volg je dromen

Kleding webshop beginnen?

WIl jij graag jou eigen kleding webshop beginnen? Weet jij nog niet helemaal waar je mee moet starten? IWA groep helpt je hierbij!

Wij zijn een professionele website webdesigner die werkt met verschillende CMS. WordPress, Magento 2, Shopify, Joomla of Laravel

Wij zorgen voor de basis van een succesvolle webshop. Dit komt door onze expertise in het ontwikkelen van veel verschillende webshops. 

De webshops die wij maken zijn winstgevend en gericht op het behalen van resultaten.

Wat voor een website wil je door ons laten bouwen? 

WEBSITE
WEBSITE

950

Vanaf

 • Geweldig Design
 • SEO Basis Optimalisatie
 • Ruime Keuze Themes
 • Snelle techniek
 • Extra Opties Mogelijk
Aanvragen

Kleding webshop

Hoog in Google met IWA groep

Hogere Omzet & Conversie

Een kleiding webshop beginnen

Kleding webshop beginnen met IWA groep!

Wil jij graag een kleding webshop beginnen? Dan ben je nu op de juiste plek! Door IWA groep een webshop laten maken is een geweldige ervaring. Wij zorgen voor een ijzersterke webshop die enorm goed wordt gevonden in zoekmachines zoals Google. Wij kunnen overweg met verschillende CMS (Content Management System). Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat jou wensen altijd goed aansluiten bij de website. 

Wanneer jij een kleding webshop wilt beginnen zorgen wij voor een duidelijke combinatie van design en functionaliteit. De webshop moet er prachtig uitzien. De producten moeten ook goed naar voren komen. Wanneer iemand een kleding webshop wilt beginnen is het belangrijk dat je met een aantal factoren rekening houdt.

Waar moet je aan denken als je een kleding webshop wilt beginnen?

Een aantal dingen zijn erg belangrijk. Zorg voor een goede leverancier die producten van een hoge kwaliteit verkoopt.

 • Kleding fotografie
  De kleding moet goed gefotografeerd worden. Soms is het zo dat je de afbeeldingen van je leverancier kan krijgen. Zelf foto’s maken met je mobiel en deze op je webshop zetten is geen goed idee. Wil jij een professionele kleding webshop beginnen? Zorg voor goede productfoto’s! Dit zorgt voor een hoger conversiepercentage.
 • Sfeerbeelden
  De webshop moet er qua design echt inspirerend uitzien. Kleding is een visueel product. Door sterke afbeeldingen te gebruiken kan jij jou kleding beter verkopen.
 • Seizoensgebonden artikelen / trends
  Zorg voor goede leveranciers waarbij je makkelijk en snel kan inkopen. Zodat je kan schakelen met je collectie. Is er een bepaald item in de mode? Zorg dat je dit verkoopt op je website!

Hoe gaan wij te werk?

Voordat we beginnen nemen we goed door wat je precies wilt. Wij willen altijd een project zo goed mogelijk ontwikkelen. Wij willen precies weten wat voor een soort kleding er gaat worden verkocht. Welk segment? Want een hoger segment gaat samen met een ander design dan een webshop voor midden/laag segment.

Wij willen ook de huisstijl van je bedrijf terug laten komen in het design. Dit doen we vaak door de bedrijfslogo’s en bedrijfskleuren te gebruiken. Dit in combinatie met afbeeldingen die relevant zijn zorgt voor een vertrouwde sfeer voor bestaande klanten.

Een kleding webshop beginnen mogelijk in verschillende CMS1

Bij IWA groep kun jij een website laten maken in jou favoriete CMS. Weet jij al waar jou voorkeur naar uitgaat? Zo niet? Wij kunnen je hierin een goed advies geven.

Dit komt doordat wij namelijk ervaring hebben met verschillende CMS. Wij werken voor iemand die een kleding webshop wilt beginnen met WordPress WooCommerce, Shopify of Magento 2. Wat is nu het beste voor jou?

WordPress WooCommerce

Dit is wereldwijd het meest gekozen CMS. Je kan met WordPress een geweldige website maken. Door met de plug-in te werken kan je een volledige webshop maken in WordPress. WooCommerce is vooral erg populair bij startende, kleine en middel grote webshops. Je kan ook eenvoudig opschalen met WooCommerce. Wanneer je groeit met je omzet kan je de webshop laten meegroeien.

