IWA-Groep webdesign

Webwinkel laten maken

Webwinkel laten maken? Dit doe je bij IWA groep! De specialist in het maken van een winstgevende webwinkel die gericht is op het behalen van resultaten. Wij zorgen voor een geweldig werkende site die extreem gebruiksvriendelijk is.

Onze webdesigners hebben talloze webwinkels ontwikkeld die tot in de puntjes kloppen. Een succesvolle webwinkel laten maken kan je aan ons overlaten!

Wij zijn gespecialeerd in het optimaliseren van de conversie. Ook maken wij een geweldige online ervaring voor de bezoeker. Het hele proces van een artikel zoeken tot het afrekenen moet vlekkeloos verlopen.

Webwinkel laten maken

Een webwinkel laten maken door IWA groep

Een geweldige webwinkel laten maken? Deze ontwikkelen wij! Dit doen we op een winstgevende manier die gericht is op het behalen van resultaten. Dit zijn projecten die wij graag aannemen! Bij ons is er erg veel mogelijk wanneer iemand een webwinkel wilt laten maken. Ter voorbereiding gaan we goed overleggen wat er precies verkocht wordt. Ook gaan we kijken wat de ideale doelgroep is van de producten die je verkoopt. Om een goede online beleving te realiseren is het belangrijk om dit helder te krijgen. Hierdoor kunnen wij de webwinkel op een zo commercieel mogelijke manier ontwikkelen.

Uiteindelijk wil je natuurlijk dat de potentiële bezoekers zich thuis voelen op jou webwinkel. Een webwinkel laten maken is een geweldig proces. Dit komt doordat wij het helemaal uitwerken tot een succesvolle webwinkel. Een bijzondere plek waar klanten makkelijk hun aankopen kunnen doen. 

De systemen waar wij mee werken hebben al betalingssystemen. Dit is erg handig, want hierdoor wordt de omzet dagelijks uitbetaald! Ook is het eenvoudig om de webwinkel te onderhouden. Je kan zelf makkelijk de orders afhandelen. Wil je een product toevoegen of aanpassen? Ook dit is makkelijk zelf te leren.

In welk CMS wil jij je webwinkel laten maken?

IWA groep is een ervaren webdesign bureau dat voor verschillende soorten producten een webwinkel heeft gemaakt. Wij zijn erg flexibel, het is erg belangrijk dat je webwinkel ook wordt gemaakt in een CMS die bij je bedrijfsdoelstellingen past. Wij hebben verschillende mogelijkheden qua CMS. We werken met drie verschillende platformen. Elk platform heeft zijn eigen voordelen. Per opdracht bekijken wij wat de beste optie is. Want een CMS moet aansluiten bij je bedrijfsdoelstellingen.

Hieronder een aantal voorbeelden.

WooCommerce
WooCommerce

950

Vanaf

 • Snelle Service
 • Onbeperkt Producten Toevoegen
 • SEO Basis Optimalisatie
 • Ruime Keuze Themes
 • Maatwerk Mogelijk
Aanvragen
Shopify
Shopify

950

Vanaf

 • Snelle Service
 • Onbeperkt Producten Toevoegen
 • SEO Basis Optimalisatie
 • Ruimte Keuze Themes
 • Maatwerk Mogelijk
Aanvragen
Magento
Magento

7999

Vanaf

 • Snelle Service
 • Onbeperkt Producten Toevoegen
 • SEO Basis Optimalisatie
 • Ruime Keuze Themes
 • Maatwerk Mogelijk
Aanvragen

Een webwinkel laten maken met WooCommerce, Shopify of Magento

Dit zijn de meest gebruikte CMS van alle webwinkels in de wereld. Elk heeft zo zijn eigen voor en nadelen. Elk CMS past ook bij een bepaalde bedrijfsdoelstelling. Wordt het een grote webwinkel met veel producten? Of een kleinere webwinkel met minder producten? 

 • WOOCOMMERCE.
  WooCommerce is een plug-in van WordPress. Het is een ontzettend fijn systeem. Dit komt doordat het voor de bezoeker en gebruiker gebruiksvriendelijk is. Je kan met WordPres geweldige websites maken. In combinatie met WooCommerce wordt dit een sterke webwinkel. Er zijn heel veel prachtige thema’s beschikbaar. Wil je iets unieks creëren? Ook dan zit je goed bij WordPress WooCommerce. Want het is mogelijk om heel veel maatwerk toe te passen. Je kan makkelijk een betaalsysteem toevoegen. Hierdoor kunnen klanten op verschillende manieren afrekenen. Een webwinkel laten maken met WooCommerce is ideaal voor klein, middel en soms ook grote bedrijven.
 • Shopify
  Shopify is een betaald systeem. Je betaald bij het basis abonnement 29 euro per maand. Dit is wel inclusief hosting! Het neemt niet weg dat dit het meer dan waard kan zijn om Shopify te gebruiken. Een aantal van de grootste webwinkels ter wereld zijn gebouwd op dit platform. Dit komt met name door alle in gebouwde functionaliteiten die je krijgt bij shopify. Je kan gebruik maken van Shopify Payments. Een volledig geïntegreerd betaalsysteem van het platform zelf. Shopify wordt vaak gebruikt voor mensen die gebruik maken van het Dropship verdienmodel. Je kan namelijk rechtstreeks vanaf Aliexpress producten op je shopify store zetten. Een webwinkel laten maken met Shopify is ideaal voor alle soorten bedrijven. Groot, middel of klein. Je kan enorm opschalen.

