IWA-Groep

platform laten bouwen

Platform laten bouwen – IWA groep biedt een totaaloplossing wanneer jij een platform laten bouwen wilt.

Alle componenten die nodig zijn om een platform te ontwikkelen hebben wij in huis. Wij kunnen een prachtig platform ontwikkelen die perfect werkt, en extreem duidelijk is. Het is immers erg belangrijk om een overzichtelijk platform neer te zetten. Mensen moeten gelijk weten waar ze aan toe zijn.

Ook verzorgen wij alle systemen voor de betalingen. Dit moet eenvoudig en duidelijk zijn. Ook moeten investeerders op verschillende wijzen kunnen betalen.

HOE GAAN WIJ TE WERK

Uw platform laten opzetten

Door onze ruime ervaring in het opzetten van succesvolle crowdfunding platformen en financiële platformen kunnen wij je snel van dienst zijn. Wij denken actief mee om te kijken hoe we voor een goed eindresultaat kunnen zorgen.

Het is voor ons erg belangrijk om te weten te komen op welke branche u zich wilt richten. Het is natuurlijk mogelijk om een algemeen platform te bouwen. Wij merken vaak dat het gericht focussen op een bepaalde niche nog betere resultaten oplevert.

Bij een platform brengen investeerders en ondernemers bij elkaar. Dus het moet voor beide interessant zijn om deel te nemen aan jou platform. Hier zorgen wij voor door middel van een geweldig design. In combinatie met een gebruiksvriendelijk platform maken wij een juiste balans.

Wil je een nationaal of internationaal platform opzetten? Mag het geheel in het Nederlands zijn? Of wil je liever een platform waar mensen over de hele wereld hun investeringen kunnen doen?

Wij voorzien in creatieve oplossingen en leveren maatwerk naar wens.

Wij zijn een gedreven team van webdesigners en programmeurs. Ons streven is om onze klanten zo optimaal mogelijk te voorzien in zijn of haar wensen met betrekking tot een platform. Als jong en gedreven dynamisch team van experts, daarnaast bieden wij voor elke type crowdfunding platform een passende oplossing.

Platformen voor een betere wereld.

Door middel van een succesvol platform kan de wereld verbeteren. Waarom? Mensen kunnen hun idee laten uitwerken tot een succes. Wanneer jij een goed idee hebt waar kapitaal voor nodig is. Kun je op deze manier eenvoudig je plannen kenbaar maken. Soort zoekt soort. Mensen die geloven in jou plannen zullen in jou plan kunnen investeren.

Waarom IWA Groep

 • Werkzaam in heel Nederland
 • Maatwerk en geen maatwerk
 • Snel ontwikkelen
 • Professionele uitstraling
 • Voor ieder apparaat
 • Eigen eisen en wensen
 • Géén maandelijkse kosten
 • Marketing
 • Grafische ontwerp

Investeren op een crowdfunding platform.

Door een crowdfunding platform te creëren maak je het mogelijk om in bepaalde bedrijven/projecten te investeren. Mensen die affiniteit hebben met het vakgebied en geloven in je project kunnen eenvoudig bij jou aansluiten.

Doordat wij een aantrekkelijk platform maken zullen bezoekers zich er snel op thuis voelen. De verschillende projecten die aangeboden worden zullen in een mooi jasje worden gezet. Op deze manier wordt het nog aantrekkelijker voor bezoekers om een investering te doen.

Wij zien een crowdfunding platform als een soort webshop. Elk project is een soort product. Deze moeten op een uiterst professionele manier worden geëtaleerd. 

Conversie optimalisatie

Wij werken voor verschillende soorten ondernemers in verschillende branches. Dit maakt ons werk geweldig. Bij IWA groep kun je een crowdfunding platform opzetten die helemaal gericht is op conversie. Want uiteindelijk moet het platform investeerders en ondernemers bij elkaar brengen. Wij zorgen ervoor dat het platform groeit!

Starten met een succesvol platform

Platform laten opzetten door IWA Groep? U bent niet alleen een nieuw platform rijker maar ook een relatie op lange termijn. Daarom vinden we dat er na het leveren van het platform contact onderhouden moet worden. Dit doen we zodat we de doelstellingen kunnen bespreken die zijn opgezet. Ook kunnen we naar aanleiding hiervan bijschakelen. 

Wilt u een platform opzetten ? Dan kunt u rekenen op onze 100% tevredenheidsgarantie. Wij zetten een platform op dat klaar is om successen te behalen.

Snelle ontwikkeling van jou Platform

Door onze ervaring met het opzetten van verschillende platformen hebben wij vaak voorgeprogrammeerde modules. Deze kunnen we vaak direct in het platform zetten. Deze hoeven we niet bij iedere klant opnieuw te ontwikkelen. Op deze manier besparen we enorm veel tijd. Ook hoeven wij geen beginnersfoutjes uit de site te halen. Dit komt omdat we al meerdere platforms hebben opgezet.

Wil je jou platform combineren met een App of Applicatie?

Wij ontwikkelen ook applicaties. Wil je een totaalpakket afnemen bij IWA groep? Neem dan contact met ons op om te bespreken wat er mogelijk is. Wij zijn een bedrijf die met jou meedenkt. Als we vinden dat iets niet nodig is dan zeggen we dat. Wij werken op een transparante manier.

  Voorkeur contact moment

  Dienst:

  Zoekmachine optimalisatie voor jou Platform

  Wil jij de beste resultaten met jou website? Dan is het erg belangrijk om organisch veel mensen te bereiken. Dit doen we door goede zoekmachine optimalisatie toe te passen op jou website.

  Er wordt gekeken naar relevante zoekwoorden. Zoekwoorden waar jou potentiële klanten op zoeken. Wij zorgen er vervolgens voor dat jou website op de eerste pagina van Google komt te staan.