bereik jou doelgroep

Start met Social Media Adverteren

Social Media Adverteren – Dit is een van de meest gebruikte vormen van adverteren! Wil jij meer naamsbekendheid creëren met jou bedrijf of organisatie? Dan is adverteren via Social Media een goede strategie!

Wij komen er razendsnel achter wie jou doelgroep is en hoe we ze het beste kunnen bereiken. Er wordt ook een strategie bedacht om te kijken hoe we ze gaan aanspreken.

Het is natuurlijk belangrijk voor ons om te weten wat jou bedrijfsdoelstellingen zijn. Want wij gaan betrokkenheid creëren bij jou doelgroep zodat ze doorklikken naar jou website of webshop. Zodat ze hier vervolgens een harde of zachte conversie kunnen uitvoeren.

SOCIAL MEDIA ADVERTEREN
SOCIAL MEDIA ADVERTEREN

  • Bereik jou doelgroep
  • Advertenties op maat
  • Inclusief landingspage
  • Ad Design
  • Extra Opties Mogelijk
Aanvragen

Social Media Adverteren

Inclusief Ad Design

Hogere Omzet & Conversie

Op Social Media Adverteren met IWA groep

Wanneer IWA groep gaat adverteren op Social Media voor jou bedrijf of organisatie pakken wij dit enorm professioneel aan. Als wij een advertentie maken zorgen wij ervoor dat alles wordt gedaan in de huisstijl van jou bedrijf. Dit doen we om ervoor te zorgen dat de advertentie wel echt bij jou bedrijf past. Bij het social media adverteren leveren wij een all-in service. Wat wilt dit zeggen? Wij maken een ad, en bekijken hoe we de ideale doelgroep kunnen bereiken. Ook maken wij eventueel een landingspagina om ervoor te zorgen dat zo veel mogelijk klanten een conversie verrichten.

Voordat we beginnen willen wij graag weten wat jou doelstelling is voor het adverteren via social media. Wil je producten verkopen? Wil je je diensten aanbieden of misschien mensen geïnteresseerd laten raken in jou blog? Wij nemen goed door wat jij wilt bereiken, vervolgens maken wij hier een strategie voor. Dit werken wij tot in de puntjes uit.

Via welk kanaal ga je op social media adverteren?

Nadat wij een duidelijk beeld hebben van jou doelstelling en doelgroep bepalen we via welk social media kanaal we gaan adverteren. Dit kunnen eventueel ook meerdere kanalen zijn. Bij elke doelgroep past een ander kanaal. Via social media adverteren is heel erg meetbaar. Je kan precies zien hoeveel je hebt geïnvesteerd en hoeveel je er aan hebt verdiend.

Adverteren op Facebook

Facebook is heel erg breed en wordt gebruikt door jong en oud. Verkoop je producten of diensten waarbij je een grote doelgroep aanspreekt dan is dit een uitermate geschikt kanaal. Via Facebook kan je erg gericht segmenteren. Op deze manier zorg je voor een optimaal gespendeerd budget. Op deze manier is de kans erg groot dat de gene wie je hebt gesegmenteerd ook interesse heeft in jou product of dienst.

Adverteren op Instagram

Instagram wordt veelal gebruikt door een jonger publiek. Wanneer je via Facebook adverteert kun je de advertentie automatisch ook op instagram tentoonstellen. Dit doen wij soms wel, soms niet. Soms gebruiken we alleen Facebook of alleen Instagram. Heb je een merk of product dat snel en makkelijk gehyped kan worden door een jong publiek? Dan targetten wij puur op de doelgroep via Instagram

Adverteren op LinkedIn

LinkedIn is een zakelijk platform dat wij heel specifiek kunnen inzetten. Biedt jou organisatie of bedrijf bepaalde zakelijke diensten aan, of wellicht iets anders wat interessant is voor ondernemers? Dan is LinkedIn het kanaal om te adverteren via Social Media.

Social media adverteren -Hoe gaan wij te werk?

Voordat we beginnen nemen we goed door wat je precies wilt. Wij willen zoveel mogelijk succes halen uit jou advertentie budget. Waar staat jou bedrijf voor? Wat wil je bereiken? Wie is de doelgroep? Dit zijn een aantal vragen die wij stellen. Op deze manier creëren wij een advertentie op maat. Wij creëren de content, foto en zelfs eventueel de landingspagina waarop de bezoekers belanden.

Alle advertenties zijn extreem goed meetbaar. Je kan precies zien wat jou ROAS (return on ad spend) is.

Waarom Kiezen Voor

Op social media adverteren? Waarom IWA groep?

Snelle Service

Wij begrijpen bij IWA groep dat jij graag snel online vindbaar wilt zijn door te adverteren. Dit is ook de reden dat wij dit traject efficient en kort houden.

Adverteren via Social Media

In ons gespecialiseerde team bevinden zich experts op het gebied van Adverteren via Social Media en Google Ads. Deze experts zorgen voor de online vindbaarheid van jou website. Dit zal resulteren in meer bezoekers naar jou website. Waardoor er meer conversies behaald kunnen worden. Een goede advertentiecampagne via social media kan voor ontzettend veel betrokkenheid zorgen voor jou bedrijf.

Wat betekent dit voor jou? Dit betekent dat potentiële klanten die op zoek zijn naar jou service / product / bedrijf jou extreem goed kunnen vinden. Wanneer jou website website goed gevonden wordt op social media dan betekent dit veel meer verkeer naar jou site. Dit zorgt ervoor dat jij kan groeien met jou bedrijf.

Betaalbaar

Wanneer jij wilt adverteren op social media zorgen wij voor een goede besteding van jou budget. Wij willen ondernemers hier graag bij helpen. IWA groep werkt altijd met een extreem goede prijs/kwaliteit verhouding. Waardoor jij veel waarde krijgt voor jou budget.

Wij doen en geven altijd een stap extra. Dit is voor beginnende ondernemers erg fijn. Ook voor bedrijven die hun site willen updaten zodat zij hun concurrenten kunnen overstijgen is dit aantrekkelijk.

ALL-IN-SERVICE

Alle services in huis. Waardoor wij op alle gebieden onze klanten van dienst kunnen zijn! Dat is toch geweldig? Webdesign, Hosting, Logo ontwikkeling, Zoekmachine optimalisatie en Online Marketing. Dit betekent alles op een plek. Wij willen graag de beste zijn. Dit doen we door zoveel mogelijk uit handen te nemen en op een zo goed mogelijke manier te onze klanten te helpen.

Wist je dat IWA Groep al meer dan 10 jaar ervaring heeft als website bouwer in het maken van websites en online marketing? Dit betekent dat wij altijd pure klasse leveren.

EEN KLEDING WEBSHOP BEGINNEN

Op Afbetaling?

Het is algemeen bekend dat een webshop gemaakt op het magento 2 platform aardig aan de prijs zijn. Natuurlijk heb je hierdoor wel een website die extreem duurzaam is! Bij IWA groep is het mogelijk om deze website op afbetaling bij ons af te nemen! Dat betekent dat je hem in 12 of 24 keer kan betalen.

Hoe werken wij

Enkele Eenvoudige Stappen
Adverteren via Social Media

arrow
01
Doelstelling bespreken

Wat wil jij bereiken met Social media adverteren?

arrow
02
process2
Ad creatie en ontwikkelen landingspagina

Hier maken wij de site klaar voor alle bezoekers, en aantrekkelijke advertenties.

03
process3
Adverteren & rapporteren

Hier starten we met het adverteren. Wij proberen het budget zo goed mogelijk te gebruiken.