Een zeer grote en uitgebreide webwinkel laten maken? Dit kan met Magento!

 • Magento
  Magento 2 is het grootste platform waar wij mee werken. Een zeer uitgebreid systeem waar heel veel maatwerk mogelijk is. Dit platform is gemaakt om de meest complexe webwinkels mee te ontwikkelen. Een prachtig systeem waarmee je echt een prachtig staaltje webdesign mee kan maken. Niet iedereen kan overweg met Magento door de complexiteit van het bouwen. De webdesigners van IWA groep hebben geweldige webwinkels gemaakt in dit CMS.
Online marketing

webwinkel laten maken - SEO.

IWA groep is gespecialiseerd in het zoekmachine vriendelijk maken van een webwinkel. Dit doen we door sterke SEO toe te passen. Hierdoor krijg je veel meer bezoekers op je website. Maar wat betekent zoekmachine optimalisatie eigenlijk?

SEO ( search engine optimization) of zoekmachine optimalisatie betekent dat je jou webwinkel zo inricht dat Google hem extreem goed kan lezen. Dit doen wij op een bepaalde manier waardoor Google de sites waarmee wij werken extreem fijn vindt. Hierdoor worden deze erg goed gevonden in Google op relevante zoektermen.

Door te werken met een sterke SEO strategie kom je hoog in Google te staan zonder dat je er advertentie kosten voor betaald. Het is een hele duurzame manier van verkeer naar je webwinkel halen.

Het is natuurlijk cruciaal om bezoekers op je webwinkel te krijgen. Dit doen wij door zoekmachine optimalisatie en Google Ads.

Welke CMS past het best bij jou organisatie?

Bij elke organisatie past een ander CMS. Wil je snel online om je producten te verkopen? Dan raden wij aan om met WooCommerce of Shopify aan de slag te gaan.

Heeft je organisatie plannen om een hele grote webwinkel te laten maken? Zodat er ontzettend veel producten op verkocht kunnen worden? Dat in combinatie met meerdere functionaliteiten? Dan is Magento 2 echt een platform voor jou organisatie. 

Neem contact op met onze specialisten voor een gepast advies op maat. 

Wij voorzien in creatieve oplossingen en leveren maatwerk naar wens.

Voor elke branche

IWA groep heeft ontzettend veel ervaring als webdesign bureau. Wij werken voor bedrijven uit allerlei soorten branches. Dit maakt ons werk erg divers. Voor elk bedrijf maken wij een unieke strategie waarmee er succes behaald wordt. Want elk bedrijf is anders. Hierdoor heeft elke klant een eigen strategie nodig.

Webwinkel laten maken met een geweldig design

Een webwinkel laten maken door de webdesigners van IWA groep betekent een ALL-IN webwinkel. De webwinkel bevat alle ingrediënten voor succes.

Onze webwinkels zijn extreem gebruiksvriendelijk. Hierdoor zorgen we ervoor dat ze ook qua design echt onderscheid zijn. Wij werken uitsluitend met premium thema’s die een genot voor het oog zijn. 

Voordat we aan de slag gaan vragen we altijd naar de wensen. Zodat we een eindresultaat kunnen neerzetten dat helemaal naar wens is.

Waarom IWA Groep

 • Werkzaam in de regio Arnhem
 • Maatwerk en geen maatwerk
 • Snel ontwikkelen
 • Professionele uitstraling
 • Voor ieder apparaat
 • Eigen eisen en wensen
 • Veel ervaring
 • Marketing
 • Grafische ontwerp

Conversie optimalisatie

Door de combinatie van conversie optimalisatie en zoekmachine optimalisatie behaal je geweldige resulaten. Elke site heeft bepaalde punten die we als conversie kunnen zien. Bijvoorbeeld iets verkopen, een dienst afnemen of een mail adres achterlaten. Wij combineren deze 2 belangrijke aspecten. Hierdoor kan je echt groeien als bedrijf.

Vragen?

IWA Groep helpt u graag met een meer verkeer. Wacht niet neem daarom direct contact met ons op. Neem contact op voor vragen. Zijn er onduidelijkheden over onze dienst. Geef dit zeker even aan.

Wij zijn er voor ondernemers. Wij helpen ondernemers om te groeien met hun bedrijf. Dit is een win/win situatie. Door contact op te nemen kunnen wij jou helpen!