IWA Groep voor:
webdesign & marketing

Website laten maken

Website laten maken met de IWA-Groep wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en bouwen van professionele websites. Met onze jarenlange ervaring en expertise kunnen wij uw bedrijf helpen om een succesvolle online aanwezigheid op te bouwen.

Onze team van professionele ontwerpers en developers werkt nauw samen met u om een website te ontwerpen die niet alleen mooi is om naar te kijken, maar ook gemakkelijk te gebruiken en te onderhouden is. We luisteren naar uw wensen en doelstellingen en zorgen ervoor dat de website die we voor u ontwerpen, aansluit bij uw bedrijfsidentiteit en uw doelgroep.

Met onze uitgebreide diensten kunt u bij ons terecht voor het ontwerpen en bouwen van uw website, maar ook voor het onderhouden ervan. We bieden onder andere regelmatige updates en back-ups van uw website, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het verliezen van belangrijke gegevens.

Naast het ontwerpen en bouwen van websites, bieden we ook diensten aan op het gebied van zoekmachineoptimalisatie (SEO). Door middel van het gebruik van de juiste keywords en meta-tags, kunnen we ervoor zorgen dat uw website goed gevonden wordt door zoekmachines zoals Google. Hierdoor kunt u meer bezoekers naar uw website trekken en uw online aanwezigheid vergroten.

Als u kiest voor de IWA-Groep, kunt u rekenen op een professioneel team dat altijd klaar staat om u te helpen met al uw online behoeften. Onze klantenservice is altijd bereikbaar voor vragen of hulp en we bieden uitgebreide support om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met het eindresultaat.

Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen. Laat ons uw website ontwerpen en bouwen, zodat u zich kunt focussen op wat echt belangrijk is: het runnen van uw bedrijf.

  Voorkeur contact moment

  Dienst:

  Website laten maken door IWA-Groep

  Succesvolle website bouwen met IWA Groep.

  Bij IWA-Groep helpen wij je graag bij het bouwen van een succesvolle website voor jouw bedrijf. Wij hebben al voor ruim 500 MKB-klanten een professionele website of webshop gerealiseerd en zijn actief in tientallen branches.

  Een website laten maken of het nu gaat om een boekhouder, sportschool of een beautysalon, wij hebben de ervaring en expertise om een website te bouwen die past bij jouw bedrijf. Wij werken met de nieuwste technologieën en tools om ervoor te zorgen dat je website snel laadt, gemakkelijk te beheren is en goed presteert op zoekmachines.

  Als je een website wilt laten bouwen door IWA-Groep, kun je contact met ons opnemen. Wij luisteren naar je wensen en behoeften en geven je professioneel advies over de beste manier om een website te bouwen die past bij jouw bedrijf en doelgroep.

  Onze websites zijn opgebouwd uit modules, zodat je alleen betaalt voor de functionaliteiten die je daadwerkelijk nodig hebt.

  Wat zijn succesvolle websites?

  Succesvolle websites zijn websites die goed presteren op belangrijke criteria zoals gebruikerservaring, conversie, online vindbaarheid en technische kwaliteit. Dit betekent dat ze aantrekkelijk zijn voor bezoekers, gemakkelijk te gebruiken zijn, goed scoren in zoekmachines en technisch stabiel en veilig zijn.

  Er zijn verschillende manieren om te bepalen of een website succesvol is. Dit kan bijvoorbeeld door te kijken naar de hoeveelheid verkeer die de website krijgt, de tijd die bezoekers op de website doorbrengen, het aantal conversies dat wordt gegenereerd en de positie van de website in de zoekresultaten van zoekmachines.

  Om een succesvolle website te bouwen is het belangrijk om rekening te houden met verschillende factoren, zoals de doelgroep van de website, de specifieke behoeften van de gebruikers en de eisen van zoekmachines. Een goede website moet aantrekkelijk zijn voor bezoekers, gemakkelijk te gebruiken zijn en goed scoren in zoekmachines.

