Website laten maken

IWA Groep voor:
webdesign & marketing

IWA-Groep – Wij zijn specialist in het realiseren van geweldige websites. Wij zorgen voor een website die meer bezoekers trekt en die er buitengewoon goed uit ziet.

De online markt groeit met de dag. Wanneer jij als bedrijf echt groei wil realiseren is het belangrijk om dit te doen met een website van IWA groep. Wij maken websites o.a in de volgende CMS: WordPressShopifyLightspeed HQ -.

Op deze manier zorg je voor meer klanten, meer omzet en meer naamsbekendheid. 

Kom in contact met ons en laat hiernaast 
je gegevens achter.

  Voorkeur contact moment

  Dienst:

  WordPress
  Wordpress

  650

  Vanaf

  • Snelle Service
  • SEO Basis Optimalisatie
  • Ruime Keuze Themes
  • Maatwerk Mogelijk
  • Extra Opties Mogelijk
  Aanvragen
  Webshop
  Webshop

  950

  Vanaf

  • Snelle Service
  • Onbeperkt Producten Toevoegen
  • SEO Basis Optimalisatie
  • Ruime Keuze Themes
  • Maatwerk Mogelijk
  Aanvragen
  Shopify
  Shopify

  950

  Vanaf

  • Snelle Service
  • Onbeperkt Producten Toevoegen
  • SEO Basis Optimalisatie
  • Ruimte Keuze Themes
  • Maatwerk Mogelijk
  Aanvragen
  Hoe werken wij

  Enkele Eenvoudige Stappen
  Voor Een Succesvolle Website Of Webshop

  arrow
  01
  offerte website laten maken tegen een scherpe prijs
  Offerte Aanvraag

  Website of webshop laten bouwen? Vraag online een gratis offerte aan. Je ontvangt va ons een offerte op maat.

  arrow
  02
  proces van een website laten maken voor weinig
  Bouw Process

  In goed overleg en naar jouw wensen gaan wij je website of webshop realiseren. Dit proces duurt gemiddeld 7 tot 14 (werk)dagen.

  03
  Een professionele website laten maken
  Oplevering

  Het concept van je website of webshop is klaar voor lancering. Wij nemen contact met je op om hem te laten zien en eventuele veranderingen nog door te voeren.

  Succesvolle website laten maken door IWA Groep.

  Ons bewijs? Wij hebben al meer dan 500 MKB klanten voorzien van een geweldige nieuwe website. Zoals je hieronder kunt zien hebben wij voor ontzettend veel bedrijven al geweldige websites gerealiseerd. Deze opdrachtgevers zijn allemaal actief in verschillende branches. Bekijk hier ons portfolio.

  Wij kunnen voor elke branche werken. Of je nu een startende ondernemer bent of een grote organisatie met tientallen werknemers, wij kunnen een sterk staaltje webdesign neerzetten.

  +
  Klanten
  +
  Projecten
  +
  Members
  +
  Jaar ervaring

  Een website laten maken in een CMS dat past bij jouw bedrijf.

  Wanneer je een website laat realiseren door IWA groep ben je verzekerd van een verlengstuk van je bedrijf. Doordat wij met verschillende CMS (Content Management System) werken zijn wij erg flexibel. Op deze manier kunnen wij alle benodigde functionaliteiten terugkomen in de gloednieuwe website.

  Elk CMS heeft zijn eigen kenmerken. Het is natuurlijk erg belangrijk dat wij precies weten wat de nieuwe website allemaal moet kunnen. Dit bespreken we altijd voordat de offerte is opgemaakt. Op deze manier is het helemaal helder voor de opdrachtgever en ons wat er moet gebeuren. Wanneer wij weten wat voor een functionaliteiten de nieuwe site allemaal moet hebben gaan we bekijken in welk CMS we dit gaan ontwikkelen.

  Wil jij ooit producten gaan verkopen op je website? Dan is het verstandig om daar nu alvast over na te denken. Want dan moeten er betaalmogelijkheden worden toegevoegd zodat jouw klanten online kunnen afrekenen.

  Wij raden dan aan om met een platform te werken dat flexibel genoeg is om dat eenvoudig te integreren zoals WordPress. Wanneer je een wordpress website wilt laten maken bij IWA groep ben je verzekerd van een geweldige website.

  Bekijk onze diensten pagina om al onze producten te zien. Een prachtige website laten maken? Je bent op het juiste adres.

