Voor alle makelaars

Makelaars Website laten maken Amsterdam

Makelaars website bouwen Amsterdam? Dit kan bij IWA groep. Wij bouwen jou makelaars website in WordPress of PHP. Dit zijn systemen die makkelijk te beheren zijn. Wij koppelen de website eventueel met Realworks en Funda voor optimale verkoopresultaten.

Ook als jij een bestaande website hebt en deze wilt perfectioneren kunnen wij dit doen!

Wij kunnen de makelaars website helemaal naar wens bouwen. De huisstijl van jou makelaars kantoor komt hier helemaal in terug. 

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van websites voor professionals in Amsterdam. Wanneer jij je makelaars website laat bouwen in Amsterdam door IWA groep zorgen wij ook voor een goede online vindbaarheid. Je wilt natuurlijk dat de objecten die je verkoopt ook goed verkocht worden.

WEBSITE
WEBSITE

WordPress

  • Geweldig Design
  • SEO Basis Optimalisatie
  • Maatwerk
  • Realworks koppeling
  • Extra Opties Mogelijk
Aanvragen

Makelaars Website Bouwen

Koppeling met Realworks

Hoog Convesie Percentage

Bekijk hier onder de website woningunie dit is een mooi voorbeeld

Makelaars website bouwen Amsterdam met IWA groep

Een makelaars website bouwen met IWA groep is een leuke ervaring. De wereld draait steeds meer om online vindbaarheid. We kennen allemaal de ouderwetse makelaarskantoren waar het assortiment op de ramen te zien is. Dit kan natuurlijk nog steeds, maar wie online niet mee doet mist de boot. Wij bieden alle handvaten voor makelaars kantoren die een makelaars website willen laten bouwen. 

Een samenwerking met IWA groep betekent dat je binnen no-time online bent met jou eigen makelaars website. Ook zorgen wij voor veel bezoekers op onze website. Door onze kennis in conversie zorgen we hierdoor voor meer afspraken.

Onze webdesigners die jou makelaars website bouwen maken ook een koppeling met RealWorks. Dit is de meest gebruikte makelaarssoftware. Hiermee kun je je bedrijf bijna papierloos runnen.

Ook kunnen wij een verkoopmodule op de website plaatsen. Op deze manier kunnen bezoekers het totale assortiment inzien. Wij kunnen dit eventueel uitbreiden met Google Maps waarop bezoekers kunnen zien in welke buurten de huizen zich bevinden.

Makelaars Website Bouwen in Amsterdam met een verkoopmodule

Wij hebben voor meerdere makelaars in Amsterdam een makelaars website mogen bouwen. De behoefte om goed online zichtbaar en vindbaar te zijn is enorm. Het is natuurlijk cruciaal dat potentiële klanten jouw makelaarskantoor online kunnen vinden. Wij bieden een totaaloplossing aan. Wij bouwen jou makelaars website met een verkoopmodule inbegrepen.

  • Mensen kunnen op huizenjacht vanaf de bank
  • Overzichtelijk naar huizen kijken
  • Door een fijne gebruikerservaring het makkelijk maken voor potentiële klanten

Wanneer je bij IWA groep een makelaars website n Amsterdam laat maken zorgen wij voor een totaal product. Wij willen het gebruiksgemak optimaliseren. Het gehele assortiment dat in de verkoop staat moet makkelijk en overzichtelijk zijn.

Hoe gaan wij te werk?

Voordat we beginnen nemen we goed door wat jij precies wilt. Wat voor een makelaarskantoor heb jij en waar focus jij je op. Wij willen altijd een project zo goed mogelijk ontwikkelen. Wij willen precies weten in welke regio je actief bent en wat voor een soort huizen/objecten er worden verkocht. Sommige makelaars hebben ook panden die verhuurd kunnen worden in hun assortiment.

Wanneer wij precies weten wie jij bent en waar jou makelaarskantoor voor staat kunnen wij een makelaars website maken in Amsterdam die helemaal aansluit op jou kantoor.