  +
  Klanten
  +
  Projecten
  +
  Members
  +
  Jaar ervaring

  Jouw website laten ontwikkelen

  Een website laten maken door IWA Groep zorgt ervoor dat je een website hebt die bij jouw bedrijf past. Wij geloven niet in one size fits all, wij zorgen ervoor dat elke website helemaal naar wens is en voldoet aan de door jouw bedrijf gestelde eisen. Hoe wij dat doen? Wij kunnen in het door jouw gewenste CMS (Content Management System) werken waardoor er enorm veel mogelijkheden zijn. Hierdoor is jouw website altijd compleet met alle functionaliteiten die gewenst zijn!

  Voordat we een offerte opstellen voor jouw website gaan we natuurlijk eerst in gesprek met elkaar zodat we weten wat de wensen en eisen zijn. Hierdoor weten we van te voren 100% zeker dat we de juiste match zijn voor elkaar. Dat scheelt zowel jou als ons natuurlijk een hoop tijd en frustratie.

  Wanneer de wensen en eisen duidelijk zijn gaan we vervolgens kijken in welk CMS de website gaan bouwen. Wanneer er wensen zijn om in een later stadium producten te kopen dan is het wel zo handig dat we daar nu al rekening mee houden. Dat scheelt op een later moment weer extra werk.

  Wanneer je jouw website in WordPress laat maken door IWA Groep ben je verzekerd van een professionele website die ook nog eens future-proof is.

  Benieuwd naar al onze producten? Kijk dan eens op onze diensten pagina.

  SEO geoptimaliseerde websites

  Als u overweegt om een nieuwe website laten maken door IWA-Groep, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de website geoptimaliseerd is voor zoekmachines (SEO). Dit betekent dat de website is ontworpen en gebouwd met de specifieke doelstelling om hoog te scoren in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google.

  Een geoptimaliseerde website kan helpen om uw online zichtbaarheid te vergroten en ervoor te zorgen dat uw doelgroep u gemakkelijk kan vinden wanneer zij naar relevante zoekwoorden zoeken. Dit kan leiden tot meer bezoekers op uw website, wat kan bijdragen aan een toename van de verkoop en de groei van uw bedrijf.

  De experts van IWA-Groep hebben jarenlange ervaring in het bouwen van SEO-geoptimaliseerde websites. Zij begrijpen hoe zoekmachines werken en weten precies wat nodig is om ervoor te zorgen dat uw website hoog scoort in de zoekresultaten.

  Bij het ontwikkelen van een SEO-geoptimaliseerde website zal IWA-Groep eerst uw doelgroep en concurrenten analyseren om te bepalen welke zoekwoorden en zoektermen relevant zijn voor uw bedrijf. Vervolgens zullen zij deze zoekwoorden en zoektermen gebruiken om de structuur en de inhoud van uw website te ontwerpen, zodat deze zoekwoorden en zoektermen goed zijn geïntegreerd in de website.

  Daarnaast zal IWA-Groep ook technische aspecten van uw website aanpakken om ervoor te zorgen dat deze geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat zij de laadtijd van uw website verbeteren, zodat deze sneller laadt voor bezoekers en zoekmachines. Zij zullen ook ervoor zorgen dat uw website voldoet aan de laatste SEO-richtlijnen van zoekmachines, zoals het gebruik van meta-tags en goede titels en beschrijvingen voor uw webpagina’s.

  Tot slot zal IWA-Groep ook on-page en off-page SEO toepassen om ervoor te zorgen dat uw website blijft scoren in de zoekresultaten. On-page SEO houdt in dat zij de inhoud en structuur van uw website optimaliseren, terwijl off-page SEO betrekking heeft op het verkrijgen van kwalitatieve backlinks van andere websites om de autoriteit van uw website te vergroten.

  Maatwerk website laten ontwikkelen

  Een website laten maken op maat door een ervaren webdesign bureau, dan is de IWA-Groep de perfecte keuze voor u. Met jarenlange ervaring in het bouwen van websites op maat, biedt IWA-Groep kwalitatief hoogwaardige websites tegen gunstige tarieven.

  Bij IWA-Groep begrijpen we dat elk bedrijf uniek is en daarom bieden we maatwerk websites die specifiek zijn afgestemd op uw behoeften en doelstellingen. Onze team van ervaren webdesigners werkt nauw samen met u om ervoor te zorgen dat uw website precies is zoals u wilt.

  Maar het ontwikkelen van een website op maat is niet alleen gericht op het creëren van een mooi uiterlijk. Wij zorgen er ook voor dat uw website geoptimaliseerd is voor zoekmachines (SEO), zodat uw doelgroep u gemakkelijk kan vinden wanneer zij naar relevante zoekwoorden zoeken. Dit kan leiden tot meer bezoekers op uw website en een toename van de verkoop en groei van uw bedrijf.

  Bij het ontwikkelen van een SEO-geoptimaliseerde website zal IWA-Groep eerst uw doelgroep en concurrenten analyseren om te bepalen welke zoekwoorden en zoektermen relevant zijn voor uw bedrijf. Vervolgens zullen zij deze zoekwoorden en zoektermen gebruiken om de structuur en de inhoud van uw website te ontwerpen, zodat deze zoekwoorden en zoektermen goed zijn geïntegreerd in de website.

  Daarnaast zal IWA-Groep ook technische aspecten van uw website aanpakken om ervoor te zorgen dat deze geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat zij de laadtijd van uw website verbeteren, zodat deze sneller laadt voor bezoekers en zoekmachines. Zij zullen ook ervoor zorgen dat uw website voldoet aan de laatste SEO-richtlijnen van zoekmachines, zoals het gebruik van meta-tags en goede titels en beschrijvingen voor uw webpagina’s.

  Tot slot zal IWA-Groep ook on-page en off-page SEO toepassen om ervoor te zorgen dat uw website blijft scoren in de zoekresultaten. On-page SEO houdt in dat zij de inhoud en structuur van uw website optimaliseren, terwijl off-page SEO betrekking heeft op het verkrijgen

  Maatwerk website laten maken

  Als u op zoek bent naar een professionele website op maat gemaakt door een ervaren webdesign bureau, Een website laten maken door de IWA-Groep de perfecte keuze voor u. Met jarenlange ervaring in het bouwen van websites op maat, biedt IWA-Groep kwalitatief hoogwaardige websites tegen gunstige tarieven.

  Bij IWA-Groep begrijpen we dat elk bedrijf uniek is en daarom bieden we maatwerk websites die specifiek zijn afgestemd op uw behoeften en doelstellingen. Onze team van ervaren webdesigners werkt nauw samen met u om ervoor te zorgen dat uw website precies is zoals u wilt.

  Maar het ontwikkelen van een website op maat is niet alleen gericht op het creëren van een mooi uiterlijk. Wij zorgen er ook voor dat uw website geoptimaliseerd is voor zoekmachines (SEO), zodat uw doelgroep u gemakkelijk kan vinden wanneer zij naar relevante zoekwoorden zoeken. Dit kan leiden tot meer bezoekers op uw website en een toename van de verkoop en groei van uw bedrijf.

  Bij het ontwikkelen van een SEO-geoptimaliseerde website zal IWA-Groep eerst uw doelgroep en concurrenten analyseren om te bepalen welke zoekwoorden en zoektermen relevant zijn voor uw bedrijf. Vervolgens zullen zij deze zoekwoorden en zoektermen gebruiken om de structuur en de inhoud van uw website te ontwerpen, zodat deze zoekwoorden en zoektermen goed zijn geïntegreerd in de website.

  Daarnaast zal IWA-Groep ook technische aspecten van uw website aanpakken om ervoor te zorgen dat deze geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat zij de laadtijd van uw website verbeteren, zodat deze sneller laadt voor bezoekers en zoekmachines. Zij zullen ook ervoor zorgen dat uw website voldoet aan de laatste SEO-richtlijnen van zoekmachines, zoals het gebruik van meta-tags en goede titels en beschrijvingen voor uw webpagina’s.

  Tot slot zal IWA-Groep ook on-page en off-page SEO toepassen om ervoor te zorgen dat uw website blijft scoren in de zoekresultaten. On-page SEO houdt in dat zij de inhoud en structuur van uw website optimaliseren, terwijl off-page SEO betrekking heeft op het verkrijgen

  Maatwerk webdesign laten ontwikkelen

  De CMS waar IWA-Groep mee werkt

  De IWA-Groep werkt met verschillende CMS systemen, waaronder Shopify, WordPress en Lightspeed. Dit zijn populaire platformen die gebruikt worden voor het beheren en updaten van websites en online winkels. In deze tekst zullen we de voor- en nadelen van deze CMS systemen bespreken.

  Shopify is een uitstekend platform voor het opzetten van een online winkel. Het biedt een gebruiksvriendelijke interface en een groot aantal functionaliteiten, zoals het beheren van producten, orders en klanten, betalingsmogelijkheden en het opzetten van kortingsacties en aanbiedingen. Ook heeft Shopify een groot aantal apps en integraties waarmee je de functionaliteiten van je winkel kunt uitbreiden.

  Een van de voordelen van Shopify is dat het een gespecialiseerd platform is voor online winkels. Hierdoor heeft het alles wat je nodig hebt om een succesvolle online winkel op te zetten en te beheren. Het is ook gemakkelijk te gebruiken, zelfs voor mensen die niet bekend zijn met technologie. Bovendien biedt Shopify 24/7 support en regelmatig updates om ervoor te zorgen dat je winkel altijd up-to-date is.

  Een nadeel van Shopify is dat het minder flexibel is dan sommige andere CMS systemen. Het is vooral geschikt voor het opzetten van een online winkel, dus als je bijvoorbeeld een blog of forum wilt opzetten, zul je een ander CMS systeem moeten gebruiken. Ook kan het duurder zijn dan sommige andere CMS systemen, vooral als je gebruik wilt maken van de premium apps en integraties.

  WordPress is een open source CMS-systeem dat veel gebruikt wordt voor het maken van blogs en websites. Het is gebruiksvriendelijk en biedt veel mogelijkheden voor aanpassingen en uitbreidingen. Dit maakt het ideaal voor mensen die zelf een website willen beheren zonder veel technische kennis.

  Een van de voordelen van WordPress is dat het een grote gebruikersgemeenschap heeft, wat betekent dat er veel hulp en ondersteuning beschikbaar is voor gebruikers. Daarnaast zijn er talloze gratis en betaalde thema’s en plugins beschikbaar, waardoor het gemakkelijk is om een unieke en professionele website te maken.

  Een nadeel van WordPress is dat het niet altijd even veilig is. Door het open source karakter is het gemakkelijk voor hackers om beveiligingslekken te vinden en te exploiteren. Daarom is het belangrijk om regelmatig updates uit te voeren en gebruik te maken van beveiligings plugins.

  Lightspeed is een commercieel CMS-systeem dat vooral gebruikt wordt door grote bedrijven en organisaties. Het biedt veel mogelijkheden voor integratie met andere systemen, zoals een CRM-systeem of een webshop. Dit maakt het ideaal voor bedrijven die een compleet digitaal platform willen creëren.

  Een van de voordelen van Lightspeed is dat het een gesloten systeem is, wat betekent dat het veiliger is dan open source systemen zoals WordPress. Daarnaast biedt het een hoge mate van flexibiliteit en aanpasbaarheid, waardoor het gemakkelijk is om de website aan te passen aan de wensen en behoeften van de organisatie.

  Een nadeel van Lightspeed is dat het een commercieel systeem is en daarom kostbaar is. Bovendien vereist het een hogere mate van technische kennis om te kunnen gebruiken, wat betekent dat het minder geschikt is voor mensen die zelf een website willen beheren.

