Onze Diensten

Wij Maken Prachtige Websites En Meer

Wij maken prachtige websites die responsive werken op mobiel, tablet en pc. Wij maken deze websites in WordPressPHP, Lightspeed,Woocommerce of Shopify. De websites die we ontwikkelen kunnen ook op maat gemaakt worden. We werken altijd ook met prachtige thema’s. Hoe dan ook zorgen wij ervoor dat je een professionele website krijgt.

Een WordPress Website Laten Maken

Een WordPress website laten maken door IWA Groep betekent in een korte tijd een professionele website. Een website die helemaal naar jou wens is, en wij zorgen ervoor dat je online vindbaar bent.

Door het maken van vele WordPress websites, en het werken met een gespecialiseerd team hebben wij alle ingrediënten in huis om je behoeftes te overtreffen.

Een WordPress Website maken wij al vanaf 450 eur. Dit is een ALL-IN prijs. Uiteraard kan je dit eventueel uitbreiden met extra diensten die wij leveren.

Een WordPress Webshop Laten Maken

Een WordPress Webshop laten maken door IWA Groep betekent in een korte tijd een professionele Webshop. Een webshop die helemaal naar jou wens is, en wij zorgen ervoor dat je online vindbaar bent.

WooCommerce Webshop

Onze WordPress webshops worden gemaakt met WooCommerce. Een WooCommerce Webshop implementeer je door middel van een plugin op WordPress.

WooCommerce is een van de meest gebruikte webshop systemen ter wereld. Dit komt met name doordat het erg makkelijk te gebruiken is!

Door het maken van vele WordPress webshops, en het werken met een gespecialiseerd team hebben wij alle ingrediënten in huis om je behoeftes te overtreffen.

Een WordPress Webshop maken wij al vanaf 750 EURO. Dit is een ALL-IN prijs. Uiteraard kan je dit eventueel uitbreiden met extra diensten die wij leveren.

Een Magento Webshop Laten Maken

Met een Magento Webshop op het Magento 2 platform heb je een ware parel in huis. Dit is het grootste platform om succesvolle webshops mee te bouwen.

De mogelijkheden zijn ongelimiteerd, dit is de perfectie optie als je een grote webshop (nodig) hebt. Met een Magento Webshop heb je de basis in huis om extreem te groeien, want Magento is extreem groot en gebruiksvriendelijk.

Een Shopify Webshop
Laten Maken

Een Shopify webshop laten maken door IWA groep – Shopify is een enorm fijn platform om een webshop mee te maken. Shopify is door de makers echt gemaakt om zo simpel mogelijk een professionele website te bouwen.

Met het shopify platform kan je gemakkelijk een All-in webshop bouwen. Alle kenmerken en plug-ins zitten erin verwerkt en zijn makkelijk te downloaden. Ook je e-mail marketing is erg makkelijk te koppelen met Shopify.

Als je een Shopify Webshop hebt hoef je ook geen hosting te regelen. Dit wordt allemaal geregeld door Shopify zelf.

Een Joomla Website
Laten Maken

Een Joomla Website laten maken doe je bij IWA groep. De specialist in het maken van websites in verschillende CMS. Wij maken een Joomla website precies zoals jij dat wilt. Door de grote keuze aan verschillende templates oogt een Joomla website erg professioneel!

PRIJS VANAF 450.-

Joomla is een CMS die erg makkelijk te beheren is. Ook zijn er veel templates beschikbaar waardoor je website een prachtige look krijgt.

De verschillende thema’s die je kan gebruiken voor je Joomla zijn altijd responsive. Dit betekent dat ze uitstekend werken op pc, laptop, mobiel en tablet! Dit is erg belangrijk!

Een Laravel Website
Laten Maken

Wil jij graag een Laravel website laten maken? De webdesigners van IWA groep gaan graag voor je aan de slag! Laravel is een enorm populair framework om hoogwaardige websites mee te maken. Het is ook mogelijk om applicaties te maken met dit PHP framework. Laat ons weten wat je wensen zijn en wij zorgen voor een geweldig product op maat.

Door met dit Framework te werken wordt je website gemaakt in een duidelijke programmeertaal: PHP. Dit zorgt voor een duidelijke taal waarin programmeurs makkelijk kunnen werken! Laravel is het meest populaire PHP framework ter wereld!

Hoe werken wij

Enkele Eenvoudige Stappen
Voor Een Succesvolle Website Of Webshop

arrow
01
Offerte Aanvraag

Website of webshop laten bouwen? Vraag online een gratis offerte aan.

arrow
02
process2
Bouw Process

Na goed overleg naar uw wensen gaan wij uw website of webshop realiseren. Dit process duurt gemiddeld 7 (werk)dagen.

03
process3
Oplevering

Uw website of webshop is klaar voor lancering. Wij nemen contact met u op om hem te laten zien en eventuele veranderingen nog door te voeren.