Onze Diensten

Webshop op Magento 2 platform

Met een Magento Webshop op het Magento 2 platform heb je een ware parel in huis. Dit is het grootste platform om succesvolle webshops mee te bouwen.

De mogelijkheden zijn ongelimiteerd, dit is de perfectie optie als je een grote webshop (nodig) hebt. Met een Magento Webshop heb je de basis in huis om extreem te groeien, want Magento is extreem groot en gebruiksvriendelijk.

Geweldige shopervaring door een verbeterde performance.

Doordat het nieuwe Magento 2 platform geoptimaliseerd is heeft het extreem snelle laadtijden. Dit is ideaal want een snelle laadtijd is een cruciale factor. Vandaar dat dit goed te realiseren is met Magento 2.

De laadtijden van Magento 2 zijn gemiddeld 30% tot 50% sneller dan de voorganger magento 1. Dit zorgt voor een betere online shopervaring, hierdoor blijven klanten langer op de site en bekijken ze makkelijk meerdere pagina’s.

Magento
Magento

7999

Vanaf

 • Snelle Service
 • SEO Basis Optimalisatie
 • Ruime Keuze Themes
 • Maatwerk Mogelijk
 • Extra Opties Mogelijk
Aanvragen
Waarom Kiezen Voor een

Magento Webshop bij de IWA Groep?

Snelle Service

Bij IWA groep begrijpen wij dat je zo snel mogelijk online vindbaar wilt zijn. Dit nemen wij ook erg serieus. Onze webdesigners bieden in korte tijd prachtige resultaten.

SEO Optimalisatie van jou Magento Webshop

In ons gespecialiseerde team bevinden zich ook experts op het gebied van SEO (zoekmachine optimalisatie). Deze experts zorgen voor de online vindbaarheid van jou website. Dit zal resulteren in meer bezoekers naar jou website. Waardoor er meer conversies behaald kunnen worden.

Wat betekent dit voor jou? Dit betekent dat potentiële klanten die op zoek zijn naar jou service / product / bedrijf jou extreem goed kunnen vinden. Wanneer jou wordpress website goed gevonden wordt op Google dan betekent dit veel meer verkeer naar jou site. Dit zorgt ervoor dat jij kan groeien met jou bedrijf.

Betaalbaar

Een nieuwe Magento webshop kan erg prijzig zijn. Wij willen ondernemers hier graag bij helpen. IWA groep werkt altijd met een extreem goede prijs/kwaliteit verhouding. Waardoor jij veel waarde krijgt voor jou budget.

Wij doen en geven altijd een stap extra. Dit is voor beginnende ondernemers erg fijn. Ook voor bedrijven die hun site willen updaten zodat zij hun concurrenten kunnen overstijgen is dit aantrekkelijk.

ALL-IN-SERVICE

Alle services in huis. Waardoor wij op alle gebieden onze klanten van dienst kunnen zijn! Dat is toch geweldig? Webdesign, Hosting, Logo ontwikkeling, Zoekmachine optimalisatie en Online Marketing. Dit betekent alles op een plek. Wij willen graag de beste zijn. Dit doen we door zoveel mogelijk uit handen te nemen en op een zo goed mogelijke manier te onze klanten te helpen.

Wist je dat IWA Groep al meer dan 10 jaar ervaring heeft in het maken van websites en online marketing? Dit betekent dat wij altijd pure klasse leveren.

EEN MAGENTO WEBSITE

Op Afbetaling?

Het is algemeen bekend dat een webshop gemaakt op het magento 2 platform aardig aan de prijs zijn. Natuurlijk heb je hierdoor wel een website die extreem duurzaam is! Bij IWA groep is het mogelijk om deze website op afbetaling bij ons af te nemen! Dat betekent dat je hem in 12 of 24 keer kan betalen.

Play Video

  Dienst:

  Hoe werken wij

  Enkele Eenvoudige Stappen
  Voor Een Succesvolle Website Of Webshop

  arrow
  01
  Offerte Aanvraag

  Website of webshop laten bouwen? Vraag online een gratis offerte aan.

  arrow
  02
  process2
  Bouw Process

  Na goed overleg naar uw wensen gaan wij uw website of webshop realiseren. Dit process duurt gemiddeld 7 (werk)dagen.

  03
  process3
  Oplevering

  Uw website of webshop is klaar voor lancering. Wij nemen contact met u op om hem te laten zien en eventuele veranderingen nog door te voeren.

  error: Niet toegestaan