Wie Is

IWA-Groep

Wij van IWA-Groep zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van Website’s en Webshops.

IWA-Groep is ook een gedreven specialist in SEO diensten waardoor jouw Website’s of Webshops ook daadwerkelijk goed gevonden worden op het internet.

SEO staat voor : “Search Engine Optimization” oftewel : Zoekmachine optimalisatie.

Wij van IWA-groep vinden het erg belangrijk dat de drempel laag is en startende ondernemers of particulieren een betaalbare Website of Webshop kunnen laten realiseren.

Een website laten maken

  Voorkeur contact moment

  Dienst:

  IWA-groep

  Laat je groeien

  De afgelopen jaren hebben wij veel van onze klanten, voornamelijk kleine ondernemingen uit zien groeien tot goed lopende online bedrijven en wij zijn er dan ook uitermate blij mee dat wij onderdeel zijn geweest en nog steeds zijn van deze realisatie. Mede door onze goede support, onderhoud en ijzersterke SEO blijven klanten ook daadwerkelijk lang een klant. En voor ons is een tevreden klant heel belangrijk.
  IWA-Groep heeft uiteraard zelf ook een goede SEO maar weet je dat 40% van onze klanten aangedragen wordt door al bestaande klanten? Dit zegt genoeg over de mate van tevredenheid van onze klanten en daar zijn wij zeer trots op.
  Voor ons is naast een goed eindresultaat namelijk een goede samenwerking het aller belangrijkste want juist dit maakt ons werk zo leuk.

  IWA-groep

  Resultaat

  Het bouwen van Website’s en Webshops met een ijzersterke SEO is dus onze Core business maar uiteraard zijn wij van meer markten thuis. Dus wanneer je vragen hebt, aarzel niet en durf deze gerust te stellen. Wij van IWA-Groep staan voor je klaar en adviseren en helpen je graag verder.
  IWA-Groep hoopt jou dan ook als klant snel te verwelkomen en samen te werken naar een mooi resultaat.

  EEN WORDPRESS WEBSITE

  Op Afbetaling?

  Het is algemeen bekend dat een website gemaakt in een  van de CMS platformen leuk van prijs zijn. Natuurlijk heb je hierdoor wel een ijzersterke website ldie extreem duurzaam is! Bij IWA groep is het mogelijk om deze website op afbetaling bij ons af te nemen! Dat betekent dat je hem in 12 of 24 keer kan betalen.

  Play Video