Onze Diensten

WordPress webshop laten maken

Een WordPress Webshop laten maken door IWA Groep betekent in een korte tijd een professionele Webshop. Een webshop die helemaal naar jou wens is, en wij zorgen ervoor dat je online vindbaar bent.

WooCommerce Webshop

Onze WordPress webshops worden gemaakt met WooCommerce. Een WooCommerce Webshop implementeer je door middel van een plugin op WordPress.

WooCommerce is een van de meest gebruikte webshop systemen ter wereld. Dit komt met name doordat het erg makkelijk te gebruiken is!

Door het maken van vele WordPress webshops, en het werken met een gespecialiseerd team hebben wij alle ingrediënten in huis om je behoeftes te overtreffen.

Een WordPress Webshop maken wij al vanaf 950 EURO. Dit is een ALL-IN prijs. Uiteraard kan je dit eventueel uitbreiden met extra diensten die wij leveren.

Webshop
Webshop

950

Vanaf

  • Snelle Service
  • Onbeperkt Producten Toevoegen
  • SEO Basis Optimalisatie
  • Ruime Keuze Themes
  • Maatwerk Mogelijk
Aanvragen
Waarom Kiezen Voor een

WordPress webshop bij de IWA Groep?

Snelle Service

Bij IWA-Groep begrijpen wij dat je zo snel mogelijk online vindbaar wilt zijn. Dit nemen wij ook erg serieus. Onze webdesigners bieden in korte tijd prachtige resultaten.

WordPress Webshop inclusief SEO Optimalisatie

In ons gespecialiseerde team bevinden zich ook experts op het gebied van SEO (zoekmachine optimalisatie). Deze experts zorgen voor de online vindbaarheid van jou website. Dit zal resulteren in meer bezoekers naar jou website. Waardoor er meer conversies behaald kunnen worden.

Wat betekent dit voor jou? Dit betekent dat potentiële klanten die op zoek zijn naar jou service / product / bedrijf jou extreem goed kunnen vinden. Wanneer jou wordpress webshop goed gevonden wordt op Google dan betekent dit veel meer verkeer naar jou site. Dit zorgt ervoor dat jij kan groeien met jou bedrijf.

Betaalbaar

Een nieuwe wordpress website kan erg prijzig zijn. Wij willen ondernemers hier graag bij helpen. IWA-Groep werkt altijd met een extreem goede prijs/kwaliteit verhouding. Waardoor jij veel waarde krijgt voor jou budget.

Wij doen en geven altijd een stap extra. Dit is voor beginnende ondernemers erg fijn. Ook voor bedrijven die hun site willen updaten zodat zij hun concurrenten kunnen overstijgen is dit aantrekkelijk.

ALL-IN-SERVICE

Alle services in huis. Waardoor wij op alle gebieden onze klanten van dienst kunnen zijn! Dat is toch geweldig? website laten maken, Hosting, Logo ontwikkeling, Zoekmachine optimalisatie en Online Marketing. Dit betekent alles op een plek. Wij willen graag de beste zijn. Dit doen we door zoveel mogelijk uit handen te nemen en op een zo goed mogelijke manier te onze klanten te helpen.

Wist je dat IWA Groep al meer dan 10 jaar ervaring heeft in het maken van websites en online marketing? Dit betekent dat wij altijd pure klasse leveren. Een WordPress webshop laat je gemakkelijk maken bij IWA groep.

EEN WORDPRESS WEBSHOP

Op Afbetaling?

Het is algemeen bekend dat een webshop gemaakt op het woocommerce platform aardig aan de prijs zijn. Natuurlijk heb je hierdoor wel een website die extreem duurzaam is! Bij IWA Groep is het mogelijk om deze website op afbetaling bij ons af te nemen! Dat betekent dat je hem in 12 of 24 keer kan betalen.

Hoe werken wij

Enkele Eenvoudige Stappen
Voor Een Succesvolle Website Of Webshop

arrow
01
Offerte Aanvraag

Website of webshop laten bouwen? Vraag online een gratis offerte aan.

arrow
02
process2
Bouw Process

Na goed overleg naar uw wensen gaan wij uw website of webshop realiseren. Dit process duurt gemiddeld 7 (werk)dagen.

03
process3
Oplevering

Uw website of webshop is klaar voor lancering. Wij nemen contact met u op om hem te laten zien en eventuele veranderingen nog door te voeren.