  Een website laten maken die volledig aansluit bij je bedrijf

  Jouw website is een online visite kaartje. Je wilt natuurlijk een online omgeving creëren dat past bij je bedrijf. De huisstijl moet erin terugkomen. Op deze manier voelen ook de bestaande klanten zich thuis. Nieuwe bezoekers moeten een positieve indruk krijgen van je bedrijf of organisatie. Wij weten maar al te goed hoe we dit moeten doen. Door onze marketing technieken en conversie optimalisatie weten we precies hoe we jou boodschap moeten tonen.

  Breed portfolio - Case studies

  Elke opdrachtgever die een website wilt laten maken heeft zijn eigen verhaal. Wij proberen dit verhaal tot in de puntjes te vertalen naar een online succes. Hieronder zie je de gloednieuwe website van een Beautysalon, Woningwebsite en een Online Marketing Bureau. Wil jij ook hier tussen komen te staan met jouw bedrijf? Neem contact met ons op zodat we deze mogelijkheden kunnen bespreken.

  Een website laten maken op afbetaling

  Het is bij IWA Groep zelfs mogelijk om jouw website te laten maken op afbetaling. Op deze manier zit je niet met hoge opstartkosten. Jij kiest uit welk CMS je wilt. Hier helpen wij je natuurlijk mee. Vervolgens bespreken wij wat jouw website allemaal voor een functionaliteiten moet hebben. Daarna bespreken we ook nog of je online marketing wilt toepassen. Wanneer wij al deze informatie hebben verzameld komen we op een totaal tarief uit. Dit bedrag kun je vervolgens in 12 of 24 maanden betalen.

  Website Of Webshop op afbetaling

  Website leasen of huren onze opties

  12 Maanden

  Je betaald de totale kosten van 1 website in 12 termijnen/maanden. Inclusief alles, geen kleine lettertjes. Wil je de website tussentijds helemaal betalen? Dit kan!

  24 Maanden

  Je betaald de totale kosten van 1 website in 24 termijnen/maanden. Inclusief alles, geen kleine lettertjes. Wil je de website tussentijds helemaal betalen? Dit kan!

   Voorkeur contact moment

   Dienst:

   Verschillende type projecten die IWA Groep aanbiedt.

   Om je een idee te geven wat wij allemaal kunnen hebben wij hiernaast een lijst staan met allerlei soorten projecten. Projecten die wij tot een groot succes kunnen maken! Of het nu gaat om het ontwikkelen van een webshop in de mode-branche of een timmerman die als ZZP’er te werk gaat.

   Wij zorgen voor een professionele online omgeving waar bezoekers zichzelf makkelijk wegwijs kunnen maken. Dit komt vooral door onze expertise in ons vak. Wij weten hoe een bezoeker navigeert door de website.

   Een goedkope website laten maken die winstgevend is en veel bezoekers heeft

   Vaak denken ondernemers dat ze er zijn wanneer zij een geweldige website laten maken. Dit is eigenlijk pas het begin want: 1. Een website is eigenlijk nooit af. 2. Zonder bezoekers heb je niet veel aan je website. Daarom is het erg belangrijk in ons vak om te kijken hoe je bezoekers trekt naar je website. Het is een makkelijke rekensom in e-commerce.

   Het percentage van het aantal bezoekers dat een gewenste handeling uitvoert op je website noemen wij het conversiepercentage. Hoe hoger dit getal is hoe meer omzet of aanmeldingen je hebt. 2 dingen zijn hier ontzettend belangrijk: Veel bezoekers en een Hoog conversiepercentage.

   Hoe krijg je veel bezoekers op je website?

   Het krijgen van bezoekers voor je website kan op meerdere manieren. Wij maken gebruik van SEO, Google ads, Social Media Adverteren of je kan offline technieken gebruiken zoals flyers. Wij focussen ons vooral op de online marketing technieken.

   SEO / Zoekmachine optimalisatie is een organische manier om voor een langdurige periode verkeer naar je site te halen. Door SEO zorg je voor een geweldig werkende site die helemaal is geoptimaliseerd voor het ontvangen van verkeer dat zoekt in Google.

   Google Ads gebruiken wij wanneer we extreem snelle resultaten willen halen. Door het strategisch inzetten van Google Ads kan je snel omzet gaan maken. Er zijn verschillende manieren hoe je Google Ads kan inzetten. Je kan het inzetten via de zoekmachine, display campagnes, Google Shopping en er zijn nog een aantal andere mogelijkheden.

