Wie Is

IWA-Groep

Wij van IWA-Groep zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van Website’s en Webshops.

IWA-Groep is ook een gedreven specialist in SEO diensten waardoor jouw Website’s of Webshops ook daadwerkelijk goed gevonden worden op het internet.

SEO staat voor : “Search Engine Optimization” oftewel : Zoekmachine optimalisatie.

Wij van IWA-groep vinden het erg belangrijk dat de drempel laag is en startende ondernemers of particulieren een betaalbare Website of Webshop kunnen laten realiseren.

Een website laten maken
IWA-groep

Laat je groeien

De afgelopen jaren hebben wij veel van onze klanten, voornamelijk kleine ondernemingen uit zien groeien tot goed lopende online bedrijven en wij zijn er dan ook uitermate blij mee dat wij onderdeel zijn geweest en nog steeds zijn van deze realisatie. Mede door onze goede support, onderhoud en ijzersterke SEO blijven klanten ook daadwerkelijk lang een klant. En voor ons is een tevreden klant heel belangrijk.
IWA-Groep heeft uiteraard zelf ook een goede SEO maar weet je dat 40% van onze klanten aangedragen wordt door al bestaande klanten? Dit zegt genoeg over de mate van tevredenheid van onze klanten en daar zijn wij zeer trots op.
Voor ons is naast een goed eindresultaat namelijk een goede samenwerking het aller belangrijkste want juist dit maakt ons werk zo leuk.

IWA-groep

Resultaat

Het bouwen van Website’s en Webshops met een ijzersterke SEO is dus onze Core business maar uiteraard zijn wij van meer markten thuis. Dus wanneer je vragen hebt, aarzel niet en durf deze gerust te stellen. Wij van IWA-Groep staan voor je klaar en adviseren en helpen je graag verder.
IWA-Groep hoopt jou dan ook als klant snel te verwelkomen en samen te werken naar een mooi resultaat.

Marleen Becker
Marleen Becker
2022-10-12
In een hele snelle tijd (4 dagen) een website gemaakt door Daan van IWA-groep. De website zag er direct prachtig uit. IWA-groep is ook nog eens de goedkoopste die ik kon vinden. Bij vragen had ik dezelfde dag nog reactie en regelde Daan het gelijk. IWA-groep is zeker aan te raden. Ook voor logo en beveiligde mail, alles zat bij de prijs in!! Gratis tips en werd allemaal kosteloos gedaan.
Max Van Kekeren
Max Van Kekeren
2022-09-03
Ik werk al een tijdje samen met Daan van de Iwa-groep. Altijd prettige samenwerking, lekker snel schakelen en zeer goed in z'n vak.
Novela Nederland
Novela Nederland
2022-08-29
Goede service, goed geholpen en prima werk geleverd!
Jaleesa Chia
Jaleesa Chia
2022-05-11
Levert goed werk af! Denkt graag mee in oplossingen en is behulpzaam. Website ziet er goed uit. We zijn er super blij mee!
John van Olst
John van Olst
2022-05-10
Professioneel en luisteren goed naar wat ik wilde, goed werk geleverd!
Chantal Smink
Chantal Smink
2022-05-10
Prima ervaring met IWA Groep. Communicatie verloopt altijd zeer prettig! Onze samenwerking zien wij dan ook als zeer positief.
CH
CH
2022-04-25
Top service, zeer transparant en eerlijk. Leverde mij verder ook kwalitatieve websites wat paste binnen mijn budget.
Thomas Vos
Thomas Vos
2022-02-12
Bij Iwa groep een website laten maken. Geheel naar tevredenheid. Contact was iedere keer zeer prettig en er word gedaan wat er beloofd word.
IkBenDanny
IkBenDanny
2022-01-30
We hebben onze website door IWA groep laten maken en wat zijn wij tevreden over het eindresultaat! IWA-groep is voor ons echt een aanrader. Nogmaals hartelijk bedankt voor alles.
Emil Teeken
Emil Teeken
2022-01-29
Goede, overzichtelijke en professionele websites op maat in alle stijlen. Goede service, klantgericht en zeker een aanrader.
IWA-Call

Onze verlengende dienstverlening

Door veel vraag naar diverse aansluitende marketing diensten. Hebben wij van IWA-Groep ook IWA-Call opgericht. Hier bedienen we jullie als klant net dat beetje extra en ondersteunen we jou als bedrijf in diverse aanvullende diensten. Denk bv. aan telemarketing, antwoordservice en data entry. Wij helpen diverse ondernemingen onder deze naam om meer conversie en sales te behalen. Denk bijvoorbeeld aan het verzorgen van de klantenservice voor jouw bedrijf of telefonische verkoop volgens de wet AVG. Neem voor meer informatie contact op via onze website IWA-Call.nl De medewerkers staan je graag te woord om de mogelijkheden te bespreken.