webdesign door IWA groep

Magento webshop laten maken

Wil jij graag een Magento webshop laten maken? Dit wordt mogelijk gemaakt door IWA Groep. Wij zijn een professioneel webdesign bureau waarbij je een All-In webshop geleverd krijgt.

Een nieuwe webshop nodig of een bestaande webshop totaal laten vernieuwen? Dit project nemen wij graag aan! Wij zijn gespecialiseerd in geweldig webdesign dat jou bedrijf of organisatie echt versterkt. Ook kunnen wij voor een hoge vindbaarheid en conversie zorgen.

Wanneer je een Magento webshop wilt laten maken zorgen wij voor een sterke webwinkel. Klanten moeten eenvoudig een aankoop kunnen doen. Het totale proces van de homepage naar de kassa moet vlekkeloos verlopen. Hierdoor verlies je geen klanten! Iedereen wilt shoppen op een goed werkende webshop. Dit kan perfect met Magento! Toch nog meer functionaliteiten nodig? Wij regelen het.

Een nieuwe magento webshop laten maken
Magento
Magento

7999

Vanaf

 • Snelle Service
 • Onbeperkt Producten Toevoegen
 • SEO Basis Optimalisatie
 • Ruime Keuze Themes
 • Maatwerk Mogelijk
Aanvragen

Magento is het CMS voor een exclusieve Webshop

Met Magento 2 maken wij exclusieve webshops voor ambitieuze ondernemers. Je werkt natuurlijk niet zomaar met een premium systeem zoals magento. 

De interface, snelheid en functionaliteiten zijn weergaloos. Door middel van een sterk staaltje code kunnen wij een prachtige Magento Webshop bouwen. 

Magento webshop laten maken door IWA groep.

Bij IWA groep kun je een Magento webshop laten maken die helemaal naar jou wens is. Magento is een uitgebreid CMS waar heel veel mee mogelijk is. Door onze specialisatie in Magento 2 en Online Marketing zorgen wij voor een exclusieve webshop die ook nog eens goed vindbaar is.

Onze webshops zijn uniek qua design en gebruikersgemak. Wij willen voor jou organisatie een verlengstuk van jou bedrijf maken. Je bestaande klanten moeten zich thuis voelen op de webshop. Voor nieuwe klanten of bezoekers moet het een unieke online ervaring worden. De online route die door de bezoeker bewandeld wordt klopt van A tot Z. Wij zorgen voor een duidelijke webshop met veel structuur erin. 

Magento wordt gebruikt door de grootste bedrijven ter wereld. Denk aan een Coca Cola en Nike. Je kan enorm goed opschalen met dit platform. Wanneer je een Magento webshop hebt laten maken bij IWA groep heb je een webwinkel die helemaal aansluit bij wat jij wilt doen.

Voordelen

Een Magento webshop laten maken? De voordelen.

Wanneer er bezoekers op je webshop komen is het natuurlijk erg belangrijk dat je webshop er geweldig uitziet. Dit begrijpen wij maar al te goed. Hiervoor kies je natuurlijk Magento. Met Magento bouwen wij een ongekend snelle webshop met een premium gebruikerservaring.

 • Gemaakt om te groeien
 • Snel
 • Professioneel
 • Premium uitstraling
 • Extreem goede beveiliging
 • Ongekend veel plug-ins

Door de ruime keuze in plug-ins kunnen wij de Magento Webshop helemaal op maat laten maken. Wil je speciale functionaliteiten? Ook dit kunnen wij bouwen. Door API koppelingen kunnen wij je webshop aan verschillende platformen koppelen.

 

 

Zoekmachine Optimalisatie

Een professionele webshop laten maken bij IWA groep betekent ook een zoekmachine vriendelijke shop. Dit zorgt ervoor dat je met jou bedrijf hoog in Google komt te staan.

Ook letten wij op het optimaliseren van de conversie. Het is natuurlijk cruciaal dat de bezoekers makkelijk een product kunnen kopen.

