Maatwerk ontwikkeling

Web development

IWA Groep heeft ruime ervaring in WordPress Web development Shopify maatwerk en PHP Web development. Voor deze 3 platformen leveren wij maatwerk. Ben je benieuwd hoe wij kunnen helpen?

Unieke gebruikers ervaring

Met custom functionaliteit ben je in staat iets te bieden wat jouw concurrenten niet hebben. Een goed doordachte User experience lokt bezoekers bij jou terug.

One-off design.

Als vele bedrijven één thema gebruiken, zien alle websites en webshops er vrijwel hetzelfde uit. Met een custom thema krijg je een opmaat gemaakt design, jouw website is one-of-a-kind.

Eindeloze mogelijkheden

Een kant-en-klaar thema heeft altijd grenzen en het kan moeilijk om het op een bepaalde manier te veranderen. Jij hebt de touwtjes in handen, wij brengen het tot leven.

AVG gereed

Vanaf begin af aan wordt er gewerkt met juiste methoden, volledig volgens GDPR. Geen zorgen meer over eventuele juridische gevolgen. Bij een thema heb je die garantie niet.

Toekomst gericht bedacht.

Een maatwerk thema is de beste optie voor een groeiend bedrijf. E-commerce is voortdurend in beweging. Met uw eigen thema komen alle aanpassingen snel en goedkoop.

Management

Een thema opmaat betekent een grondige analyse van de processen binnen jouw bedrijf. Het is mogelijk om vanaf het begin alle benodigde apps in te bouwen om de bedrijfsprocessen te optimaliseren en honderden uren werk te besparen.

Wanneer is er maatwerk nodig?

  • Visie: Je hebt een visie over hoe je de website of webshop wil inrichten.
  • Uniek: Je wilt geen website die er standaard uit ziet, jij wilt je onderscheiden van de concurrenten.
  • Functionaliteit: Jouw bedrijf heeft functionaliteiten nodig die niet standaard in een thema zitten.
WordPress maatwerk

Webdevelopment

Wil jij je WordPress website laten uitbreiden, aanpassen of verbeteren? Dan ben je bij IWA Groep aan het juiste adres. Wij zijn het web development bureau voor ondernemers die het beste uit hun website willen halen. Natuurlijk maken we ook gloednieuwe websites maar we vinden het ook geweldig om jou bestaande website naar het volgende niveau te brengen.

Voordat we gaan starten met het webdevelopment van jou website gaan we doornemen wat er allemaal moet gebeuren. Vervolgens krijg je van ons een offerte met de prijsindicatie. Wij leveren geweldige prijs/kwaliteit verhouding. Ook werken we op basis van projecten en niet per uur. Zo weet je van te voren altijd wat je kwijt bent aan de opdracht die je aan ons hebt gegeven!

Magento maatwerk

Web development Magento

Ook voor websites die gebouwd zijn met Magento 1 of 2 kunnen wij uitstekend web development uitvoeren. Want onze webdesigners kunnen werken met CSS / HTML / PHP. Dus wij staan op meerdere vlakken helemaal klaar voor onze klanten. Wij voeren precies uit wat u veranderd wilt zien worden op de website.

Maatwerk ontwikkeling

WordPress Web development

IWA Groep heeft ruime ervaring in WordPress Web development en Magento Web development. Voor deze twee platformen leveren wij maatwerk. Ben je benieuwd hoe wij kunnen helpen?

CSS / HTML / PHP maatwerk

Programmeur nodig?

Onze programmeurs en webdevelopers zijn gespecialiseerd in CSSHTML en PHP. Wil jij graag maatwerk hebben op je website? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij werken snel en betrouwbaar. Onze opdrachtgevers zeggen ook wel dat wij een ”no nonsense” aanpak hebben.
Dat horen wij natuurlijk graag!

API / FTP maatwerk

Koppeling laten Schrijven?

Voor heel veel opdrachten zijn koppelingen nodig. Deze maken wij met heel veel plezier. De meest uitgebreide en ingewikkelde situaties nemen wij met beide handen aan. Dus wil jij een API koppeling laten maken? Neem dan even contact op met ons.

Waarom Kiezen Voor IWA-Groep.nl?
Snelle Service

Bij IWA Groep begrijpen wij dat je zo snel mogelijk online vindbaar wilt zijn. Dit nemen wij ook erg serieus. Onze webdesigners bieden in korte tijd prachtige resultaten.

SEO Optimalisatie

In ons gespecialiseerde team bevinden zich ook experts op het gebied van SEO (zoekmachine optimalisatie). Deze experts zorgen voor de online vindbaarheid van jou website. Dit zal resulteren in meer bezoekers naar jou website. Waardoor er meer conversies behaald kunnen worden.

Wat betekent dit voor jou? Dit betekent dat potentiële klanten die op zoek zijn naar jou service / product / bedrijf jou extreem goed kunnen vinden. Wanneer jou wordpress website goed gevonden wordt op Google dan betekent dit veel meer verkeer naar jou site. Dit zorgt ervoor dat jij kan groeien met jou bedrijf.

Betaalbaar

Een nieuwe WordPress website kan erg prijzig zijn. Wij willen ondernemers hier graag bij helpen. IWA Groep werkt altijd met een extreem goede prijs/kwaliteit verhouding. Waardoor jij veel waarde krijgt voor jouw budget.

Wij doen en geven altijd een stap extra. Dit is voor beginnende ondernemers erg fijn. Ook voor bedrijven die hun site willen updaten zodat zij hun concurrenten kunnen overstijgen is dit aantrekkelijk.

ALL-IN-SERVICE

Alle services in huis. Waardoor wij op alle gebieden onze klanten van dienst kunnen zijn! Dat is toch geweldig? Webdesign, Hosting, Logo ontwikkeling, Zoekmachine optimalisatie en Online Marketing. Dit betekent alles op een plek. Wij willen graag de beste zijn. Dit doen we door zoveel mogelijk uit handen te nemen en op een zo goed mogelijke manier te onze klanten te helpen.

Wist je dat IWA Groep al meer dan 10 jaar ervaring heeft in het maken van websites en online marketing? Dit betekent dat wij altijd pure klasse leveren.