Wij Zijn een echt

Zoekmachine Optimalisatie Bureau

Zoekmachine Optimalisatie Bureau – Bij IWA groep hebben wij meerdere SEO specialisten in huis. SEO is de Engelse term voor Zoekmachine optimalisatie. Dit betekent simpelweg je site optimaal inrichten zodat zoekmachines (maar met name Google) je website erg goed kunnen begrijpen.

Op deze manier zorgen wij voor meer bezoekers op je website of webshop.

Onze SEO specialist kan zien waar je potentiële klanten naar zoeken, en hoe ze dit verwoorden in een zoekterm op Google. Jou website laten optimaliseren door een SEO specialist kan al vanaf 249.- per maand.

Een mooie website is belangrijk, maar veel verkeer op je website zorgt echt voor groei!

Online marketing
Zoekmachine optimalisatie

SEO door Een Zoekmachine Optimalisatie Bureau

Bij IWA groep weten wij als geen ander hoeveel het kan opleveren om samen te werken met een zoekmachine optimalisatie bureau. Door jou site van A tot Z te optimaliseren kom je hoger te staan in de Google Rankings.

Voordat we beginnen gaan we altijd met elkaar rond te tafel zitten (Fysiek of via Google Meet). Op deze manier willen wij graag horen wat jij precies wilt bereiken.

Wanneer wij weten wat voor een bedrijf of organisatie je hebt kunnen wij een strategie bepalen. Ook is het relevant voor ons om te weten wie je doelgroep is. Welke producten of diensten wil jij graag extra focus op leggen?

Onze specialisten zorgen voor verzorgde landingspagina’s die ook nog eens zorgen voor een hoger conversie percentage.

 

 

Stappenplan

Van een Zoekmachine optimalisatie bureau

Eerst gaan we bepalen op welke zoekwoorden je gevonden wilt worden. Vervolgens gaan wij onderzoeken op welke zoekwoorden zo veel mogelijk verkeer zit en zo min mogelijk concurrentie. Zo krijgen we in een korte periode meer kans om hoog in de ranglijst van Google te belanden.

Dit is hoe een SEO traject eruitziet bij IWA groep.

– Nulmeting
Hier zullen we bepalen wat de huidige situatie is. Op deze manier kun je in ons maandelijks rapport precies zien wat we hebben bereikt

– Doelen bespreken
Nadat we precies weten waar we staan kunnen we gaan bespreken wat jij graag wilt bereiken. Waar wil je op gevonden worden?

– Zoekwoorden onderzoek
Wij zullen vervolgens een zoekwoorden onderzoek doen om te bekijken hoe we het snelst goede resultaten kunnen behalen. Wij werken met een mix van zoekwoorden waar we snelle resultaten op kunnen behalen, en zoekwoorden die soms wat langer duren maar waar veel verkeer op zit.

– Strategie bepalen
Naar aanleiding van het bepalen van onze doelen en het zoekwoorden onderzoek bepalen we een strategie. Hoe richten we de site in? Met welke linkpartners gaan we samenwerken?

– On-Page Seo + Linkbuilding
Vervolgens gaan we aan de slag met het optimaliseren van de site. Ook bepalen we met welke linkpartners we gaan samenwerken om een goede autoriteit te worden in jou branche. Heb je ervoor gekozen om met blogs te werken? Dan gaan wij ook maandelijks blogs maken om nog meer traffic te realiseren.

– Meten en Rapporteren
Elke maand ontvang je een duidelijk overzicht met wat er is gebeurd en wat er gaat gebeuren. Ook kun je in dit rapport zien hoe het gaat met de zoekwoorden en wat voor effect onze aanpassingen hebben gehad.

waarom een

SEO SPECIALIST

Alle grote bedrijven ter wereld nemen hun zoekmachine optimalisatie uiterst serieus. Waarom? Omdat SEO een hele duurzame manier is om veel verkeer naar je website te krijgen. Ook zijn behaalde plekken binnen Google niet zomaar kwijt te raken.

Wanneer je er eenmaal goed voor staat is het wel belangrijk om dit aandacht te blijven geven. Op deze manier kan jou bedrijf op deze positie blijven staan.

Ook kan een zoekmachine optimalisatie bureau voor waardevolle content zorgen. Op deze manier kan je actieve lezers krijgen die jou bedrijf zien als een specialist in de branche. Wij leveren ook een maandelijkse blog service. Je kan hier zelf de onderwerpen aangeven of wij bedenken een goed onderwerp.

De voordelen

Een zoekmachine optimalisatie bureau zorgt dat je goed gevonden wordt op potentiële zoekwoorden. Hierdoor kan je veel waarde geven aan mensen die zoeken naar iets waar jij goed in bent. Het hebben van een mooie website is niet alles. Want zonder bezoekers bereik je niemand met je product, dienst of blog.

  • Meer relevante bezoekers
  • Verkeer uit Google is echt naar iets op zoek
  • Geen advertentie kosten
  • Duurzaam
  • Wordt een specialist in jou branche
  • Meer omzet
  • Hoog conversiepercentage bij IWA groep

Dit is een lijst met voordelen die je ervaart wanneer je gaat samenwerken met een zoekmachine optimalisatie bureau. Wanneer je begint met SEO zul je echt merken dat je veel meer bezoekers op je website krijgt. Hierdoor krijg je meer aanvragen of verkopen op je website. Dit resulteert vervolgens weer in meer omzet. Investeren in een zoekmachine optimalisatie bureau is een goed idee. Het is ook heel erg meetbaar. Je kan precies zien wat zoekmachine optimalisatie je oplevert.

Conversie optimalisatie.

Doordat wij ons jarenlang hebben gefocust op het verhogen van het conversie percentage behalen onze klanten meer omzet. Wij zorgen voor een prettige gebruikerservaring die resulteerd in conversie. Wat een conversie is is per site verschillend. Bij sommige is dit het achterlaten van een e-mail adres, en voor andere bedrijven is dit het verkopen van een dienst of product.

Wanneer je met IWA groep werkt zullen we actief meedenken om te kijken hoe jij je omzet kan vergroten.

Zoekmachine optimalisatie bureau - Landelijk of lokaal

Wil jij met jou bedrijf landelijk bekend worden? Dit is mogelijk! Wij werken met bedrijven die landelijk opereren maar ook met kleinere ondernemers of zzp’ers die lokaal gevonden willen worden. Wij kunnen voor topposities zorgen binnen heel Nederland, maar ook voor de stad waarin je actief bent.