Onze Diensten

Shopify webshop laten maken

Een Shopify webshop laten maken doe je bij IWA groep. De specialist in het maken van websites in verschillende CMS. Wij maken een Shopify webshop precies zoals jij dat wilt. Door de grote keuze aan verschillende templates oogt een Shopify webshop erg professioneel!

Waarom een Shopify webshop laten maken?

Shopify is een CMS die erg makkelijk te beheren is. Ook zijn er veel templates beschikbaar waardoor je website een prachtige look krijgt.

De verschillende thema’s die je kan gebruiken voor je Shopify zijn altijd responsive. Dit betekent dat ze uitstekend werken op pc, laptop, mobiel en tablet! Dit is erg belangrijk!

Shopify
Shopify

950

Vanaf

  • Snelle Service
  • Zelf berichten plaatsen
  • SEO Basis Optimalisatie
  • Ruime Keuze Themes
  • Maatwerk Mogelijk
Aanvragen
Shopify webshop laten maken

De voordelen van Shopify

Shopify is wereldwijd een van de populairste, zo niet de meest populaire, software om een webshop te bouwen. Een webshop bouwen kan best lastig zijn, maar met Shopify maak je het jezelf een stuk gemakkelijker. Maar waarom is Shopify zo populair en wat kun je er allemaal mee? Wij hebben wat van de grootste voordelen van Shopify voor je op een rijtje gezet.

Geen uitgebreide kennis nodig

Het grote voordeel van een shopify webshop laten maken is dat het systeem ontzettend makkelijk werkt. Je hoeft eigenlijk helemaal geen kennis te hebben van het bouwen van een webshop om kleine dingen zelf later aan te passen. Op deze manier heeft iedereen de mogelijkheid om een kleine aanpassing te doen, zonder kennis van dingen als HTML en CSS. Maar mocht je hier wel kennis van hebben kun je wellicht zelf meer aanpassingen maken.

Hierdoor is het eenvoudig om kleine dingen zelf aan te passen. Natuurlijk kunnen wij ook alles uit handen nemen. Wil je zelf snel een product toevoegen? Dit is zeker mogelijk en wij kunnen je hiermee op weg helpen.

Vele thema’s om uit te kiezen.

Bezoekers van een webshop willen graag een overzichtelijke website die professioneel oogt en fijn is om doorheen te scrollen. Bij Shopify zijn er tientallen verschillende thema’s om uit te kiezen. Het voordeel hiervan is dat ze al helemaal kant en klaar zijn en je ze dus zo kunt gebruiken. Alle thema’s zijn geschikt voor zowel smartphones en desktops als tablets en veel van de thema’s zijn al in het Nederlands beschikbaar.

Verschillende abonnementen om uit te kiezen

Er is een Basic abonnement, wat ideaal is voor de beginnende webshop eigenaar.
Mocht je toch op zoek zijn naar wat meer opties omdat je website groeit, dan kun je gaan voor een Shopify abonnement. Het meest uitgebreide abonnement is het Advanced abonnement. Advanced is het meest geschikt voor webshops die honderden of zelfs duizenden producten per dag verkopen en die meerdere mensen in dienst hebben.
Je hoeft zelfs niet perse een maandelijks abonnement te nemen, het kan ook jaarlijks of tweejaarlijks. Als je hiervoor kiest krijg je ook nog korting op je abonnement.

Bestellingen verzenden

Met Shopify kun je makkelijk je bestellingen laten versturen. Shopify is gekoppeld aan Sendcloud, dat je bestellingen verzendt via PostNL, DPD, UPS en DHL. Op deze manier kun je je klanten extra goed bedienen. Je wilt natuurlijk dat je klanten de producten zo snel mogelijk in huis hebben.

Dashboard – Shopify Webshop laten maken

Met Shopify heb je toegang tot een dashboard. Op dit dashboard kun je heel gemakkelijk zien hoeveel producten je hebt verkocht en hoeveel mensen jouw webshop hebben bezocht.

Shopify webshop laten maken inclusief Zoekmachine optimalisatie

Makkelijk vindbaar zijn in de zoekmachines is essentieel voor een webshop. Als mensen je niet weten te vinden zul je immers ook niets verkopen. Shopify is er op gemaakt om het gebruik van SEO te optimaliseren voor jouw webshop.

