webshop door IWA groep

Professionele webshop laten maken

Wil jij graag een professionele webshop laten maken? Dit wordt mogelijk gemaakt door IWA Groep. Wij zijn een professioneel webdesign bureau waarbij je een All-In webshop geleverd krijgt.

Een nieuwe webshop nodig of een bestaande webshop totaal laten vernieuwen? Dit project nemen wij graag aan! Wij zijn gespecialiseerd in geweldig webdesign dat jou bedrijf of organisatie echt versterkt. Ook kunnen wij voor een hoge vindbaarheid en conversie zorgen.

Wanneer je een professionele webshop wilt laten maken zorgen wij voor een sterke webwinkel. Klanten moeten eenvoudig een aankoop kunnen doen. Het totale proces van de homepage naar de kassa moet vlekkeloos verlopen. Hierdoor verlies je geen klanten! Iedereen wilt shoppen op een goed werkende webshop.

Webshop
Webshop

950

Vanaf

 • Snelle Service
 • Onbeperkt Producten Toevoegen
 • SEO Basis Optimalisatie
 • Ruime Keuze Themes
 • Maatwerk Mogelijk
Aanvragen
Shopify
Shopify

950

Vanaf

 • Snelle Service
 • Onbeperkt Producten Toevoegen
 • SEO Basis Optimalisatie
 • Ruimte Keuze Themes
 • Maatwerk Mogelijk
Aanvragen
Magento
Magento

7999

Vanaf

 • Snelle Service
 • Onbeperkt Producten Toevoegen
 • SEO Basis Optimalisatie
 • Ruime Keuze Themes
 • Maatwerk Mogelijk
Aanvragen

Professionele webshop laten maken in verschillende CMS.

Bij IWA groep kun je een professionele webshop laten maken in verschillende CMS. Wij werken met WooCommerce, Shopify en Magento. Elk platform heeft zijn eigen voordelen. Het hangt van de bedrijfsdoelstelling af welk platform het meest geschikt is.

WordPress WooCommerce

WordPress WooCommerce is ideaal voor nieuwe, kleine, middel en soms zelfs grote webshops. Het is een geweldig platform dat makkelijk te beheren is. Wij maken gebruiksvriendelijke webshops met een enorm mooi design. Een professionele webshop laten maken doen wij graag met WordPress WooCommerce.

Shopify

Shopify is een geweldig platform als je snel online wilt. Dit platform wordt ook veel gebruikt bij het dropship verdienmodel. Voor het gebruik van Shopify betaal je 29 EUR per maand. Dit is wel inclusief de hosting. Ook is de webshop in een mum van tijd af. Wij werken met geweldige betaalde en gratis thema’s. Het ligt aan jou budget waar je voor kiest.

Magento 2

Magento 2 is het meest uitgebreide platform waar wij mee werken. Je kan echt iets bijzonders bouwen met magento. Een professionele webshop laten maken met magento betekent spektakel!

 

ijzersterk webdesign

Een professionele webshop laten maken door IWA Groep

Wanneer er bezoekers op je webshop komen is het natuurlijk erg belangrijk dat je webshop er geweldig uitziet. Dit begrijpen wij maar al te goed. Dit is ook de reden dat wij jou huisstijl altijd laten terugkomen in het webdesign.

Wij nemen het totale proces uit handen. Wil je dat je logo vernieuwd of verbetert wordt? Of misschien een bedrijfsfilmpje laten opnemen? Dit soort aspecten kunnen wij allemaal laten terugkomen!

Wij willen jou organisatie sterk op de kaart zetten. Dit zorgt er namelijk voor dat mensen graag met je bedrijf willen samenwerken of diensten/producten van je willen afnemen.

Een professionele webshop laten maken bij IWA groep betekent ook een zoekmachine vriendelijke shop. Dit zorgt ervoor dat je met jou bedrijf hoog in Google komt te staan.

Ook letten wij op het optimaliseren van de conversie. Het is natuurlijk cruciaal dat de bezoekers makkelijk een product kunnen kopen.

