Blog

Nieuwe wordpress versie

Nieuwe wordpress versie
De nieuwe WordPress versie is 5.7.2. en is voorzien van beveiliging en onderhoud updates. Het is belangrijk om regelmatig op je website updates te installeren. Dit zorgt ervoor dat de gegevens van klanten en jouw bedrijf in veilige handen zijn. Maar ook zorgt het ervoor dat je website bij de tijd blijft. Doordat er miljoenen mensen over de wereld aan werken is het een van de meest veilige manieren om een website op te richten. Ook valt het eerder op wanneer er problemen zijn in de beveiliging van de website. Maar ook word er dagelijks aan de plugins gewerkt.

Wat kun je extra met deze nieuwe wordpress versie?
Deze WordPress versie beschermt jouw klanten nog beter. Onlangs is er een veiligheidslek ontdekt tussen WordPress 3.7 en 5.7 waardoor gegevens toegankelijk waren voor hackers. Door het update van je website voorkom je dat jouw gegevens op straat komen te liggen. Maar nog belangrijker de gegevens van klanten. Dit is dan ook een reden waarom veel mensen gebruik maken van de gratis updates. Wanneer de gegevens van klanten op straat komen kun je veel klachten en schade claims krijgen. Maar door het tijdig updaten van je website voorkom je dit.

Waarom is het belangrijk om de nieuwe wordpress versie te hebben?
Het is belangrijk om de laatste WordPress versie te installeren zodat de gegevens van jouw website veilig zijn. Maar ook worden er regelmatig updates uitgebracht waardoor WordPress makkelijker gaat werken of juist sneller. Dit kan jouw zo enkele seconden schelen per artikel of product. Voor bedrijven die regelmatig iets nieuws plaatsen is dit dan ook een must have. Maar je wil ook dat je klanten veilig kunnen winkelen en betalen. Hiervoor is het van cruciaal belang dat je goede veiligheid hierin bied. Dit doe je niet alleen met een SSL certificaat maar ook met regelmatig onderhoud en goede veiligheid updates