Voordat we aan het werk gaan bespreken we alle doelen enorm goed door. Zodat we precies weten wat je van ons verwacht, en zodat wij deze verwachting kunnen overtreffen.

Wij voorzien in creatieve oplossingen en leveren maatwerk naar wens.

Magento webshop laten maken voor verschillende branches

Wij hebben Magento webshops gemaakt voor allerlei verschillende bedrijven. Jij geeft door wat je graag wilt hebben en wij passen ons aan. Wij zorgen voor een prachtige webshop die aansluit op het product.

Een professionele webshop laten maken doen wij voor iedereen. Heb je een goed idee wat je graag wilt uitwerken in een mooie webshop? Ook hier kunnen wij je bij helpen.

Hoe gaan wij te werk?​

Wanneer jij met ons contact opneemt zorgen we ervoor dat we genoeg weten over jou en je bedrijf/organisatie. We horen graag aan wat jou doelen zijn en wat je wilt bereiken met je webshop. Want een professionele webshop laten maken pakken wij vanaf het begin enorm goed aan.

Elke webshop is natuurlijk anders, want elk bedrijf is anders! Wat voor een product verkoop je? Welk segment is het? Want een hoog segment pakken we anders aan dan een midden of laag segment. Bij IWA groep kun je een Magento webshop laten maken die echt aansluit op de producten die je verkoopt.

Wanneer wij dit allemaal helder hebben zorgen wij ervoor dat wij dit omzetten in een plan.

Waarom IWA Groep

 • Werkzaam in de regio Arnhem
 • Maatwerk en geen maatwerk
 • Snel ontwikkelen
 • Professionele uitstraling
 • Voor ieder apparaat
 • Eigen eisen en wensen
 • Géén maandelijkse kosten
 • Marketing
 • Grafische ontwerp

Magento webshop laten maken: Vrijblijvende offerte op maat

Nadat we alle CMS hebben besproken maken wij een vrijblijvende offerte op maat. Zodat je kan zien wat het kost om een Magento webshop te laten maken bij IWA groep. We brengen deze offertes vaak binnen 2 dagen uit. Zijn het eenvoudige webshops voor bijvoorbeeld een kleine organisatie? Dan kunnen wij de prijs vaak al gelijk bereken.

Starttarief 7999 EURO

Bij IWA groep heb je al een geweldige webshop vanaf 7999 euro. Dit is het tarief als je een Magento webshop wilt laten maken. Wij verzorgen het webdesign in jou bedrijfstijl. Natuurlijk heeft elk bedrijf zo zijn eigen functionaliteiten nodig. Hier passen wij ons op aan.

 
Kosten magento webshop

Magento webshop laten maken - WEBDESIGN.

Nadat een overeenkomst hebben gaan wij aan de slag. Wij weten wat jou wensen zijn en in welk CMS wij aan het werk kunnen. Het is ook belangrijk dat we weten welke functies, plug-ins en mogelijkheden de site moet hebben.

Wij zorgen voor een geweldige webshop die vaak binnen een maand wordt opgeleverd. Wanneer je een Magento webshop hebt laten maken bij ons nemen we je mee in het gehele proces. Ook wordt je altijd op de hoogte gehouden van de stand van zaken.

Wanneer wij het eerste design klaar hebben laten we deze graag zien aan jou. Zodat jij alle punten kan doorgeven die je graag anders wilt. Dit leveren we vervolgens op binnen een aantal dagen zodat dit goedgekeurd kan worden.

Online marketing

Nadat we je webshop naar tevredenheid hebben afgeleverd is het erg belangrijk om te kijken hoe je bezoekers gaat krijgen op je gloednieuwe webshop. Wij kunnen van jou webshop een bezoekersmagneet maken door onze expertise in online marketing.

Dit doen wij door SEO / zoekmachine optimalisatie en Google Ads. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!