Voordat we aan het werk gaan bespreken we alle doelen enorm goed door. Zodat we precies weten wat je van ons verwacht, en zodat wij deze verwachting kunnen overtreffen.

Wij voorzien in creatieve oplossingen en leveren maatwerk naar wens.

Professionele webshop laten maken voor verschillende branches

Wij hebben professionele webshops gemaakt voor allerlei verschillende bedrijven. Jij geeft door wat je graag wilt hebben en wij passen ons aan. Wij zorgen voor een prachtige webshop die aansluit op het product.

Een professionele webshop laten maken doen wij voor iedereen. Heb je een goed idee wat je graag wilt uitwerken in een mooie webshop? Ook hier kunnen wij je bij helpen.

Hoe gaan wij te werk?​

Wanneer jij met ons contact opneemt zorgen we ervoor dat we genoeg weten over jou en je bedrijf/organisatie. We horen graag aan wat jou doelen zijn en wat je wilt bereiken met je webshop. Want een professionele webshop laten maken pakken wij vanaf het begin enorm goed aan.

Elke webshop is natuurlijk anders, want elk bedrijf is anders! Wat voor een product verkoop je? Welk segment is het? Want een hoog segment pakken we anders aan dan een midden of laag segment. Wij maken een professionele webshop dat echt aansluit op de producten die je verkoopt.

Wanneer wij dit allemaal helder hebben zorgen wij ervoor dat wij dit omzetten in een plan.

Waarom IWA Groep

 • Werkzaam in de regio Arnhem
 • Maatwerk en geen maatwerk
 • Snel ontwikkelen
 • Professionele uitstraling
 • Voor ieder apparaat
 • Eigen eisen en wensen
 • Géén maandelijkse kosten
 • Marketing
 • Grafische ontwerp

Professionele webshop laten maken: Vrijblijvende offerte op maat

Nadat we alle CMS hebben besproken maken wij een vrijblijvende offerte op maat. Zodat je kan zien wat het kost om een professionele webshop te laten maken bij IWA groep. We brengen deze offertes vaak binnen 2 dagen uit. Zijn het eenvoudige webshops voor bijvoorbeeld een kleine organisatie? Dan kunnen wij de prijs vaak al gelijk bereken.

Starttarief 950 EURO

Bij IWA groep heb je al een geweldige webshop vanaf 950 euro. Dit is het tarief als je een professionele webshop wilt laten maken in een WordPress of Shopify omgeving. Wij verzorgen het webdesign in verschillende CMS. Elk heeft ook zijn eigen prijzen! Webshops maken wij al vanaf 950 EUR. Benieuwd wat het kost om een geweldige site voor jou te ontwikkelen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

 

Professionele webshop laten maken - WEBDESIGN.

Nadat een overeenkomst hebben gaan wij aan de slag. Wij weten wat jou wensen zijn en in welk CMS wij aan het werk kunnen. Het is ook belangrijk dat we weten welke functies, plug-ins en mogelijkheden de site moet hebben.

Wij zorgen voor een geweldige webshop die vaak binnen 2 weken wordt opgeleverd. Wanneer je een professionele webshop hebt laten maken bij ons nemen we je mee in het gehele proces. Ook wordt je altijd op de hoogte gehouden van de stand van zaken.

Wanneer wij het eerste design klaar hebben laten we deze graag zien aan jou. Zodat jij alle punten kan doorgeven die je graag anders wilt. Dit leveren we vervolgens op binnen een aantal dagen zodat dit goedgekeurd kan worden.

Online marketing webshop

Nadat we je webshop naar tevredenheid hebben afgeleverd is het erg belangrijk om te kijken hoe je bezoekers gaat krijgen op je gloednieuwe webshop. Wij kunnen van jou webshop een bezoekersmagneet maken door onze expertise in online marketing.

Dit doen wij door SEO / zoekmachine optimalisatie en Google Ads. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!