Onze Diensten

PHP development?

PHP development project laten uitvoeren door IWA Groep betekent in een korte tijd een professionele website. API Koppeling of juist een web applicatie Een website helemaal op maat  die helemaal naar jou wens is, en wij zorgen ervoor dat je online vindbaar bent.

Door het maken van vele PHP Maatwerk applicaties in d.m.v PHP Development en het werken met een gespecialiseerd team hebben wij alle ingrediënten in huis om je behoeftes te overtreffen.

PHP Development uitbesteden aan IWA-Groep dat kan al v.a 65 euro per uur Dit is een scherp tarief en hoe meer je bij ons PHP development opdrachten uitbesteed hoe mee we je een korting geven. Uiteraard kan je dit eventueel uitbreiden met extra diensten die wij leveren.

Wat is PHP?

PHP stond voor Personal Home Page, omdat het werd gebruikt voor het aansturen van persoonlijke homepages. Vandaag de dag wordt de programmeertaal voor veel meer gebruikt, daarom staat PHP nu voor Hypertext Preprocessor. PHP wordt gebruikt voor het genereren van dynamische webpagina’s. Door middel van PHP kun je informatie ophalen en bewerken op de server, het wordt veel gebruikt door CMS-systemen voor het aansturen van webshops en weblogs. De code van de webserver wordt door de computer vertaald naar de webbrowser die deze vervolgens laat zien als webpagina. Als beginner is het werken met PHP zeer toegankelijk, omdat het heel gestructureerd is. Voor het uitvoeren en uploaden van PHP-scripts naar de server is het wel belangrijk dat ze PHP ondersteunen.

PHP Development
PHP Development

65

Per uur

  • Snelle Service
  • Maatwerk website
  • API Koppeling realiseren
  • Maatwerk applicatie
  • Programming PHP
  • Scripting
Aanvragen
Waarom Kiezen Voor een

PHP uitbesteden

Snelle Service

Bij IWA Groep begrijpen wij dat je zo snel mogelijk wilt starten met je project. Dit nemen wij ook erg serieus. Met PHP development bieden wij in korte tijd effectieve resultaten. Met onze PHP skills kan je goede en strakke resultaten verwachten.

SEO optimalisatie

In ons gespecialiseerde team bevinden zich ook experts op het gebied van SEO (zoekmachine optimalisatie). Deze experts zorgen voor de online vindbaarheid van jou website. Dit zal resulteren in meer bezoekers naar jou website. Waardoor er meer conversies behaald kunnen worden.

Wat betekent dit voor jou? Dit betekent dat potentiële klanten die op zoek zijn naar jouw service / product / bedrijf. Zorgen wij dat ze je extreem goed kunnen vinden. Wanneer jouw op maat gemaakte PHP website goed gevonden wordt op Google dan betekent dit veel meer verkeer naar jouw site. Dit zorgt ervoor dat jij kan groeien met je bedrijf.

Betaalbaar

Een nieuwe Maatwerk website door middel van PHP development gebouwd kan erg prijzig zijn. Wij willen ondernemers hier graag bij helpen. IWA Groep werkt altijd met een extreem goede prijs/kwaliteit verhouding. Waardoor jij veel waarde krijgt voor binnen je budget.

Wij doen en geven altijd een stap extra. Dit is voor beginnende ondernemers erg fijn. Ook voor bedrijven die hun site willen updaten zodat zij hun concurrenten kunnen overstijgen is dit aantrekkelijk.

ALL-IN-SERVICE

Alle services in huis. Waardoor wij op alle gebieden onze klanten van dienst kunnen zijn! Dat is toch geweldig? Website laten maken, website onderhoud, Website beveiligen Logo laten ontwerpenZoekmachine optimalisatie en online marketing Dit betekent alles op een plek. Wij willen graag de beste zijn. Dit doen we door zoveel mogelijk uit handen te nemen en op een zo goed mogelijke manier te onze klanten te helpen. Laat IWA-Groep het PHP development voor je uitvoeren

Wist je dat IWA Groep al meer dan 10 jaar ervaring heeft in het maken van websites en online marketing? Dit betekent dat wij altijd pure klasse leveren.

Hoe werken wij

Enkele Eenvoudige Stappen
Voor Een Succesvolle Website Of Webshop

arrow
01
Offerte Aanvraag

Website of webshop laten bouwen? Vraag online een gratis offerte aan.

arrow
02
process2
Bouw Process

Na goed overleg naar uw wensen gaan wij uw website of webshop realiseren. Dit process duurt gemiddeld 7 (werk)dagen.

03
process3
Oplevering

Uw website of webshop is klaar voor lancering. Wij nemen contact met u op om hem te laten zien en eventuele veranderingen nog door te voeren.