Voucher regeling Gelderland

Digitaliseringsvoucher Gelderland

De Digitaliseringsvoucher Gelderland is een regeling die ondernemers in Gelderland helpt bij het digitaliseren van hun bedrijf. Het doel van de regeling is om ondernemers te stimuleren om gebruik te maken van digitale tools en technologieën, om zo hun bedrijfsprocessen te verbeteren en efficiënter te maken.

De Digitaliseringsvoucher Gelderland is beschikbaar voor MKB-ondernemers in Gelderland die hun bedrijf willen digitaliseren. Het bedrag van de voucher bedraagt maximaal €10.000,-. Dit bedrag kan worden gebruikt voor de aanschaf van digitale tools, zoals software of hardware, of voor het inhuren van een externe partij die kan helpen bij de digitalisering van het bedrijf.

Om in aanmerking te komen voor de Digitaliseringsvoucher Gelderland moet het bedrijf gevestigd zijn in Gelderland en moet het voldoen aan een aantal voorwaarden. Zo moet het bedrijf bijvoorbeeld maximaal 50 werknemers hebben en moet het kunnen aantonen dat het bedrijf actief bezig is met digitalisering en innovatie.

Het aanvragen van de Digitaliseringsvoucher Gelderland kan eenvoudig online worden gedaan via de website van de provincie Gelderland. De aanvraag wordt vervolgens beoordeeld door een onafhankelijke commissie, die beslist of de aanvraag wordt goedgekeurd.

Met de Digitaliseringsvoucher Gelderland kunnen ondernemers in Gelderland hun bedrijf dus een flinke boost geven op het gebied van digitalisering en innovatie. Het is een mooie kans voor MKB-ondernemers om te investeren in de toekomst van hun bedrijf en zo hun concurrentiepositie te verbeteren.

WordPress
Wordpress

750

Vanaf

  • Snelle Service
  • SEO Basis Optimalisatie
  • Ruime Keuze Themes
  • Maatwerk Mogelijk
  • Extra Opties Mogelijk
Aanvragen
Hoe werken wij

Enkele Eenvoudige Stappen
Voor Een Succesvolle Website Of Webshop

arrow
01
Offerte Aanvraag

Website of webshop laten bouwen? Vraag online een gratis offerte aan.

arrow
02
process2
Bouw Process

Na goed overleg naar uw wensen gaan wij uw website of webshop realiseren. Dit process duurt gemiddeld 7 (werk)dagen.

03
process3
Oplevering

Uw website of webshop is klaar voor lancering. Wij nemen contact met u op om hem te laten zien en eventuele veranderingen nog door te voeren.