Website door IWA groep

Kant en klare website

Wil jij graag een kant en klare website? Dit wordt mogelijk gemaakt door IWA Groep. Wij zijn een professioneel webdesign bureau waarbij je een kant en klare website kan afnemen.

Een nieuwe website nodig of een bestaande website totaal laten vernieuwen? Maak het jezelf makkelijk met onze kant en klare website oplossingen. Hierbij schaf je een voorgemaakt design aan. Wij voegen jou logo’s, content en foto’s toe. Je kan direct starten!

Alle websites die wij ontwikkelen zijn van een hoog niveau. Ook zijn ze erg gebruiksvriendelijk en worden ze goed gevonden in Google. Wil je snel online tegen een goed tarief? Neem contact op met onze specialisten voor de mogelijkheden!

Kant en klare website
ijzersterk webdesign

Een kant en klare website van IWA groep.

Een kant en klare website van IWA groep brengt een hoop voordelen met zich mee. Je kan eigenlijk direct starten na aanschaf van jou nieuwe site.

De kant en klare website hoeft alleen gevuld te worden met content en worden voorzien van bedrijfslogo’s. We hebben een aantal templates waar je uit kan kiezen die wij al helemaal klaar hebben gemaakt voor je. 

Deze optie wordt vaak gekomen door freelancers en eigenaren van kleine organisaties of bedrijven. Wil je snel online? Dan is een kant en klare website echt een goede oplossing!

Ook kunnen wij de kant en klare website volledig voor jou inrichten. Zodat deze er gelijk op en top uitziet. Het template van onze kant en klare website ziet er erg professioneel uit. Het design is strak en erg gebruiksvriendelijk. 

Er zit ook al een basis menustructuur in met categorieën. Dit hoeft alleen nog omgezet te worden naar relevante termen die van toepassing zijn op jou bedrijf of organisatie.

Zo heb je de ideale oplossing om snel online te zijn. Wil je toch nog bepaalde functies op de website? Dit is altijd mogelijk!

Ook is onze kant en klare website responsive. Hij werkt perfect op desktop, mobiel en tablet. Op elk apparaat ervaar je een fijne gebruikservaring. Dit is helemaal van deze tijd! Want er worden ontzettend veel verschillende type beeldschermen gebruikt.

BOUW, VASTGOED, ZORG, ZZP,

Kant en klare website voor verschillende branches

Wij hebben ontzettend veel ervaring en werken voor bedrijven uit verschillende branches. Ook onze kant en klare website is voor verschillende branches te gebruiken. Wij voorzien ondernemers uit de zorg, bouw, vastgoed, it, sales, advies, retail etc. allemaal van onze kant en klare website. 

Door het flexibele design kunnen we makkelijk een mooie kleurencombinatie maken dat aansluit bij jou bedrijf of organisatie. Ook het gebruik van afbeeldingen die relevant zijn kunnen we een eigen huisstijl creëren.

Hoe gaan wij te werk?​

Wanneer jij met ons contact opneemt zorgen we ervoor dat we genoeg weten over jou en je bedrijf/organisatie. We horen graag aan wat jou doelen zijn en wat je wilt bereiken met je website. Want zelfs een kant en klare website pakken wij vanaf het begin enorm goed aan.

Elke website is natuurlijk anders, want elk bedrijf is anders! Wat zijn je doelen? Wie wil je aanspreken? Verkoop je diensten of producten? Is het een blog en alleen informatief? Dit zijn een aantal van de vragen die wij stellen.

Wanneer wij dit allemaal helder hebben zorgen wij ervoor dat wij dit omzetten in een plan.

Waarom IWA Groep

  • Werkzaam in de regio Arnhem
  • Maatwerk en geen maatwerk
  • Snel ontwikkelen
  • Professionele uitstraling
  • Voor ieder apparaat
  • Eigen eisen en wensen
  • Géén maandelijkse kosten
  • Marketing
  • Grafische ontwerp
website laten maken

Kant en klare website in WordPress

Bij IWA groep hebben we ontzettend veel ervaring als het aankomt op een professionele website laten maken. Want onze plannen werken we extreem goed uit, zodat jij precies weet wat we voor je kunnen betekenen.

Onze kant en klare website oplossing is in WordPress gemaakt. Het WordPress CMS is het meest gebruikte CMS ter wereld. De meest grote websites ter wereld worden gemaakt met dit content management system. Dit komt met name doordat het ontzettend gebruiksvriendelijk systeem is. We kunnen er prachtige websites mee ontwikkelen, en ook aan de achterkant is het makkelijk te beheren.

Wij zijn een ervaren webdesign bureau dat werkt met verschillende CMS, in tegenstelling tot andere bureaus zijn wij vaak uniek hierin. Wij zijn gespecialiseerd in WordPress, WooCommerce, Magento 2, Shopify, Joomla en Laravel.

Wil je toch liever een website in een ander CMS? Neem even contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. We gaan dan bekijken wat de wensen zijn van jou website en welk CMS het beste hierbij aansluit.

Vrijblijvende offerte voor onze kant en klare website

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een kant en klare website? Wij kunnen namelijk ook bepaalde functionaliteiten aan de site toevoegen. Denk aan een calculator, in-plan agenda, galerij etc. Bedenk het maar, en wij maken het! 

Wij willen je graag helpen met een geweldig werkende website. Zodat jij je kan focussen op je bedrijf.

Websites van IWA groep

IWA groep is gespecialiseerd in websites van hoogstaande kwaliteit. Wil je liever geen kant en klare website maar een mooie website op maat laten maken? Dit kan ook bij IWA groep.

Wij zorgen voor een winstgevende website die is gericht op het behalen van resultaten. Ook maken wij deze website in jou favoriete CMS. 

Door dit te doen creëer je een unieke website die van A tot Z aansluit bij je bedrijf.

 

Webdesign

Nadat een overeenkomst hebben gaan wij aan de slag. Wij weten wat jou wensen zijn en in welk CMS wij aan het werk kunnen. Het is ook belangrijk dat we weten welke functies, plug-ins en mogelijkheden de site moet hebben.

We gaan gelijk aan de slag met jou huisstijl over te brengen op de kant en klare website. Zodat alle bezoekers echt het gevoel krijgen dat ze op de website van jou bedrijf zijn.

Wil je graag bepaalde functionaliteiten op de website? Dit kunnen wij in overleg altijd toevoegen. Er zijn veel mogelijkheden!

Wanneer wij het eerste design klaar hebben laten we deze graag zien aan jou. Zodat jij alle punten kan doorgeven die je graag anders wilt. Dit leveren we vervolgens op binnen een aantal dagen zodat dit goedgekeurd kan worden.

Het bedrijfslogo en kleuren die passen bij jou bedrijf komen terug in de kant en klare website. Ook gebruiken we unieke foto’s om het design te optimaliseren.

Online marketing

Nadat we je website naar tevredenheid hebben afgeleverd is het erg belangrijk om te kijken hoe je bezoekers gaat krijgen op je gloednieuwe website. Wij kunnen van jou website een bezoekersmagneet maken door onze expertise in online marketing.

Door goede Online Marketing wordt jou website winstgevend voor je bedrijf. Je kan er meer bezoekers door krijgen. Wanneer deze bezoekers worden omgezet in klanten/opdrachten vergoot je je omzet. 

Dit doen wij door SEO / zoekmachine optimalisatie en Google Ads. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!