Website door IWA groep

Kant en klare webshop

Wil jij graag een kant en klare webshop? Dit wordt mogelijk gemaakt door IWA Groep. Wij zijn een professioneel webdesign bureau waarbij je een kant en klare webshop kan afnemen.

E-commerce groeit elk jaar opnieuw. Heb jij een idee waarmee je een webshop wilt beginnen? Dan is nu het ideale moment! Er zijn ontzettend veel mogelijkheden. Wij begrijpen dat je snel een site wilt hebben waar je aan de slag mee kan gaan. Dit kan met onze kant en klare webshop.

Alle webshops die wij ontwikkelen zijn van een hoog niveau. Ook zijn ze erg gebruiksvriendelijk en worden ze goed gevonden in Google. Wil je snel online met onze kant en klare webshop? Neem contact op met onze specialisten voor de mogelijkheden!

Kant en klare webshop
ijzersterk webdesign

Een kant en klare webshop van IWA groep.

Een kant en klare webshop van IWA groep brengt een hoop voordelen met zich mee. Je kan eigenlijk direct starten met verkopen na aanschaf van jou nieuwe webwinkel.

De kant en klare webshop hoeft alleen gevuld te worden met content en producten. Ook wordt de webwinkel voorzien van bedrijfslogo’s. We hebben een aantal templates waar je uit kan kiezen die wij al helemaal klaar hebben gemaakt voor je. 

We willen de kant en klare webshop ook personaliseren. Zodat de webshop bij je bedrijf en product past!

Ben je een startende e-commerce ondernemer? Dan is deze oplossing echt geweldig. Je kan namelijk voor een goed tarief, snel en makkelijk online verkopen genereren!

De kant en klare webshop wordt door ons gepersonaliseerd. Wij hebben natuurlijk alle belangrijke informatie van je bedrijf nodig. Op deze manier kunnen wij van jou nieuwe webwinkel een mooi verhaal maken.

Je klanten zullen een fijne online ervaring krijgen. Het gebruiksgemak van onze kant en klare webwinkel is optimaal.

Ook zorgen wij voor een menustructuur. Zodat er eenvoudig categorieën en sub categorieën toegevoegd kunnen worden!

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je maar één product verkoopt. Dan laten we de hele webwinkel draaien om dat ene product.

Alle branches

Kant en klare webshop voor verschillende organisaties

Het maakt niks uit wat voor een producten je verkoopt, wij kunnen met onze kante klare webshop een prachtige webwinkel maken. Door het flexibele design kunnen we makkelijk een mooie kleurencombinatie maken dat aansluit bij jou bedrijf of organisatie. Ook met het gebruik van afbeeldingen die relevant zijn kunnen we een eigen huisstijl creëren. Dit is vooral nuttig als we goede sfeerbeelden kunnen bemachtigen die aansluiten bij de doelgroep en het product.

De kant en klare webshop wordt speciaal op doelgroep aangepast. Dit is erg belangrijk bij een webwinkel. Voor wie is de webwinkel gemaakt? De gebruiker moet een fijne gebruikerservaring hebben in een mooi design.

Hoe gaan wij te werk?​

Wanneer jij met ons contact opneemt zorgen we ervoor dat we genoeg weten over jou en je bedrijf/organisatie. We horen graag aan welk product je verkoopt en wie je doelgroep is. Want een kant en klare webshop pakken wij vanaf het begin enorm goed aan.

Elke webshop is natuurlijk anders, want elk bedrijf is anders! Wat zijn je doelen? Wie wil je aanspreken? Verkoop je diensten of producten? Wat zijn de prijzen van je producten of diensten? Want wij passen de stijl en het design hierop aan. Dit zijn een aantal van de vragen die wij stellen.

Wanneer wij dit allemaal helder hebben zorgen wij ervoor dat wij dit omzetten in een plan.

Waarom IWA Groep

  • Ontwikkelen van winstgevende webshops
  • Kant en klare oplossingen
  • Direct verkopen
  • Helder en Transparant
  • Online marketing
Mooie kant en klare webshop

Kant en klare webshop in WordPress

Bij IWA groep hebben we ontzettend veel ervaring als het aankomt op webdesign en conversie. Want onze plannen werken we extreem goed uit, zodat jij precies weet wat we voor je kunnen betekenen.

Wij gebruiken WordPress met WooCommerce als plug-in. De gouden combinatie van een succesvolle webwinkel.

Onze kant en klare webshop oplossing is in WordPress gemaakt. Het WordPress CMS is het meest gebruikte CMS ter wereld. De meest grote websites ter wereld worden gemaakt met dit content management system. Dit komt met name doordat het ontzettend gebruiksvriendelijk systeem is. We kunnen er prachtige webwinkels mee ontwikkelen, en ook aan de achterkant is het makkelijk te beheren.