  WordPress
  Wordpress

  850

  Vanaf

  • Snelle Service
  • SEO Basis Optimalisatie
  • Ruime Keuze Themes
  • Maatwerk Mogelijk
  • Extra Opties Mogelijk
  Aanvragen
  Webshop
  Webshop

  1150

  Vanaf

  • Snelle Service
  • Onbeperkt Producten Toevoegen
  • SEO Basis Optimalisatie
  • Ruime Keuze Themes
  • Maatwerk Mogelijk
  Aanvragen
  Shopify
  Shopify

  1150

  Vanaf

  • Snelle Service
  • Onbeperkt Producten Toevoegen
  • SEO Basis Optimalisatie
  • Ruimte Keuze Themes
  • Maatwerk Mogelijk
  Aanvragen

  Waarom een CMS gebruiken om je website in te laten maken

  Er zijn verschillende redenen om een CMS (Content Management System) te gebruiken bij het laten maken van je website. Een CMS maakt het gemakkelijk om de inhoud van je website te beheren en te wijzigen, zonder dat je veel technische kennis nodig hebt. Dit biedt veel voordelen, zoals:

  • Gemakkelijk te gebruiken: een CMS is gemakkelijk te gebruiken, zelfs als je geen technische kennis hebt. Dit maakt het mogelijk om de inhoud van je website snel en eenvoudig te wijzigen, zonder dat je afhankelijk bent van een webontwikkelaar.
  • Flexibiliteit: met een CMS kun je de inhoud van je website flexibel wijzigen en aanpassen, zonder dat je de technische structuur van de website hoeft aan te passen. Dit geeft je de vrijheid om de website aan te passen aan veranderende behoeften en eisen.
  • SEO: een goed ontworpen CMS maakt het gemakkelijk om de SEO van je website te verbeteren, door bijvoorbeeld het toevoegen van meta-tags en het optimaliseren van de structuur van de website. Dit kan helpen om de positie van de website in de zoekresultaten van zoekmachines te verbeteren.
  • Veiligheid: een CMS biedt vaak ingebouwde beveiligingsfuncties, zoals het controleren van gebruikersrechten en het maken van back-ups van de website. Dit kan helpen om de website te beschermen tegen cyberaanvallen en andere bedreigingen.

  Al met al zijn er veel redenen om een CMS te gebruiken bij het laten maken van je website door de IWA-Groep. Het biedt veel voordelen, zoals gemakkelijk te gebruiken, flexibiliteit, SEO en veiligheid.

  Betaalbare kwaliteit websites

  Website laten maken bij IWA-Groep biedt de voordelen van betaalbaar webdesign van hoge kwaliteit. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van professionele en functionele websites en bieden onze diensten aan tegen betaalbare prijzen.

  Onze websites zijn van hoge kwaliteit en bieden een uitstekende gebruikerservaring. Wij werken met de nieuwste technologieën en tools om ervoor te zorgen dat jouw website snel laadt, gemakkelijk te beheren is en goed presteert op zoekmachines.

  Als je op zoek bent naar betaalbaar webdesign van hoge kwaliteit, kun je contact opnemen met IWA-Groep. Wij nemen de tijd om naar je wensen en behoeften te luisteren en geven je professioneel advies over de beste manier om een website te bouwen die aansluit bij jouw bedrijf en jouw doelgroep.

  Onze websites zijn opgebouwd uit modules, zodat je alleen betaalt voor de functionaliteiten die je daadwerkelijk nodig hebt. Dit maakt het mogelijk om een website te bouwen die betaalbaar is en toch van hoge kwaliteit is.

  Als je interesse hebt in betaalbaar webdesign van hoge kwaliteit, neem dan gerust contact op met IWA-Groep. Wij helpen je graag verder en laten je zien hoe wij jou kunnen ondersteunen bij het bouwen van een succesvolle website voor jouw bedrijf.

  Veelgestelde vragen

  Waarom zou ik kiezen voor een professioneel ontworpen website?
  Een professioneel ontworpen website kan helpen om uw bedrijf te laten groeien en uw online aanwezigheid te versterken. Een goed ontworpen website is mooi om naar te kijken en gemakkelijk te gebruiken, wat kan leiden tot een betere gebruikerservaring en meer tevreden klanten.

