Onze Dienst

WordPress Website Onderhoud

Wanneer uw WordPress website is opgezet, kunnen er zich achteraf veel problemen voordoen. Om deze problemen te voorkomen is het belangrijk uw WordPress website goed te onderhouden. Een WordPress website onderhouden is een tijdrovende klus. Hierdoor is het verstandig deze werkzaamheid uit te besteden aan een professional als IWA-Groep. 

 

WordPress Website Onderhoud

Waarom moet mijn WordPress website onderhouden worden?

Door het juiste onderhoud uit te voeren op uw WordPress website zorgt u ervoor dat uw website goed beveiligd blijft tegen hackers. Daarnaast worden er bijvoorbeeld back-ups gemaakt om ervoor te zorgen dat wanneer er iets fout gaat, deze fout eenvoudig rechtgezet kan worden. Als het WordPress website onderhoud uitgesteld wordt, zorgt dit voor een minder goede beveiliging en zal uw website sneller vertraging oplopen.

Wat voor onderhoud voert IWA-Groep uit?

Wij maken dagelijkse back-ups om de optimale vorm van uw WordPress website te behouden. Daarnaast worden de nieuwe beveiligingssoftware geïnstalleerd om te voorkomen dat uw website wordt geraakt door aanvallen van buitenaf. Zo bent u er zeker van dat uw privégegevens ook daadwerkelijk privé blijven. Ook zorgen wij ervoor dat uw website optimaal presteert en snelle laadtijden hanteert. Door regelmatig WordPress website onderhoud uit te voeren bent u er zeker van dat er zo min mogelijk bezoekers afhaken door

WordPress website beveiliging

Een van de belangrijkste onderdelen van WordPress website onderhoud is de beveiliging van uw website. U wilt uiteraard geen gegevenslek op uw website. Door ervoor te zorgen dat uw WordPress website altijd up-to-date is met de nieuwste beveiligingssoftware bent u er zeker van dat u zo goed mogelijk beschermd bent tegen aanvallen van buitenaf, en altijd naar behoren zal blijven functioneren. Wanneer uw website niet goed beveiligd is, zal dit ook uw score in zoekmachines zoals Google negatief beïnvloeden en zult u minder hoog in de zoekresultaten komen.

Back-ups van uw website

Een foutje zit in een klein hoekje en kan iedereen overkomen. Echter kan een klein foutje voor een groot probleem zorgen, waardoor uw website niet tot nauwelijks meer werkt. Om ervoor te zorgen dat er zonder risico’s aanpassingen aan uw WordPress website uitgevoerd kunnen worden, voeren wij regelmatige back-ups uit. Zo kan een fout eenvoudig hersteld worden en werkt uw website weer als voorheen. Dit is een van de belangrijkste aspecten van WordPress website onderhoud.  

Thema onderhoud van uw WordPress website

Wanneer u heeft gekozen voor een van de standaard thema’s van WordPress, worden hier regelmatig updates voor gepubliceerd om het uiterlijk van uw website optimaal te houden. Deze updates zullen wij regelmatig uitvoeren zodat u zich hier geen zorgen meer over hoeft te maken. Op deze manier blijft uw WordPress website er altijd mooi en verzorgd uit zien.

Hoe werken wij

Enkele Eenvoudige Stappen
Voor Een Succesvolle Website Of Webshop

arrow
01
Offerte Aanvraag

Website of webshop laten bouwen? Vraag online een gratis offerte aan.

arrow
02
process2
Bouw Process

Na goed overleg naar uw wensen gaan wij uw website of webshop realiseren. Dit process duurt gemiddeld 7 (werk)dagen.

03
process3
Oplevering

Uw website of webshop is klaar voor lancering. Wij nemen contact met u op om hem te laten zien en eventuele veranderingen nog door te voeren.

WordPress onderhoud helpdesk

Wanneer u uw WordPress website laat maken via IWA-Groep, krijgt u automatisch toegang tot onze helpdesk. Bij deze helpdesk kunt u altijd terecht voor al uw vragen over WordPress websites. Zit u met een vraag en komt u er maar niet aan uit? Stel uw vraag eenvoudig via de chat of telefonisch. Wij helpen u graag verder!

Blijf beveiligd tegen spam

Door plug-ins als timestamp toe te voegen aan uw WordPress website, houdt u uw mailbox opgeruimd. Niemand zit te wachten op vele spam e-mails met niet-relevante informatie. Vaak worden contactformulieren op uw website snel ingevuld met spam door bots. Deze plugin zorgt ervoor dat contactformulieren die té snel ingevuld worden, binnen enkele (milli) seconden, automatisch geblokkeerd worden zodat deze niet in uw mailbox terecht komen.

Onderhoud WordPress Website kosten

Uw WordPress website laten onderhouden kan al vanaf €30,- per maand. Wij zorgen ervoor dat plugins, thema’s en beveiligingssoftware regelmatig geüpdatet worden, zodat u zorgeloos gebruik kunt maken van uw website. Uiteraard kunnen de tarieven voor WordPress website onderhoud verschillen afhankelijk van hoeveel onderhoud er uitgevoerd moet worden. Dit heeft onder andere te maken met het aantal plug-ins op uw website. Wanneer U benieuwd bent naar de kosten voor uw website, kunt u eenvoudig contact opnemen of een offerte aanvragen.

    Voorkeur contact moment

    Dienst: