Voor alle makelaars

Makelaars Website laten maken

Makelaars website bouwen? Dit kan bij IWA Groep. Wij bouwen jou makelaars website in WordPress. Dit is een systeem dat makkelijk te beheren is. Wij koppelen de website eventueel met Realworks en Funda voor optimale verkoopresultaten.

Ook als jij een bestaande website hebt en deze wilt perfectioneren kunnen wij dit doen!

Wij kunnen de makelaars website helemaal naar wens bouwen. De huisstijl van jou makelaars kantoor komt hier helemaal in terug. 

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van websites voor professionals. Wanneer jij je makelaars website laat bouwen door IWA Groep zorgen wij ook voor een goede online vindbaarheid. Je wilt natuurlijk dat de objecten die je verkoopt ook goed verkocht worden.

WordPress
Wordpress

V.a. 850

 • Geweldig Design
 • SEO Basis Optimalisatie
 • Maatwerk
 • Realworks koppeling
 • Extra Opties Mogelijk
Aanvragen
PHP maatwerk
PHP maatwerk

V.a. 1250

 • Gelikt Design
 • SEO ingebgrepen
 • Altijd maatwerk
 • API koppelingen
 • Vraag extra's aan
Aanvragen

Makelaar maatwerk website

Koppeling met Realworks

Zoekmachine optimalisatie

Hoog Conversie Percentage

Makelaars website bouwen met IWA Groep

Een makelaars website bouwen met IWA Groep is een leuke ervaring. De wereld draait steeds meer om online vindbaarheid. We kennen allemaal de ouderwetse makelaarskantoren waar het assortiment op de ramen te zien is. Dit kan natuurlijk nog steeds, maar wie online niet mee doet mist de boot. Wij bieden alle handvaten voor makelaars kantoren die een makelaars website willen laten bouwen. 

Een samenwerking met IWA Groep betekent dat je binnen no-time online bent met jou eigen makelaars website. Ook zorgen wij voor veel bezoekers op onze website. Door onze kennis in conversie zorgen we hierdoor voor meer afspraken.

Onze webdesigners die jou makelaars website bouwen maken ook een koppeling met RealWorks. Dit is de meest gebruikte makelaarssoftware. Hiermee kun je je bedrijf bijna papierloos runnen.

Ook kunnen wij een verkoopmodule op de website plaatsen. Op deze manier kunnen bezoekers het totale assortiment inzien. Wij kunnen dit eventueel uitbreiden met Google Maps waarop bezoekers kunnen zien in welke buurten de huizen zich bevinden.

Makelaars Website met een verkoopmodule

Wij hebben voor meerdere makelaars in Nederland een makelaars website mogen bouwen. De behoefte om goed online zichtbaar en vindbaar te zijn is enorm. Het is natuurlijk cruciaal dat potentiële klanten jouw makelaarskantoor online kunnen vinden. Wij bieden een totaaloplossing aan. Wij bouwen jou makelaars website met een verkoopmodule inbegrepen.

 • Mensen kunnen op huizenjacht vanaf de bank
 • Overzichtelijk naar huizen kijken
 • Door een fijne gebruikerservaring het makkelijk maken voor potentiële klanten

Wanneer je bij IWA Groep een makelaars website laat bouwen zorgen wij voor een totaal product. Wij willen het gebruiksgemak optimaliseren. Het gehele assortiment dat in de verkoop staat moet makkelijk en overzichtelijk zijn.

Hoe gaan wij te werk?

Voordat we beginnen nemen we goed door wat jij precies wilt. Wat voor een makelaarskantoor heb jij en waar focus jij je op. Wij willen altijd een project zo goed mogelijk ontwikkelen. Wij willen precies weten in welke regio je actief bent en wat voor een soort huizen/objecten er worden verkocht. Sommige makelaars hebben ook panden die verhuurd kunnen worden in hun assortiment.

Wanneer wij precies weten wie jij bent en waar jou makelaarskantoor voor staat kunnen wij een makelaars website bouwen die helemaal aansluit op jou kantoor.

Wij willen ook de huisstijl van je bedrijf terug laten komen in het design. Dit doen we vaak door de bedrijfslogo’s en bedrijfskleuren te gebruiken. Dit in combinatie met afbeeldingen die relevant zijn zorgt voor een vertrouwde sfeer voor bestaande klanten. Voor klanten die op huizenjacht zijn op jou nieuwe website zorgen wij voor een positieve gebruikerservaring. Dit is extra belangrijk om ervoor te zorgen dat ze eerder contact met jou opnemen. Het draait er uiteindelijk om om zoveel mogelijk bezichtigingen te plannen en huizen te verkopen/verhuren!

