Blog

Website laten maken zzp

Website laten maken zzp

Een website laten maken als ZZP’er. Als ZZP’er zijnde is het belangrijk om een eigen website te hebben, hiermee creëer je een eigen platform voor jouw desbetreffende doelgroep. Door het hebben van een eigen website krijg je een professionele uitstraling en dit is natuurlijk wat je wil als ZZP’er.

Waarom heb je een website nodig als ZZP’er?

Voor een ZZP’er is het belangrijk om professioneel over te komen. Door gebruik te maken van een website krijg je al een pluspunt. De klanten van tegenwoordig verwachten ook steeds meer van de ondernemers, zo verwachten zij dat de meeste ondernemers wel gebruik maken van een website. Zo krijgt de klant het gemak om te kijken wat voor producten of diensten de ondernemer aanbied.

Door een website te laten maken voor ZZP’ers zorg je ervoor als ondernemer zijnde dat je een website krijgt wat zowel past bij je doelgroep als bij je bedrijf. Zo laat je klanten zien dat je een serieus bedrijf bent met een professionele uitstraling.

Bovendien is het hebben van een website handig om extra verkeer te genereren en de naamsbekendheid te vergoten van je onderneming. De kans om nieuwe potentiële klanten te krijgen zal hierdoor groeien. Veder bied je de klant een online-aanwezigheid voor je bedrijf door het hebben van een website.

Wat zijn de kosten voor het laten maken van een website voor ZZP’ers?

Wil je als ZZP’er een website laten maken dan komen hier verschillende elementen bij kijken. Denk hierbij aan de complexiteit van de website en de functies de website nodig heeft. Meestal hebben ZZP’ers geen complexe website nodig maar maken zij gebruik van een basis website. De kosten voor het bouwen van dit soort websites is per webbouwer verschillend.

De factoren die de prijs bepalen voor de bouw van een website zijn:

 • Bij welke webbouwer je de website laat maken (mate van ervaring, opleiding en experts).

 • Het aantal webpagina’s wat je wilt laten maken.

 • Wordt de website gebouwd met een template of wordt deze speciaal op maat gemaakt met een pagebuilder.

 • Welke functionaliteiten je website moet beschikken.

 • Complexiteit van de website, hoe complexer hoe duurder het zal zijn.

Hoe IWA-Groep ZZP’ers kan helpen

een website laten maken ZZP’er door de IWA-Groep. Wij creëren de perfecte website voor jouw als ZZP’er. Wij zorgen ervoor dat de website responsive werken op mobiel, tablet en pc. IWA-Groep werkt vooral met WordPress, Woocmmerce, Shopify en Lightspeed. De websites die wij ontwikkelen kunnen ook op maat gemaakt worden.

De kosten de wij hanteren voor het laten maken van een website voor ZZP’ers zijn:

 • WordPress  v.a. € 650

 • WooCommerce  v.a. € 950

 • Shopify  v.a. € 950

 • Lightspeed  v.a. € 950

  Neem voor meer informatie contact op met een medewerker van de IWA-Groep