Blog

Lightspeed webshop voor meer conversie

Lightspeed webshop voor meer conversie

Lightspeed is een Content Managing System (CMS) waarmee je eenvoudig een online webshop kunt bouwen en beheren. Het voordeel aan lightspeed is dat het makkelijk is om de webshop te beheren, ook wanneer je hier weinig of geen ervaring mee hebt. Binnen Lightspeed zijn er veel thema’s om uit te kiezen. Deze zien er erg professioneel uit, waardoor je een goed beeld zal overdragen naar jouw webshop bezoekers.

Webshop op maat

IWA groep is onder andere gespecialiseerd in het bouwen van Lightspeed webshops. Jouw bedrijf is natuurlijk niet hetzelfde als andere bedrijven. Daarom wordt een Lightspeed webshop altijd op maat gemaakt. Het kan zijn dat je je bijvoorbeeld extra opties wil, of bepaalde functionaliteiten.

Focus op de belangrijke aspecten

Lightspeed is bedacht en gemaakt met het idee dat ondernemers zich kunnen focussen op de belangrijke taken, zoals marketing en sales en dus niet teveel tijd hoeven te steken in het technische aspect van de webshop. Er zijn allerlei soorten plug-ins die bepaalde taken een stuk eenvoudiger kunnen maken, zoals bijvoorbeeld een plug-in voor klantenservice, boekhouding of voorraadbeheer.

Unieke webshop voor elk bedrijf

Binnen elke branche is er een passende Lightspeed webshop te maken. Door de ruime hoeveelheid aan thema’s en plug-ins is er voor elk bedrijf een unieke en professionele webshop te creëren, waarmee je je kunt onderscheiden van de concurrentie. Wanneer je een Lightspeed webshop laat maken door IWA Groep, kun je een snelle service verwachten.

SEO-optimalisatie

Bovendien zullen we de webshop ook optimaliseren voor SEO. Het hebben van een webshop is pas stap één, want je moet natuurlijk ook zorgen dat je webshop bezoekers krijgt, die vervolgens aankopen gaan doen. SEO zorgt ervoor dat de webshop goed gevonden zal worden op de zoekmachine.

Voor al jouw wensen kun je terecht bij IWA Groep

Naast dat we bij IWA Groep een Lightspeed webshop voor je kunnen bouwen en optimaliseren voor SEO, kunnen we nog veel meer voor je doen. Wil je graag een bedrijf beginnen, of ben je toe aan een volledige rebranding? Je kunt bij IWA Groep terecht voor webdesign, hosting, SEO, online marketing en zelfs logo-ontwikkeling! Wij hebben al meer dan tien jaar ervaring met het bouwen en onderhouden van websites, dus hoe fijn dat je alle werkzaamheden bij dezelfde partner kunt toevertrouwen?

Sterke prijs-kwaliteit verhouding

Een andere reden waarom jij moet kiezen voor IWA Groep voor het laten bouwen van een webshop, is omdat wij erg betaalbaar zijn. Het laten maken van een volledig nieuwe Lightspeed webshop kan prijzig zijn. Daar hoef je je bij ons geen zorgen over te maken, want we spreken hier van een sterke prijs-kwaliteit verhouding. Bovendien kun je altijd in termijnen betalen, mocht dit gewenst zijn.

Werkwijze

Wanneer je ervoor kiest om een Lightspeed webshop te laten bouwen door IWA Groep, kun je altijd gratis een offerte aanvragen. Vervolgens vindt er een overleg plaats, waarin je al je eisen en wensen kunt doorgeven. Daarna is het tijd om de webshop te ontwerpen en realiseren. Wanneer deze af is, dit duurt gemiddeld zeven werkdagen, nemen we contact met je op om de webshop te laten zien. Vervolgens kun je doorgeven of alles naar wens is en of je eventuele aanpassen door wil laten voeren.