Blog

Shopify dropshipping: verkopen zonder gedoe

Shopify dropshipping: verkopen zonder gedoe

Een sterke website biedt levert tal van voordelen op, zowel voor grote bedrijven als kleinschalige bedrijven die grotendeels lokaal opereren en alles wat daartussen valt. Een website (of webshop) zorgt ervoor dat je 24/7 aanwezig bent en door potentiële klanten gevonden kunt worden. IWA Groep is een full-service internet-, marketing- media- en reclamebureau dat met passie werkt aan bouw, vernieuwing, onderhoud en beheer van websites. Wij zetten de gepaste strategieën voor de gewenste resultaten in. Ook voor een Shopify dropshipping website.

Hoe werkt Shopify dropshipping?

Shopify is een erg prettig platform om een webshop mee te maken. Ga je aan de slag met Shopify dropshipping, dan ben je in het bezit van een eigen website waarop je producten te koop aanbiedt. Jouw webwinkel stuurt deze bestelling automatisch door naar de leverancier van het product. Deze bereidt de bestelling voor en draagt zorg voor de levering ervan aan de klant. Shopify dropshipping is een rendabele werkwijze, niet in de laatste plaats omdat het aantal online aankopen nog steeds blijft stijgen. Ook hoef je geen kapitaal te investeren.

Een webdesign bedrijf dat met je meedenkt

IWA Groep is een webdesign bedrijf dat graag met je meedenkt. We zorgen voor Shopify dropshipping websites die je nieuwe klanten opleveren, optimale prestaties realiseren én ervoor zorgen dat je je van de massa kunt onderscheiden. Natuurlijk zijn benodigdheden en vereisten afhankelijk van jouw bedrijf. We nemen dan ook de tijd om jouw Shopify dropshipping onderneming en doelen te leren kennen, zodat we je nu én in de toekomst optimaal van dienst kunnen zijn. Bij IWA Groep doe je een investering die je het gewenste rendement opbrengt.

Waarom zou je een Shopify dropshipping webwinkel beginnen?

Het ondernemerschap is aantrekkelijk, net als online verkopen. Heb je (nog) niet de benodigde tijd of ervaring om een geheel eigen onderneming te starten, of ben je dit überhaupt niet van plan? Met Shopify dropshipping worden producten rechtstreeks vanuit de groothandel naar je klanten verzonden. Je hebt geen voorraadkosten en bent ook niet verantwoordelijk voor de verzending. Dat klinkt natuurlijk reuze eenvoudig, maar in de praktijk blijkt het behoorlijk moeilijk om dit succesvol aan te pakken. Dan komen de kennis en ervaring van ons bureau goed van pas!

Wat zijn de kenmerken van een goede Shopify dropshipping website?

Een goede Shopify dropshipping website voldoet aan enkele belangrijke kenmerken die in drie noemers onder te verdelen zijn: techniek, autoriteit en content. Zo is het onder andere van belang dat je website een korte laadtijd heeft, dat er op de doelgroep gerichte relevante en bruikbare informatie aanwezig is en dat er op externe sites naar jouw webpagina wordt gelinkt. Daarnaast moet een website natuurlijk gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en bruikbaar op verschillende apparaten zijn. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van belangrijke elementen. Natuurlijk zorgen we er bij IWA Groep voor dat aan alle details wordt gedacht.

In drie stappen naar een krachtig eindresultaat

Bij IWA Groep kun je rekenen op kwalitatief hoogwaardige diensten tegen marktconforme prijzen. We werken volgens een helder stappenplan. De eerste stap is het online aanvragen van een offerte. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend. Besluit je ons vervolgens in te schakelen? Dan gaan we na goed overleg met jou werken aan de realisatie van je webshop. Gemiddeld hebben we hier zeven (werk)dagen voor nodig. Daarna kan je website meteen gelanceerd worden. Alvorens dit gebeurt, nemen we de tijd om het eindresultaat met je door te nemen en eventuele veranderingen door te voeren.

Het creëren van een webshop

Overweeg je een Shopify dropshipping webwinkel te lanceren? Een slimme zet, want de moderne consument geeft jaarlijks gemiddeld steeds meer uit aan online winkelen. Zowel kleine als grote merken en ondernemers kiezen dan ook voor webshops. Wij van IWA Groep zijn bedreven in het werken met Shopify en weten hiermee een aantrekkelijk eindresultaat neer te zetten. We vertellen je graag alles over het e-commerce platform en de manieren waarop jij hier het meeste uit kunt halen.

Het beheer en onderhoud van websites

Het realiseren van een webpagina of webwinkel is een cruciale stap in het ondernemerschap. IWA Groep zorgt ervoor dat het resultaat maximaal vindbaar is en voor de gewenste conversie zorgt. Echter kun je na afronding van het project niet zomaar achterover leunen. Zonder het juiste website onderhoud zullen je concurrenten je alsnog voorbijstreven. De online wereld staat namelijk nooit stil. Aanpassingen aan en verbeteringen van je Shopify dropshipping website kun je ook aan ons overlaten.

Contact met IWA Groep

IWA Groep heeft ervaring met het werken met zowel grote als kleine bedrijven en draagt maatwerk hoog in het vaandel. Dankzij onze ruime ervaring met uiteenlopende klanten kun je het ontwikkelen van de juiste webshops en bijbehorende strategieën met een gerust hart aan ons overlaten. Natuurlijk ga je niet over één nacht ijs. Vraag daarom eerst online een vrijblijvende offerte bij ons op en neem contact op wanneer je vragen aan ons hebt. Wij beantwoorden ze graag. Transparantie en duidelijkheid zijn de basis voor een vruchtbare samenwerking!

    Voorkeur contact moment

    Dienst: