Wie Is

IWA-Groep

Wij van IWA-Groep zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van Website’s en Webshops.

IWA-Groep is ook een gedreven specialist in SEO diensten waardoor jouw Website’s of Webshops ook daadwerkelijk goed gevonden worden op het internet.

SEO staat voor : “Search Engine Optimization” oftewel : Zoekmachine optimalisatie.

Wij van IWA-groep vinden het erg belangrijk dat de drempel laag is en startende ondernemers of particulieren een betaalbare Website of Webshop kunnen laten realiseren.

Een website laten maken
IWA-groep

Laat je groeien

De afgelopen jaren hebben wij veel van onze klanten, voornamelijk kleine ondernemingen uit zien groeien tot goed lopende online bedrijven en wij zijn er dan ook uitermate blij mee dat wij onderdeel zijn geweest en nog steeds zijn van deze realisatie. Mede door onze goede support, onderhoud en ijzersterke SEO blijven klanten ook daadwerkelijk lang een klant. En voor ons is een tevreden klant heel belangrijk.
IWA-Groep heeft uiteraard zelf ook een goede SEO maar weet je dat 40% van onze klanten aangedragen wordt door al bestaande klanten? Dit zegt genoeg over de mate van tevredenheid van onze klanten en daar zijn wij zeer trots op.
Voor ons is naast een goed eindresultaat namelijk een goede samenwerking het aller belangrijkste want juist dit maakt ons werk zo leuk.

IWA-groep

Resultaat

Het bouwen van Website’s en Webshops met een ijzersterke SEO is dus onze Core business maar uiteraard zijn wij van meer markten thuis. Dus wanneer je vragen hebt, aarzel niet en durf deze gerust te stellen. Wij van IWA-Groep staan voor je klaar en adviseren en helpen je graag verder.
IWA-Groep hoopt jou dan ook als klant snel te verwelkomen en samen te werken naar een mooi resultaat.

IWA-Call

Onze verlengende dienstverlening

Door veel vraag naar diverse aansluitende marketing diensten. Hebben wij van IWA-Groep ook IWA-Call opgericht. Hier bedienen we jullie als klant net dat beetje extra en ondersteunen we jou als bedrijf in diverse aanvullende diensten. Denk bv. aan telemarketing, antwoordservice en data entry. Wij helpen diverse ondernemingen onder deze naam om meer conversie en sales te behalen. Denk bijvoorbeeld aan het verzorgen van de klantenservice voor jouw bedrijf of telefonische verkoop volgens de wet AVG. Neem voor meer informatie contact op via onze website IWA-Call.nl De medewerkers staan je graag te woord om de mogelijkheden te bespreken.