  Kan ik zelf mijn website ontwerpen en bouwen?
  Het is mogelijk om zelf uw website te ontwerpen en te bouwen, maar het is vaak beter om dit over te laten aan professionele ontwerpers en developers. Zij hebben de kennis en ervaring om een website te ontwerpen die aansluit bij uw wensen en doelstellingen en goed werkt op alle apparaten.

  Wat is zoekmachineoptimalisatie (SEO)?
  Zoekmachineoptimalisatie is het proces van het verbeteren van de online zichtbaarheid van een website door middel van het gebruik van specifieke keywords en meta-tags. Dit kan helpen om uw website beter te laten ranken in zoekmachines zoals Google, waardoor u meer bezoekers naar uw website kunt trekken.

  Wat is het verschil tussen een statische en dynamische website?
  Een statische website bevat vastgelegde HTML-pagina’s die handmatig worden bijgewerkt wanneer er veranderingen moeten worden aangebracht. Een dynamische website maakt gebruik van databases en scripts om de content op de website te genereren wanneer iemand de website bezoekt. Dynamische websites zijn vaak makkelijker te onderhouden en te updaten.

  Is het belangrijk om regelmatig back-ups van mijn website te maken?
  Ja, het is zeer belangrijk om regelmatig back-ups van uw website te maken. Dit kan helpen om te voorkomen dat u belangrijke gegevens verliest in geval van een technisch probleem of cyberaanval. Het is aan te raden om ten minste één back-up per week te maken.

  Kan ik hulp krijgen bij het onderhouden van mijn website?
  Ja, veel bedrijven die websites ontwerpen en bouwen bieden ook onderhoudsdiensten aan. Dit kan helpen om ervoor te zorgen dat uw website up-to-date en goed werkt, zodat u zich kunt focussen op het runnen van uw bedrijf.

  Wat is de oplevertijd van en website

  De oplevertijd van een website kan variëren, afhankelijk van verschillende factoren, zoals de omvang en complexiteit van de website, het aantal wensen en eisen van de klant en de beschikbaarheid van de webontwikkelaar. In het algemeen kan de oplevertijd van een website variëren van enkele weken tot enkele maanden.

  Om de oplevertijd van een website te bepalen, is het belangrijk om een duidelijk plan en tijdschema op te stellen. Dit kan helpen om de werkzaamheden te organiseren en te plannen en om eventuele vertragingen te voorkomen. Bij IWA-Groep stellen wij altijd een duidelijk plan en tijdschema op, zodat je precies weet wat je kunt verwachten en wanneer de website opgeleverd zal worden.

  Als je interesse hebt in het laten maken van een website, neem dan gerust contact op met IWA-Groep. Wij helpen je graag verder en geven je advies over de oplevertijd van je website.

  Hoe werken wij

  Enkele Eenvoudige Stappen
  Voor Een Succesvolle Website Of Webshop

  arrow
  01
  offerte website laten maken tegen een scherpe prijs
  Offerte Aanvraag

  De stappen naar een professionele website wanneer je interesse hebt in een goede website of webshop kan je altijd vrijblijvend bij ons een offerte aanvragen. Je ontvangt dan vanzelf een offerte op maat, gericht op jouw nieuwe website of webshop

  arrow
  02
  proces van een website laten maken voor weinig
  Bouw Process

  Als alle wensen duidelijk zijn en de benodigde informatie is aangeleverd gaan wij van start! Over het algemeen bouwen wij jouw website of webshop in 7 tot 14 werkdagen. Snel hè?

  03
  Een professionele website laten maken
  Oplevering

  Je gloednieuwe website of webshop is klaar voor lancering! Na goedkeuring vanuit jou zorgen wij ervoor dat alles er helemaal klaar voor is. Ben jij al klaar voor al die nieuwe websitebezoekers?