Producten zijn eenvoudig toe te voegen. Ook is het makkelijk om productomschrijvingen / maten / kleuren te veranderen of toe te voegen. 

Wij zijn een ervaren webdesign bureau dat werkt met verschillende CMS, in tegenstelling tot andere bureaus zijn wij vaak uniek hierin. Wij zijn gespecialiseerd in WordPress, WooCommerce, Magento 2, Shopify, Joomla en Laravel.

Wil je toch liever een webwinkel in een ander CMS? Neem even contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. We gaan dan bekijken wat de wensen zijn van jou website en welk CMS het beste hierbij aansluit.

Vrijblijvende offerte voor onze kant en klare webshop

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een kant en klare website? Wij kunnen namelijk ook bepaalde functionaliteiten aan de site toevoegen. Denk aan een calculator, in-plan agenda, galerij etc. Bedenk het maar, en wij maken het! 

Wil je geavanceerde productpagina’s om je conversiepercentage te vergroten? Ook dit soort processen kunnen wij bewerkstelligen.

Wij willen je graag helpen met een geweldig werkende website. Zodat jij je kan focussen op je bedrijf.

Webshops van IWA groep

IWA groep is gespecialiseerd in webshops van hoogstaande kwaliteit. Wil je liever geen kant en klare webshop maar een mooie webshop op maat laten maken? Dit kan ook bij IWA groep.

Wij zorgen voor een winstgevende webshop die is gericht op het behalen van resultaten. Ook maken wij deze website in jou favoriete CMS. 

Ook het SHOPIFY of Magento 2 cms is ontzettend populair. Magento 2 is vooral een platform waarmee grote webshops worden ontwikkeld.

Door dit te doen creëer je een unieke website die van A tot Z aansluit bij je bedrijf.

 

Webdesign & Betaalsysteem

Nadat een overeenkomst hebben gaan wij aan de slag. Wij weten wat jou wensen zijn en in welk CMS wij aan het werk kunnen. Het is ook belangrijk dat we weten welke functies, plug-ins en mogelijkheden de site moet hebben. Het is voor ons heel erg belangrijk om te weten te komen wie jou ideale klant of doelgroep is. Zodat wij hier rekening mee kunnen houden bij het personaliseren van de kant en klare webshop.

Wij willen een online ervaring creëren voor jou bezoekers. Door een mooie geoptimaliseerde site zorg je voor een hoger conversie percentage. Ook maken we de product pagina’s extreem sterk.

We gaan gelijk aan de slag met jou huisstijl over te brengen op de kant en klare website. Zodat alle bezoekers echt het gevoel krijgen dat ze op de website van jou bedrijf zijn.

Wil je graag bepaalde functionaliteiten op de website? Dit kunnen wij in overleg altijd toevoegen. Er zijn veel mogelijkheden! De betaalsystemen worden automatisch door ons geïntrigeerd met jou bank. Zodat alle betalingen eenvoudig en snel bij jou binnenkomen.

Wanneer wij het eerste design klaar hebben laten we deze graag zien aan jou. Zodat jij alle punten kan doorgeven die je graag anders wilt. Dit leveren we vervolgens op binnen een aantal dagen zodat dit goedgekeurd kan worden.

Het bedrijfslogo en kleuren die passen bij jou bedrijf komen terug in de kant en klare website. Ook gebruiken we unieke foto’s om het design te optimaliseren.

Online marketing

Nadat we je website naar tevredenheid hebben afgeleverd is het erg belangrijk om te kijken hoe je bezoekers gaat krijgen op je gloednieuwe website. Wij kunnen van jou website een bezoekersmagneet maken door onze expertise in online marketing.

Door goede Online Marketing wordt jou website winstgevend voor je bedrijf. Je kan er meer bezoekers door krijgen. Wanneer deze bezoekers worden omgezet in klanten/opdrachten vergoot je je omzet. 

Dit doen wij door SEO / zoekmachine optimalisatie en Google Ads. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Conversie optimalisatie

Ons team denkt met je mee wanneer het aankomt op het optimaliseren van de conversie. Een mooie homepage met een duidelijk menu waarmee je makkelijk kan navigeren naar de categorieën. De categorie pagina moet clean en overzichtelijk zijn. Hierdoor kunnen klanten alle producten goed zien en klikken ze eenvoudiger op een product.

De productpagina moet vlekkeloos zijn en vaak maken wij gebruik van ”verlies aversie”. Hierdoor zijn klanten eerder geneigd om een aankoop te doen. De winkelwagen en het betaalsysteem moet soepel verlopen!