Kleine greep uit ons portfolio

Website voor makelaars met Funda koppeling

Funda is het meest gebruikte platform wanneer het aankomt op de online huizenjacht. Om de verkoopkansen te vergroten kunnen wij ervoor zorgen dat de huizen uit jou assortiment ook hierop geplaatst worden. Dit doen we door middel van een koppeling tussen jou assortiment en de FUNDA website.

Op deze manier is je gehele assortiment zichtbaar op jou eigen website, en op die van FUNDA. Dit is dubbele kans op verkoop!

Website laten maken makerlaars
makelaars website laten maken

SEO voor makelaars

SEO of zoekmachineoptimalisatie is de praktijk van het verbeteren van de zichtbaarheid en het rangschikken van de website in zoekmachines zoals Google. Als makelaar is een goede online aanwezigheid essentieel om potentiële klanten te bereiken en de concurrentie voor te blijven. Hieronder volgen enkele SEO werkzaamheden die wij kunnnen uitvoeren om de makelaarswebsite te optimaliseren.

Door deze SEO werkzaamheden uit te voeren, kunnen wij de makelaarswebsite optimaliseren voor zoekmachines en meer potentiële klanten aantrekken. SEO is een doorlopend proces dat regelmatig moet worden bijgehouden en bijgewerkt, maar het kan resulteren in een duurzame groei van de online aanwezigheid en makelaars kantoor.

Naast deze technische SEO aspecten zijn er nog andere belangrijke factoren om rekening mee te houden. Bijvoorbeeld, het belang van gebruiksvriendelijkheid en navigatie. Zorg ervoor dat de website gemakkelijk te navigeren is en dat de bezoekers snel kunnen vinden wat ze zoeken. Dit kan resulteren in een lagere bounce rate en een hogere conversieratio.

SEO werkzaamheden voor makelaar websites

Zoekwoordenonderzoek makelaars

We voeren een grondig zoekwoordenonderzoek uit om de zoekwoorden en zoektermen te identificeren waarop de doelgroep zoekt. Dit kunnen termen zijn zoals “huizen te koop” of “makelaar in [betreffende regio]”. We gebruiken deze zoekwoorden vervolgens op strategische plaatsen op de makelaars website, zoals in de paginatitel, de inhoud van de pagina, de metabeschrijving en de URL.

Technische optimalisatie van de website

IWA-Groep zorgt ervoor dat de website technisch geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Dit betekent dat de website snel moet laden, mobiel responsief moet zijn, veilig moet zijn (met HTTPS) en een duidelijke site structuur moet hebben. Dit helpt zoekmachines om de makelaars website gemakkelijker te crawlen en te indexeren.

Contentcreatie voor de website

Het maken van hoogwaardige en relevante inhoud die inspeelt op de behoeften en interesses van de juiste doelgroep. Dit kunnen blog posts zijn over lokale vastgoedtrends, tips voor het kopen of verkopen van een huis, of informatie over de wijken waarin je als makelaar actief bent. Wij zorgen ervoor dat we  zoekwoorden gebruiken in de inhoud, echter zijn we zijn voorzichtig juist omdat we niet willen over optimaliseren. Dit kan je beter vermijden en het kan zelfs een averechts effect hebben. want dit kan resulteren in een penalty van zoekmachines.

Lokale SEO voor makelaars

 1. Als makelaar is lokale SEO van groot belang. Dit betekent dat we ervoor moet zorgen dat de website vermeld wordt op lokale bedrijfsgidsen zoals Google My Business, Yelp, en andere relevante directories. We zorgen ervoor dat jouw bedrijfsgegevens, zoals het makelaars adres, telefoonnummer en openingstijden, consistent zijn op alle vermeldingen. Dit helpt zoekmachines om je makelaars bedrijf te begrijpen en te vertrouwen als een lokaal gevestigd bedrijf.

Linkbuilding voor makelaars

Verzamel links van andere websites naar jouw website om de autoriteit en geloofwaardigheid te vergroten. Dit kan worden bereikt door het publiceren van nuttige inhoud, het actief zijn op sociale media, of door middel van gast bloggen op andere relevante websites. Wij van IWA-Groep gaan bij linkbuilding altijd voor kwaliteit boven kwantiteit.. Dit houd in dat we dus gaan voor backlinks van waarde waar we dus vaak minder van nodig hebben en dus ook betere en mooiere resultaten behalen. Backlinks die vaak door diverse zogenoemde SEO bureaus in bulk worden ingezet me honderden of soms duizenden tegelijk. Kunnen de resultaten tijdelijk een boost geven echter is dit van tijdelijke aard en zal je ervoor afgestraft worden.