Wij willen ook de huisstijl van je bedrijf terug laten komen in het design. Dit doen we vaak door de bedrijfslogo’s en bedrijfskleuren te gebruiken. Dit in combinatie met afbeeldingen die relevant zijn zorgt voor een vertrouwde sfeer voor bestaande klanten. Voor klanten die op huizenjacht zijn op jou nieuwe website zorgen wij voor een positieve gebruikerservaring. Dit is extra belangrijk om ervoor te zorgen dat ze eerder contact met jou opnemen.

Het draait er uiteindelijk om om zoveel mogelijk bezichtigingen te plannen en huizen te verkopen/verhuren!

Makelaars website laten maken met een FUNDA koppeling

Funda is het meest gebruikte platform wanneer het aankomt op de online huizenjacht. Om de verkoopkansen te vergroten kunnen wij ervoor zorgen dat de huizen uit jou assortiment ook hierop geplaatst worden. Dit doen we door middel van een koppeling tussen jou assortiment en de FUNDA.NL website.

Op deze manier is je gehele assortiment zichtbaar op jou eigen website, en op die van FUNDA.NL. Dit is dubbele kans op verkoop!

Website laten maken makerlaars
makelaars website laten maken
Waarom Kiezen Voor

Waarom IWA groep?

Snelle Service

Bij IWA groep begrijpen wij dat je zo snel mogelijk online vindbaar wilt zijn. Dit nemen wij als makelaars website bouwer ook erg serieus. Onze webdesigners bieden in korte tijd prachtige resultaten.

SEO Optimalisatie

In ons gespecialiseerde team bevinden zich ook experts op het gebied van SEO (zoekmachine optimalisatie). Deze experts zorgen voor de online vindbaarheid van jou website. Dit zal resulteren in meer bezoekers naar jou website. Waardoor er meer conversies behaald kunnen worden. Een goedkope website laten maken in combinatie met SEO biedt heel veel kansen voor online succes!

Wat betekent dit voor jou? Dit betekent dat potentiële klanten die op zoek zijn naar jou service / product / bedrijf jou extreem goed kunnen vinden. Wanneer jou wordpress website goed gevonden wordt op Google dan betekent dit veel meer verkeer naar jou site. Dit zorgt ervoor dat jij kan groeien met jou bedrijf.

Betaalbaar

Wanneer jij een makelaars website wilt laten bouwen kan dit erg prijzig zijn. Wij willen ondernemers hier graag bij helpen. IWA groep werkt altijd met een extreem goede prijs/kwaliteit verhouding. Waardoor jij veel waarde krijgt voor jou budget.

Wij doen en geven altijd een stap extra. Dit is voor beginnende ondernemers erg fijn. Ook voor bedrijven die hun site willen updaten zodat zij hun concurrenten kunnen overstijgen is dit aantrekkelijk.

ALL-IN-SERVICE

Alle services in huis. Waardoor wij op alle gebieden onze klanten van dienst kunnen zijn! Dat is toch geweldig? Webdesign, Hosting, Logo ontwikkeling, Zoekmachine optimalisatie en Online Marketing. Dit betekent alles op een plek. Wij willen graag de beste zijn. Dit doen we door zoveel mogelijk uit handen te nemen en op een zo goed mogelijke manier te onze klanten te helpen.

Wist je dat IWA Groep al meer dan 10 jaar ervaring heeft als website bouwer in het maken van websites en online marketing? Dit betekent dat wij altijd pure klasse leveren.

EEN MAKELAARS WEBSITE BEGINNEN

Op Afbetaling?

Het is algemeen bekend dat een webshop gemaakt op het WordPress platform aardig aan de prijs zijn. Natuurlijk heb je hierdoor wel een website die extreem duurzaam is! Bij IWA groep is het mogelijk om deze website op afbetaling bij ons af te nemen! Dat betekent dat je hem in 12 of 24 keer kan betalen.

Hoe werken wij

Enkele Eenvoudige Stappen
Voor Een Succesvolle Website Of Webshop

arrow
01
Offerte Aanvraag

Website of webshop laten bouwen? Vraag online een gratis offerte aan.

arrow
02
process2
Bouw Process

Na goed overleg naar uw wensen gaan wij uw website of webshop realiseren. Dit process duurt gemiddeld 7 (werk)dagen.

03
process3
Oplevering

Uw website of webshop is klaar voor lancering. Wij nemen contact met u op om hem te laten zien en eventuele veranderingen nog door te voeren.