Blog

Voordelen van Laravel

Laravel PHP framework is de laatste jaren steeds populairder geworden. Het is ondertussen het meest gebruikte onderdeel op GitHub. GitHub is, zoals je misschien wel weet, de heilige graal voor developers. Meer dan dertigduizend developers over de gehele wereld hebben het framework ‘geforked’. ‘Geforked’ betekent niets meer als dat ze de code gekopieerd en gebruikt hebben zonder dat het originele project werd beïnvloed.

De reden dat er zoveel developers werken met Laravel PHP framework is omdat het ze enorm veel voordelen biedt. Zo is de code waarmee het framework is opgebouwd een goede, mooie en simpele code. Daarnaast is deze code ook eens goed leesbaar. Het gevolg van deze goede eigenschappen van de code is dat de Laravel-applicaties vaak stabieler, betrouwbaarder en een stuk beter te onderhouden zijn. Ook kan je deze veel makkelijker uitbreiden dan bij andere codes. Hierdoor heb je dus een hoop voordelen ten opzichte van andere codes die wereldwijd gebruikt worden of werden. Dus wil je een mooie voorsprong hebben op de rest van de developers? Dan is het slim om zo snel mogelijk aan de slag te gaan met Laravel PHP framework.

Laravel wordt steeds populairder

Er is bijna niemand op deze aardbol die het leuk vind om langdurige taken uit te voeren. Ook developers hebben er een broertje dood aan. Met Laravel PHP framework hebben de developers er in ieder geval een stuk minder last van. Dit komt omdat taken die normaal gesproken enorm veel tijd kosten via deze code in een mum van tijd klaar zijn. Laravel bouwt deze codes namelijk binnen een paar minuten. En dit doet Laravel PHP framework met voor ingebouwde functies. Dit maakt het proces niet alleen sneller, maar ook veel gemakkelijker te gebruiken. Omdat dit via Laravel zoveel sneller gaat dan wanneer je andere programma’s of codes gebruikt, heb je veel sneller een goed eindresultaat. Ook blijf je hier van profiteren want het ontwikkelen van nieuwe en onderhouden van software, is veel sneller geregeld als bij andere programma’s.

Een ander groot voordeel van Laravel PHP framework is dat er enorm veel documenten beschikbaar zijn. Er is namelijk ontzettend veel gedetailleerde documentatie aanwezig voor developers. Daarnaast is de Laravel community een enorm fijne bron van informatie. Hier vind je niet alleen enorm veel antwoorden op je vragen, ze zijn ook nog eens uiterst vriendelijk en behulpzaam. Een zeer goed bruikbare kenniscommunity dus. En dit komt vooral omdat Laravel PHP framework een open source programma is. Hierdoor zijn ze niet afhankelijk van één partij die informatie verstrekt, maar kan iedereen die hier mee werkt zijn of haar informatie met elkaar delen. Je hebt zelfs meer dan 30.000 andere developers die je kunnen helpen om jouw vraag te beantwoorden.

Voordelen van Laravel – Gemaakt voor developers

Het gebruik van Laravel PHP framework is dus een must voor elke developer die sneller, makkelijker, veiliger en kwalitatief beter wil werken. Dit is een van de voordelen van Laravel Zoals je hierboven hebt gelezen zijn er enorm veel voordelen om Laravel te gebruiken. Zoals gezegd zijn er enorm veel developers die gebruik maken van Laravel PHP framework bij het maken van verschillende soorten webapplicaties. En de reden hiervoor is dus heel simpel: Het is namelijk een makkelijk en toegankelijk framework dat voor ontzettend veel verschillende toepassingen ingezet kan worden. Hierdoor kunnen developers veel beter maatwerk leveren aan organisaties en klanten.

Ontstaan uit ervaring

Laravel is gemaakt door Taylor Otwell. Otwell was naast dat hij dit programma heeft ontwikkeld, zelf ook developer. Hierdoor wist hij precies wat hij nodig had om dit programma zo goed mogelijk te maken. Zijn doel was om een meer geavanceerd systeem te maken als alternatief voor het vroeger populaire Codelgniter framework. Dit wilde hij omdat hij nogal wat mogelijkheden mistte. Met het maken van Laravel PHP framework wist hij uiteindelijk Codelgniter te overstijgen. Dit komt vooral omdat Laravel veel geavanceerder zou worden maar ook veel gemakkelijker te gebruiken. Ook zorgde hij er nu voor dat er wel authenticaties voor webapplicaties werden toegekend en werden we webapplicaties geautoriseerd.

Laravel PHP framework is dus een ontzettend grote ontwikkeling binnen de wereld van developers. Hierdoor zijn er veel meer webapplicaties ontstaan en blijft deze wereld constant innoveren. Daarnaast is er enorm veel discussie binnen de community, wat er voor zorgt dat er steeds meer nieuwe toepassingen gecreëerd kunnen worden.    Voorkeur contact moment

    Dienst: