Blog

Webshop op afbetaling

Website op afbetaling van IWA Groep

IWA Groep is uniek met de mogelijkheid om een website op afbetaling te maken. Een website of webshop kan een hoop geld kosten, vooral als je een website wilt die er goed uit ziet en waarmee je goed wordt gevonden. Want ervaring heeft ons geleerd dat er webdesigners zijn die voor een klein bedrag een website maken. Vaak krijg je dan een website die:

 • Niet vloeiend loopt

 • Waarbij je foutmeldingen krijgt of ziet

 • Sloom is

 • Niet geoptimaliseerd voor verschillende toestellen

 • Geen functionaliteiten heeft

 • Zorgt voor een slechte uitstraling van je bedrijf

 • Dit wil je ten alle tijden voorkomen. Want je wilt geen slechte indruk achterlaten op potentiële klanten door het hebben van een slechte website. Laat een luxe website op afbetaling maken door IWA groep, dan wordt jouw bedrijf goed en professioneel vertegenwoordigt op het internet.

Wat voor een website maakt IWA-Groep

Bij IWA Groep kun je terecht voor een website op afbetaling in verschillende CMS. CMS staat voor Content Management System; dit is het besturingssysteem van de website. Er zijn een aantal verschillende CMS waar wij mee werken. Per situatie kijken we naar een optie die het beste aansluit bij de diensten en wensten van je bedrijf. Voordat we de keuze gaan maken wordt er eerst bekeken wat je precies wilt bereiken met je gloednieuwe website. Beantwoord voor jezelf de volgende vragen:

 • Wat is het doel van je website?

 • Wie wil je bereiken met je website?

 • Wil je producten verkopen op je website?

 • Wat moeten mensen/klanten op je website kunnen doen of zien?

 • Hoeveel pagina’s heb je nodig?

 • Welke functionaliteiten heb je nodig?

 • Zijn er koppelingen nodig met externe systemen?

   

  Op het moment dat je bovenstaande vragen hebt beantwoord kan er gekeken worden naar de verschillende CMS voor de website op afbetaling. Wij zullen je hierbij helpen om een keuze bij te maken. Wij werken met de meest populaire CMS die er beschikbaar zijn, er zitten wellicht opties bij waar je eerder over hebt gehoord.

In welk CMS wil je de website op afbetaling?

Zoals hierboven beschreven werken we bij IWA groep met verschillende CMS. Maar in welke CMS maakt IWA Groep jouw website op afbetaling? Want de prijzen kunnen verschillen! Je hebt de keuze uit de volgende opties:

WordPress is wereldwijd het CMS dat het meest gebruikt wordt. Dit komt met name door de gebruiksvriendelijkheid van het systeem. Wil je liever een webshop op afbetaling? Dan is het mogelijk om wordpress uit te breiden met WooCommerce. Zo kun je in een handomdraai producten betaalmogelijkheden toevoegen aan je gloednieuwe website. Hierdoor is WordPress enorm populair bij webdesigners. Want wie wil er nou niet met een prettig systeem werken?

Magento is een CMS die wordt gebruikt voor websites of webshops van een groter kaliber. Dit komt doordat een webshop op afbetaling in Magento ontzettend veel gegevens en koppelingen kan verwerken. Een webshop of website gemaakt met Magento kost wat meer tijd en geld.

Shopify is een opkomend succes, want er worden momenteel al ontzettend veel webshops gemaakt met Shopify. Het platform Shopify wordt eigenlijk alleen gebruikt om webshops mee te maken. Shopify behaalt zijn successen door de eenvoudige back-end, hierdoor is het makkelijk om orders te verwerken en de gebruiksvriendelijkheid van het platform wordt wereldwijd geprezen. Een website op afbetaling in shopify is een zeer verstandige keuze. Want je kunt door shopify je bedrijf enorm opschalen.

Laravel is een prettig en veilig systeem om mee te werken. Want Laravel is ontwikkeld om mooie websites mee te maken.

Joomla is een populair CMS. Want Joomla is een CMS dat veel beschikbare opties en functionaliteiten heeft.

Lightspeed is een handig systeem waarmee je een uitgebreide kassakoppeling hebt. Want de voorraad kan eenvoudig gesynchroniseerd worden naar de webshop. Laat een webshop op afbetaling maken in Lightspeed.

Hoe gaat een webshop op afbetaling in zijn werk?

Een webshop op afbetaling bij IWA Groep werkt op de volgende manier. Je kunt op onze website de verschillende mogelijkheden bekijken. Dan kun je vervolgens contact met ons opnemen om te kijken wat er nodig is om jouw website te realiseren. Wij zullen u het totaalbedrag van de website offreren. Dan kun je ervoor kiezen om het totaalbedrag in 12 of 24 termijnen te betalen. Voordelen van een webshop op afbetaling:

 • Geen hoge aanschafkosten, maar maandelijks afbetalen
 • Hoogwaardige website van IWA Groep
 • Keuze in CMS
 • Online marketing toevoegen
 • Website is volledig jouw eigendom

   

Zoals je hierboven kunt lezen brengt een webshop op afbetaling van IWA Groep vele voordelen met zich mee. Want wij focussen ons het hele jaar door om veel waarde te creëren door het ontwikkelen van mooie websites. Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Dan zullen wij bekijken wat wij voor jou kunnen betekenen!