Shopify webshop, veilig & snel

Shopify webshop laten maken

Een Shopify webshop laten maken door IWA Groep – Shopify is een enorm fijn platform om een webshop mee te maken. Shopify is door de makers echt gemaakt om zo simpel mogelijk een professionele website te bouwen.

All-in Shopify Webshop

Met het Shopify platform kan je gemakkelijk een All-in webshop bouwen. Alle kenmerken en plug-ins zitten erin verwerkt en zijn makkelijk te downloaden. Ook je e-mail marketing is erg makkelijk te koppelen met Shopify.

Als je een Shopify Webshop hebt hoef je ook geen hosting te regelen. Dit wordt allemaal geregeld door Shopify zelf.

Shopify Webshop is makkelijk te beheren

De back-end van Shopify is erg makkelijk te bedienen. Dit betekent dat je de site echt makkelijk kan beheren van de achterkant. Producten toevoegen, pagina’s toevoegen of aanpassen? Dit is nog nooit zo simpel geweest.

Shopify
Shopify

1150

Vanaf

 • Snelle Service
 • SEO Basis Optimalisatie
 • Ruime Keuze Themes
 • Maatwerk Mogelijk
 • Extra Opties Mogelijk
Aanvragen
Betaalbaar Shopify shop laten maken

Voordelen van een Shopify Webshop

Een Shopify Webshop gemaakt door IWA groep is binnen 2 weken klaar. Wij zorgen ervoor dat je een prachtige webshop hebt die helemaal aansluit bij je bedrijfsbehoeftes. Ook implementeren wij alle nodige plug-ins en producten. Er is ontzettend veel mogelijk wanneer je een Shopify Webshop wilt laten bouwen.

Wanneer je de Shopify Webshop zelf in het beheer krijgt leggen wij je de basis uit. Hoe je kleine dingen aanpast en producten toevoegt. Hoe je bestellingen verwerkt etc. Het is allemaal vrij makkelijk te beheren. Wil je bepaalde dingen veranderd hebben aan je site naar verloop van tijd? Ook dit is mogelijk. 

De vele opties van een Shopify Webshop

Shopify is niets voor niets een van de meest gebruikte e-commerce platformen ter wereld. Er zijn ontzettend grote webshops die draaien op dit CMS. Het is ook erg populair bij Dropshippers. Je kan namelijk in 1 klik een product van Ali express op jou webshop importeren. Wil je snel online gaan met een CMS die jou volledig ondersteunt? Kies dan voor een Shopify Webshop.

 • Makkelijk in gebruik
 • Bijna volledige automatisering is mogelijk
 • Geïntegreerde betaalsystemen
 • Veel mogelijkheden qua betalen mogelijk gemaakt door shopify payments
 • Verkoop wereldwijd
 • Makkelijk op te schalen
 • Premium thema’s
 • Professionele Shopify Webshop

Een nieuwe optie die is ingeschakeld door het CMS is Shopify Payments. Hierbij heb je alle betaalmogelijkheden geïnterneerd in jou webshop.

Waarom Kiezen Voor een

Shopify webshop van de IWA Groep?

Snelle Service

Bij IWA groep begrijpen wij dat je zo snel mogelijk online vindbaar wilt zijn. Dit nemen wij ook erg serieus. Onze webdesigners bieden in korte tijd prachtige resultaten.

SEO Optimalisatie

In ons gespecialiseerde team bevinden zich ook experts op het gebied van SEO (zoekmachine optimalisatie). Deze experts zorgen voor de online vindbaarheid van jou website. Dit zal resulteren in meer bezoekers naar jou website. Waardoor er meer conversies behaald kunnen worden.

Wat betekent dit voor jou? Dit betekent dat potentiële klanten die op zoek zijn naar jou service / product / bedrijf jou extreem goed kunnen vinden. Wanneer jou wordpress website goed gevonden wordt op Google dan betekent dit veel meer verkeer naar jou site. Dit zorgt ervoor dat jij kan groeien met jou bedrijf.

Betaalbaar

Een nieuwe Shopify webshop kan erg prijzig zijn. Wij willen ondernemers hier graag bij helpen. IWA groep werkt altijd met een extreem goede prijs/kwaliteit verhouding. Waardoor jij veel waarde krijgt voor jou budget.

Wij doen en geven altijd een stap extra. Dit is voor beginnende ondernemers erg fijn. Ook voor bedrijven die hun site willen updaten zodat zij hun concurrenten kunnen overstijgen is dit aantrekkelijk.

ALL-IN-SERVICE

Alle services in huis. Waardoor wij op alle gebieden onze klanten van dienst kunnen zijn! Dat is toch geweldig? Webdesign, Hosting, Logo ontwikkeling, Zoekmachine optimalisatie en Online Marketing. Dit betekent alles op een plek. Wij willen graag de beste zijn. Dit doen we door zoveel mogelijk uit handen te nemen en op een zo goed mogelijke manier te onze klanten te helpen.

Wist je dat IWA Groep al meer dan 10 jaar ervaring heeft in het maken van websites en online marketing? Dit betekent dat wij altijd pure klasse leveren.

EEN Shopify Webshop

Op Afbetaling?

Het is algemeen bekend dat een webshop gemaakt op het Shopify platform leuk van prijs zijn. Natuurlijk heb je hierdoor wel een website die extreem duurzaam is! Bij IWA groep is het mogelijk om deze website op afbetaling bij ons af te nemen! Dat betekent dat je hem in 12 of 24 keer kan betalen.

Hoe werken wij

Enkele Eenvoudige Stappen
Voor Een Succesvolle Website Of Webshop

arrow
01
Offerte Aanvraag

Website of webshop laten bouwen? Vraag online een gratis offerte aan.

arrow
02
process2
Bouw Process

Na goed overleg naar uw wensen gaan wij uw website of webshop realiseren. Dit process duurt gemiddeld 7 (werk)dagen.

03
process3
Oplevering

Uw website of webshop is klaar voor lancering. Wij nemen contact met u op om hem te laten zien en eventuele veranderingen nog door te voeren.