gaan de developers voor je aan de slag en zal de webshop binnen twee weken klaar zijn. 

Elk bedrijf is anders

Niet elk bedrijf verkoopt precies dezelfde producten of heeft dezelfde functionaliteiten nodig. Er wordt daarom gekeken welke plug-ins het beste kunnen worden geïmplementeerd in jouw webshop. Hierdoor wordt de webshop volledig aangepast aan jouw bedrijfsbehoeften. 

Voordelen Shopify webshop laten maken door IWA-Groep

Het bouwen en beheren van een Shopify webshop door IWA-Groep heeft veel voordelen. Deze worden hieronder op een rijtje gezet;

  • Eenvoudig in gebruik;

  • Professionele, unieke webshop;

  • Binnen twee weken is de webshop live;

  • Geïntegreerde betaalsystemen;

  • Eenvoudig op te schalen;

  • Veel plug-ins en koppelingen mogelijk;

  • Betaalbaar: extreem goede prijs-kwaliteitverhouding;

  • All-in service: bij IWA-Groep kunnen we het gehele proces van een bedrijf opzetten uit handen nemen. Zo kunnen we logo’s ontwikkelen, hosten, zoekmachine optimalisatie (SEO) uitvoeren en online marketing verzorgen.

Wij zorgen dat de webshop wordt gevonden door klanten

Naast dat IWA-Groep de Shopify webshop voor je kan maken, kun je hier ook terecht voor allerlei andere werkzaamheden. Wanneer je een webshop hebt, ben je er natuurlijk nog niet. Je moet er ook voor zorgen dat deze webshop gevonden wordt door potentiële klanten. Dit kunnen we realiseren door zoekmachine optimalisatie (SEO) en online marketing.

Zoekmachine optimalisatie 

Zo kunnen we verschillende werkzaamheden uitvoeren die ervoor zorgen dat jouw webshop hoger in de zoekmachineresultaten zal komen. Hierdoor zullen potentiële klanten jouw webshop sneller zien en is de kans dat zij deze bezoeken dus ook groter. Doordat er meer webshopbezoekers zijn, is de kans op conversie daardoor ook groter. En dat is natuurlijk wat we willen! 

Shopify webshop op afbetaling?

Het laten maken van een webshop via Shopify kan best prijzig worden, vooral wanneer je een startende ondernemer bent. Bij IWA-Groep houden we hier rekening mee en bieden we een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Vanaf 950 euro heb je al een volledig werkende Shopify webshop. Bovendien is het mogelijk om de webshop op afbetaling te realiseren. Je kunt dan in 12 of 24 keer betalen.