   Social media marketing gebruiken wij erg gericht wanneer het echt een toegevoegde waarde heeft voor het bedrijf. Zo kun je hier bijvoorbeeld veel naamsbekendheid mee creëren. 

   De combinatie van deze 3 online marketing technieken behalen wij voor iedere klant geweldige resultaten. SEO is een marathon, adverteren is een sprint. De behaalde resultaten door middel van SEO kunnen jaren in tact blijven. Mits hier aandacht aan besteed blijf worden.

   Een website in Duiven laten maken

   Een website laten maken met extreem goede ''aftersales''

   Een site die gemaakt is door IWA Groep leveren wij altijd goed op. Wij zorgen ervoor dat jouw team overweg kan met de nieuwe site. Wij leggen uit hoe de achterkant werkt. Ook kunnen wij dit voor je uit handen nemen. Het is namelijk belangrijk dat de website up to date blijft. Er zijn regelmatig updates die uitgevoerd moeten worden. Dit is cruciaal in verband met de beveiliging van jouw site.

   Bij IWA Groep hebben wij simpele maar belangrijke onderhoudscontracten. Voor een klein bedrag voeren wij updates uit en houden wij de server in de gaten om eventuele storingen voor te zijn. Je wilt natuurlijk voorkomen dat jouw site offline raakt.

   Ook leggen wij maar al te graag uit hoe je het beste om kan gaan met jouw nieuwe website. Wanneer jij bepaalde dingen in de loop der tijd aangepast wilt hebben kunnen wij dit eenvoudig voor je doen. Wanneer jij een onderhoudscontract hebt met IWA Groep berekenen wij hier vaak niks voor.

   Successen behalen met IWA Groep

   Wij staan te popelen om te kijken hoe we jouw bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen. Een sterke online omgeving is daar een belangrijk onderdeel van.

   Neem contact op met IWA Groep om een vrijblijvend advies op maat te krijgen. Wij zijn erg benieuwd wat wij eventueel voor jou en jouw organisatie kunnen betekenen. Je kunt met ons bellen of mailen maar wij zijn ook bereikbaar via Whatsapp.

   Waarom Kiezen Voor

   IWA-Groep.nl?

   Snelle Service

   Bij IWA Groep begrijpen wij dat je zo snel mogelijk online vindbaar wilt zijn. Dit nemen wij ook erg serieus. Onze webdesigners bieden in korte tijd prachtige resultaten.

   SEO Optimalisatie

   In ons gespecialiseerde team bevinden zich ook experts op het gebied van SEO (zoekmachine optimalisatie). Deze experts zorgen voor de online vindbaarheid van jouw website. Dit zal resulteren in meer bezoekers naar jouw website. Waardoor er meer conversies behaald kunnen worden.

   Wat betekent dit voor jou? Dit betekent dat potentiële klanten die op zoek zijn naar jou service / product / bedrijf jou extreem goed kunnen vinden. Wanneer jouw website goed gevonden wordt op Google dan betekent dit veel meer verkeer naar jouw site. Dit zorgt ervoor dat jij kan groeien met jouw bedrijf.

   Betaalbaar

   Een nieuwe website kan erg prijzig zijn. Wij willen ondernemers hier graag bij helpen. IWA Groep werkt altijd met een extreem goede tarief/kwaliteit verhouding. Waardoor jij veel waarde krijgt voor jou budget.  Zo weet jij precies wat de website laten maken kosten zijn.

   Wij doen en geven altijd een stap extra. Dit is voor beginnende ondernemers erg fijn. Ook voor bedrijven die hun site willen updaten zodat zij hun concurrenten kunnen overstijgen is dit aantrekkelijk. 

   ALL-IN-SERVICE – Website op Afbetaling

   Alle services in huis. Waardoor wij op alle gebieden onze klanten van dienst kunnen zijn! Dat is toch geweldig? Webdesign, Hosting, Logo ontwikkeling, Zoekmachine optimalisatie en Online Marketing. Dit betekent alles op een plek. Wij willen graag de beste zijn. Dit doen we door zoveel mogelijk uit handen te nemen en op een zo goed mogelijke manier te onze klanten te helpen.

   Wist je dat IWA Groep al meer dan 10 jaar ervaring heeft in het maken van websites en online marketing? Dit betekent dat wij altijd pure klasse leveren. Kies voor een professioneel website laten maken.