Analyse en optimalisatie

Een SEO specialist van de IWA-Groep Monitort regelmatig het websiteverkeer, de rangschikkingen en het aantal gemeten conversies. Wij zullen deze data gebruiken om de SEO-strategie te optimaliseren en bij te werken. Dit helpt u om de makelaars website effectiever te maken en de beste resultaten te behalen. Maandelijks brengen we een rapportage uit en 2 wekelijks zal er een mail moment zijn. Tijdens de maandelijkse momenten zullen we ook een telefonische uitleg geven van de opgemaakte rapportages. In de 2 wekelijkse mail momneten laten we zien welke werkzaamheden zijn uitgevoerd in de voorgaande weken. Bij het behalen van goede en realistische resultaten zal altijd voorgaand een prognose m.b.t. te behalen resultaten zijn afgegeven en overlegt zijn.

Als we alles even kort samenvatten, het optimaliseren van jouw makelaars website voor SEO vereist een combinatie van technische kennis, content creatie, lokale SEO, linkbuilding en analyse. Het kan even duren voordat je de resultaten ziet, maar het zal uiteindelijk resulteren in meer organisch verkeer, hogere rang schikkingen in zoekmachines en meer potentiële klanten die jouw online makelaars kantoor ontdekken.

Hoe werken wij

Enkele Eenvoudige Stappen
Voor Een Succesvolle Website Of Webshop

arrow
01
Offerte Aanvraag

Website of webshop laten bouwen? Vraag online een gratis offerte aan.

arrow
02
process2
Bouw Process

Na goed overleg naar uw wensen gaan wij uw website of webshop realiseren. Dit process duurt gemiddeld 7 (werk)dagen.

03
process3
Oplevering

Uw website of webshop is klaar voor lancering. Wij nemen contact met u op om hem te laten zien en eventuele veranderingen nog door te voeren.

SEO Scan jouw makelaars concurrentie

Dit is een belangrijke stap zijn bij het optimaliseren van jouw makelaarswebsite voor SEO. Door het analyseren van de websites van jouw concurrenten, kunnen we beter inzicht krijgen in welke zoekwoorden zij targeten, welke soorten content zij aanbieden en welke backlinks zij hebben.

In dit process, Kun jij en wij ook inzicht krijgen in de SEO strategieën van de concurrenten en deze informatie gebruiken om jullie eigen website te verbeteren. Het is belangrijk om in gedachten te houden dat jouw concurrenten mogelijk ook een concurrentie analyse uitvoeren, Wij zorgen ervoor dat er regelmatig gecontroleerd wordt of er nieuwe concurrenten op de markt verschijnen. Waardoor we de SEO strategie op tijd kunnen bijstellen en zelfs kunnen omgooien.

Hoe werkt een SEO concurrentie analyse?

Identificeer je concurrenten

Het begint bij het identificeren van jouw online concurrenten We halen de meest belangrijke concurrenten in uw markt eruit. Deze zetten we in een lijst met concurrenten van jouw makelaars kantoor.

Analyse zoektemen concurenten

Wij hebben de beschikking over diverse SEO tools. Waaronder wij gebruik maken van een tool Keyword Planner en de Serp status om te zien welke zoekwoorden jouw concurrenten op dat moment ranken en targetten.

Content analyse

We bekijk de soorten content die jouw concurrenten aanbieden. en naar het type content, de lengte van de artikelen en hoe zij hun content organiseren.

Ook doen we een analyse van hun backlinks  Deze analyse van de backlinks is er voor om van jouw concurrenten te zien waar zij hun links vandaan halen. We gaan dan proberen vergelijkbare of vaak betere links te verkrijgen om jouw website te beter te laten ranken.

Status van hun sociale media

Ook nemen we een kijkje welke sociale media platforms de concurrenten gebruiken en hoe vaak zij posten. Dan gaan we ook in overleg om jouw eigen sociale media aanwezigheid te verbeteren en actiever te zijn op sociale media.

Dit heeft ook weer een positief effect voor je website dit kan nl naast branding zorgen voor meer verkeer naar je website toe.

Door dit proces te doorlopen, Kunnen we inzicht krijgen in de SEO strategieën van de andere concurrerende makelaars, en deze informatie gebruiken om jouw eigen website beter te laten ranken. Het is belangrijk om in gedachten te houden dat jouw concurrenten mogelijk ook een concurrentie analyse uitvoeren, We zorgen  ervoor dat er regelmatig gecontroleerd wordt of er nieuwe concurrenten op de markt verschijnen en passen dan onze SEO strategie  voor de website indien nodig aan.