Shopify Webshop

Shopify is een enorm fijn platform. Het wordt vaak gebruikt door dropshippers maar ook door vele andere e-commerce ondernemers. Alle betaalsystemen zitten vaak geïntegreerd en worden dagelijks uitbetaald. Shopify is echt een platform om snel online te zijn. Wij kunnen alles voor je opzetten, en ook met een geweldig thema een webshop bouwen. Als jij een kleding webshop wilt beginnen dan is dit een geweldig platform.

Magento 2 

Magento is het meest geavanceerde systeem wanneer het aankomt op website en webshops. Het is een uitgebreid systeem waar ontzettend veel mogelijk mee is. De mogelijkheden en functionaliteiten zijn oneindig. Dit wordt vooral gebruikt door ondernemers met een grote webshop. Deze webshops bevatten vaak veel producten en zijn visueel het beste.

Waarom Kiezen Voor

Kleding webshop beginnen? Waarom IWA groep?

Snelle Service

Bij IWA groep begrijpen wij dat je zo snel mogelijk online vindbaar wilt zijn. Dit nemen wij als website bouwer ook erg serieus. Onze webdesigners bieden in korte tijd prachtige resultaten.

SEO Optimalisatie

In ons gespecialiseerde team bevinden zich ook experts op het gebied van SEO (zoekmachine optimalisatie). Deze experts zorgen voor de online vindbaarheid van jou website. Dit zal resulteren in meer bezoekers naar jou website. Waardoor er meer conversies behaald kunnen worden. Een goedkope website laten maken in combinatie met SEO biedt heel veel kansen voor online succes!

Wat betekent dit voor jou? Dit betekent dat potentiële klanten die op zoek zijn naar jou service / product / bedrijf jou extreem goed kunnen vinden. Wanneer jou wordpress website goed gevonden wordt op Google dan betekent dit veel meer verkeer naar jou site. Dit zorgt ervoor dat jij kan groeien met jou bedrijf.

Betaalbaar

Wanneer jij een kleding webshop wilt beginnen kan dit erg prijzig zijn. Wij willen ondernemers hier graag bij helpen. IWA groep werkt altijd met een extreem goede prijs/kwaliteit verhouding. Waardoor jij veel waarde krijgt voor jou budget.

Wij doen en geven altijd een stap extra. Dit is voor beginnende ondernemers erg fijn. Ook voor bedrijven die hun site willen updaten zodat zij hun concurrenten kunnen overstijgen is dit aantrekkelijk.

ALL-IN-SERVICE

Alle services in huis. Waardoor wij op alle gebieden onze klanten van dienst kunnen zijn! Dat is toch geweldig? Webdesign, Hosting, Logo ontwikkeling, Zoekmachine optimalisatie en Online Marketing. Dit betekent alles op een plek. Wij willen graag de beste zijn. Dit doen we door zoveel mogelijk uit handen te nemen en op een zo goed mogelijke manier te onze klanten te helpen.

Wist je dat IWA Groep al meer dan 10 jaar ervaring heeft als website bouwer in het maken van websites en online marketing? Dit betekent dat wij altijd pure klasse leveren.

EEN KLEDING WEBSHOP BEGINNEN

Op Afbetaling?

Het is algemeen bekend dat een webshop gemaakt op het magento 2 platform aardig aan de prijs zijn. Natuurlijk heb je hierdoor wel een website die extreem duurzaam is! Bij IWA groep is het mogelijk om deze website op afbetaling bij ons af te nemen! Dat betekent dat je hem in 12 of 24 keer kan betalen.

Hoe werken wij

Enkele Eenvoudige Stappen
Voor Een Succesvolle Website Of Webshop

arrow
01
Offerte Aanvraag

Website of webshop laten bouwen? Vraag online een gratis offerte aan.

arrow
02
process2
Bouw Process

Na goed overleg naar uw wensen gaan wij uw website of webshop realiseren. Dit process duurt gemiddeld 7 (werk)dagen.

03
process3
Oplevering

Uw website of webshop is klaar voor lancering. Wij nemen contact met u op om hem te laten zien en eventuele veranderingen nog door te voeren.