geweldig webdesign

Goedkope website laten maken

Bij IWA groep kun je een goedkope website laten maken. Wij kunnen al een geweldige website maken vanaf 650-, EUR. Hierbij heb je een professionele website waarbij je erg goed voor de dag komt.

Wij werken met verschillende CMS. Hierdoor kunnen wij een prachtige site maken die aansluit bij jou bedrijf of organisatie.

Wat voor een soort website wil je graag hebben? Wij denken graag met je mee! Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. Een goedkope website laten maken doe je bij IWA groep! Het webdesign bureau dat toegankelijk is voor iedereen.

WEBSITE
WEBSITE

650

Vanaf

  • Snelle Service
  • SEO Basis Optimalisatie
  • Ruime Keuze Themes
  • Maatwerk Mogelijk
  • Extra Opties Mogelijk
Aanvragen
Goedkope website laten maken

Een goedkope website laten maken door IWA groep

Een goedkope website laten maken? Wij hebben de ideale pakketten voor ondernemers die net starten. Waarschijnlijk wil je dan niet te veel kwijt zijn aan de aanschafkosten van een nieuwe website. Dit is de reden dat onze instapprijs al 650,- EURO ex BTW is. We hebben zelfs de mogelijkheid om websites op afbetaling te leveren.

Wat voor een soort website wil je laten maken? Er zijn namelijk verschillende mogelijkheden als je een goedkope website wilt laten maken bij IWA groep. Een standaard WordPress website biedt je ontzettend veel mogelijkheden. We kunnen de website later zelfs upgraden als je toch meer ruimte hebt om te investeren.

Hoe gaan we te werk?

Voordat we beginnen nemen we goed door wat er moet gebeuren. Deze stap in het proces is erg belangrijk. Wat moet jou website allemaal kunnen? Natuurlijk begrijpen we dat je een goedkope website wilt laten maken. Toch zijn er een aantal mogelijkheden die we willen bespreken om de website bijvoorbeeld meer functies te geven. 

Ook nemen we een aantal andere vragen altijd door. Wie gaat de website gebruiken? Wie is de doelgroep? Moet het een commerciële website worden of misschien meer een formele website.

Wij willen er uiteraard voor zorgen dat je bestaande klanten zich thuis voelen op je website. Voor nieuwe klanten moet het een prettige online ervaring zijn die ontzettend gebruiksvriendelijk is.

Goedkope website laten maken - Verschillende CMS

Bij IWA groep kan je een goedkope website laten maken in een CMS naar keuze. Natuurlijk zit er wel een prijsverschil tussen de verschillende CMS. CMS is een Content Management System. Dit is het platform waarmee je website is ontwikkeld. Wij werken veel met WordPress. Dit is het meest gebruikte CMS ter wereld. Dit komt met name doordat het systeem erg makkelijk te gebruiken is. Ook omdat het ontzettend veel functies en mogelijkheden biedt.

Met een WordPress website kan je ook opschalen. Als je in eerste instantie een goedkope website wilt laten maken, kun je het later bij ons upgraden. Wij kunnen dan voor extra functionaliteiten zorgen waarbij je website nog mooier wordt. Zelfs als je later besluit om het uit te breiden naar een webshop is geen enkel probleem. Wij kunnen WooCommerce toevoegen en je kan dan zelfs klanten online producten of diensten laten afrekenen.

Waarom Kiezen Voor

Een goedkope website laten maken door IWA-groep.nl?

Snelle Service

Bij IWA groep begrijpen wij dat je zo snel mogelijk online vindbaar wilt zijn. Dit nemen wij ook erg serieus. Onze webdesigners bieden in korte tijd prachtige resultaten.

SEO Optimalisatie

In ons gespecialiseerde team bevinden zich ook experts op het gebied van SEO (zoekmachine optimalisatie). Deze experts zorgen voor de online vindbaarheid van jou website. Dit zal resulteren in meer bezoekers naar jou website. Waardoor er meer conversies behaald kunnen worden. Een goedkope website laten maken in combinatie met SEO biedt heel veel kansen voor online succes!

Wat betekent dit voor jou? Dit betekent dat potentiële klanten die op zoek zijn naar jou service / product / bedrijf jou extreem goed kunnen vinden. Wanneer jou wordpress website goed gevonden wordt op Google dan betekent dit veel meer verkeer naar jou site. Dit zorgt ervoor dat jij kan groeien met jou bedrijf.

Betaalbaar

Een nieuwe wordpress website kan erg prijzig zijn. Wij willen ondernemers hier graag bij helpen. IWA groep werkt altijd met een extreem goede prijs/kwaliteit verhouding. Waardoor jij veel waarde krijgt voor jou budget.

Wij doen en geven altijd een stap extra. Dit is voor beginnende ondernemers erg fijn. Ook voor bedrijven die hun site willen updaten zodat zij hun concurrenten kunnen overstijgen is dit aantrekkelijk.

ALL-IN-SERVICE

Alle services in huis. Waardoor wij op alle gebieden onze klanten van dienst kunnen zijn! Dat is toch geweldig? Webdesign, Hosting, Logo ontwikkeling, Zoekmachine optimalisatie en Online Marketing. Dit betekent alles op een plek. Wij willen graag de beste zijn. Dit doen we door zoveel mogelijk uit handen te nemen en op een zo goed mogelijke manier te onze klanten te helpen.

Wist je dat IWA Groep al meer dan 10 jaar ervaring heeft in het maken van websites en online marketing? Dit betekent dat wij altijd pure klasse leveren.

EEN WORDPRESS WEBSITE

Op Afbetaling?

Het is algemeen bekend dat een webshop gemaakt op het magento 2 platform aardig aan de prijs zijn. Natuurlijk heb je hierdoor wel een website die extreem duurzaam is! Bij IWA groep is het mogelijk om deze website op afbetaling bij ons af te nemen! Dat betekent dat je hem in 12 of 24 keer kan betalen.

Hoe werken wij

Enkele Eenvoudige Stappen
Voor Een Succesvolle Website Of Webshop

arrow
01
Offerte Aanvraag

Website of webshop laten bouwen? Vraag online een gratis offerte aan.

arrow
02
process2
Bouw Process

Na goed overleg naar uw wensen gaan wij uw website of webshop realiseren. Dit process duurt gemiddeld 7 (werk)dagen.

03
process3
Oplevering

Uw website of webshop is klaar voor lancering. Wij nemen contact met u op om hem te laten zien en eventuele veranderingen nog door te voeren.

"Een goedkope website laten maken en toch succes behalen" Dit is mogelijk!

Door een goedkope website te laten maken maak je nog meer groei voor je bedrijf mogelijk. Want door online vindbaar te zijn krijg je vaak meer klanten. Ook kunnen potentiële klanten al gelijk kennis maken en een indruk krijgen van je bedrijf. Wij kunnen een goedkope website laten maken inclusief een galerij of portfolio pagina. Hierdoor kun je je geleverde werk of dienst aan andere potentiële klanten laten zien. 

Heb je een salon of praktijk waar mensen een afspraak bij kunnen maken? Wij kunnen jou website zelfs verrijken met een agenda. Hier kunnen klanten zelf een afspraak bij je inplannen. Deze kun je zelf aan de achterkant van het platform beheren. Het enige wat je hoeft te doen is aan te geven wanneer je beschikbaar bent!