Te koppelen aan iDEAL, PayPal en creditcards

Als je staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en een KvK nummer hebt kun je jouw webshop heel makkelijk aanmelden bij Shopify Payments. Met Shopify Payments kun je alle gangbare manieren van betalen aan je account koppelen. Het geld wordt vervolgens via Payment Provider op je rekening gestort. Het is erg fijn wanneer je een shopify webshop hebt laten maken dat de betaalsystemen makkelijk geïntegreerd kunnen worden.

Al met al is het absoluut de moeite waard om eens te kijken wat het voor jou oplevert om een kleine investering te doen in Shopify. Het kan jouw webshop de boost geven die het nodig heeft om succesvol te worden. En dat is natuurlijk uiteindelijk wat iedereen voor ogen heeft bij het openen van een webshop.

Waarom Kiezen Voor

Een Shopify webshop laten maken bij IWA-Groep.nl?

Snelle Service

Bij IWA Groep begrijpen wij dat je zo snel mogelijk online vindbaar wilt zijn. Dit nemen wij ook erg serieus. Onze webdesigners bieden in korte tijd prachtige resultaten.

SEO Optimalisatie

In ons gespecialiseerde team bevinden zich ook experts op het gebied van SEO (zoekmachine optimalisatie). Deze experts zorgen voor de online vindbaarheid van jou website. Dit zal resulteren in meer bezoekers naar jou website. Waardoor er meer conversies behaald kunnen worden. Wanneer je een Shopify website hebt laten maken wil je natuurlijk zoveel mogelijk conversie genereren.

Wat betekent dit voor jou? Dit betekent dat potentiële klanten die op zoek zijn naar jou service / product / bedrijf jou extreem goed kunnen vinden. Wanneer jou Shopify website goed gevonden wordt op Google dan betekent dit veel meer verkeer naar jou site. Dit zorgt ervoor dat jij kan groeien met jou bedrijf.

Betaalbaar

Een nieuwe Shopify webshop laten maken? Dit kan erg prijzig zijn. Wij willen ondernemers hier graag bij helpen. IWA Groep werkt altijd met een extreem goede prijs/kwaliteit verhouding. Waardoor jij veel waarde krijgt voor jou budget.

Wij doen en geven altijd een stap extra. Dit is voor beginnende ondernemers erg fijn. Ook voor bedrijven die hun site willen updaten zodat zij hun concurrenten kunnen overstijgen is dit aantrekkelijk.

ALL-IN-SERVICE

Alle services in huis. Waardoor wij op alle gebieden onze klanten van dienst kunnen zijn! Dat is toch geweldig? Webdesign, Hosting, Logo ontwikkeling, Zoekmachine optimalisatie en Online Marketing. Dit betekent alles op een plek. Wij willen graag de beste zijn. Dit doen we door zoveel mogelijk uit handen te nemen en op een zo goed mogelijke manier te onze klanten te helpen.

Wist je dat IWA Groep al meer dan 10 jaar ervaring heeft in het maken van websites en online marketing? Dit betekent dat wij altijd pure klasse leveren. Een Shopify Webshop laten maken doe je bij IWA groep.

EEN SHOPIFY WEBSITE

Op Afbetaling?

Het is algemeen bekend dat een website gemaakt op het Shopify platform leuk van prijs zijn. Natuurlijk heb je hierdoor wel een Shopify website laten maken die extreem duurzaam is! Bij IWA Groep is het mogelijk om deze website op afbetaling bij ons af te nemen! Dat betekent dat je hem in 12 of 24 keer kan betalen.

Hoe werken wij

Enkele Eenvoudige Stappen
Voor Een Succesvolle Website Of Webshop

arrow
01
Offerte Aanvraag

Website of webshop laten bouwen? Vraag online een gratis offerte aan.

arrow
02
process2
Bouw Process

Na goed overleg naar uw wensen gaan wij uw website of webshop realiseren. Dit process duurt gemiddeld 7 (werk)dagen.

03
process3
Oplevering

Uw website of webshop is klaar voor lancering. Wij nemen contact met u op om hem te laten zien en eventuele veranderingen nog door te voeren.