Blog

Online marketing bureau

Online marketing bureau

Voor je onderneming is je website een belangrijk onderdeel. Vooral als het gaat om naamsbekendheid, goed gevonden worden is dus belangrijk. Je website moet wel goed gevonden worden als er in de de zoekmachine op termen gezocht word van jouw betreffende dienst of product De eerste resultaten die online gevonden worden staan altijd op pagina 1 en die zijn het meest relevant. Hoe zorg je nu dat je online goed gevonden wordt? en wat zorgt ervoor dat je goed online gevonden wordt met je website.

Hoe zorg je voor goede online vindbaarheid?

Afhankelijk van de concurrentie en de huidige online positie die je momenteel hebt in de zoekmachine, Zijn er een aantal zaken belangrijk die bepalen hoe goed je organisch online gevonden wordt.  Dingen die in het algemeen voor elke website gelden, zijn bijvoorbeeld dat de pagespeed niet te langzaam is, en dat er on page SEO is uitgevoerd op je website. Ook zijn interne links heel belangrijk zodat google ziet dat je website structuur goed is.

Hogere posities in Google

Naast het verzorgen van on page SEO en interne link structuur. Is de Pagespeed ook van belang dit zorgt dat de website snel genoeg laad en dat gebruikers geen last ondervinden van evt. haperingen. Wanneer een website voldoende en relevante informatie bevat, zal deze hoger in de zoekmachine resultaten komen. Denk hierbij aan het verzorgen van juiste en relevante content. Wij schrijven SEO teksten dan ook voor de relevante content die doormiddel een zoekwoorden analyse vanuit de IWA-Groep zijn uitgevoerd. Wij kijken dan welke termen relevant zijn en hoeveel concurrentie en zoekvolume erop een bepaald zoekwoord zit.

Neem een betrouwbaar online marketing bureau

Wil je met jouw bedrijf groeien? Kies dan voor voor online marketing bureau met als extra specialiteit webdesign. IWA-Groep kan zowel jouw bestaande website optimaliseren als een volledig nieuwe website voor je maken. We maken websites in verschillende soorten CMS, namelijk WordPress/Woocommerce, Lightspeed en uiteraard Shopify.

Maatwerk leveren

Afhankelijk van je gewenste resultaten bieden we maatwerk aan. Er zal altijd een SEO basis optimalisatie worden gedaan. Niet elke onderneming is hetzelfde, Dus als je heel moeilijke zoektermen hebt dan zal er vaak maatwerk aan te pas komen, Wij hebben op deze pagina aantal klanten uit ons portfolio staan waar we met succes de online marketing voor hebben gedaan. Ben je benieuwd of we voor jou branche en huidige online positie wat kunnen betekenen. Neem contact op met IWA-Groep; Wij gaan dan voor je aan de slag d.m.v. een SEO scan en laten je dan de mogelijkheden weten

Meer verkeer naar je website

Het hebben van een goede On page SEO is niet enkel het belangrijkst en Goede content uiteraard ook niet er zijn namelijk 3 pijlers waarvan uit wij werken Linkbuilding is de 3e en laatste pijler die we inzetten op moment dat we de eerste 2 pijlers hebben ingezet. Wij gaan hiermee je posities die we hebben besproken proberen te behalen en zo ook dan meer verkeer naar je website genereren. Er zijn verschillende manieren waarop je dit kunt doen. Zo gaan we altijd voor kwaliteit linkbuilding boven dat van kwantiteit er zijn diverse Back-links beschikbaar. Content back-links, ABC links en normale Back-links deze diensten voert de IWA-Groep tijdens het SEO traject ook dan voor je uit.

Wat zal het resultaat zijn.

Wanneer je gaat voor een online marketing bureau, Nemen wij de werkzaamheden uit handen om jou goed online vindbaar te maken. IWA-Groep is tenslotte een expert op gebied van SEO en kan je met een eerlijk advies een betaalbaar tarief je website goed positioneren. We hebben elke maand een overleg over de behaalden resultaten en zullen de knel punten ook bespreken. We laten je de online posities zien van 0 meting tot iedere rapportage aan het einde van de periode. Vind je het fijn om wekelijks een update te ontvangen met de voortgang. Dat is zeker een van de mogelijkheden. Neem gerust contact op met wat we voor je kunnen beteken.